DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Ny banebrydende toiletbørste med silikonehoved

Publiceret 07-10-2018

Den er i sig selv ganske selvmodsigende. Den er til for at holde toilettet hygiejnisk og lækkert, mens den selv er meget uhygiejnisk og ulækker. Den konventionelle toiletbørste er et nødvendigt onde og findes i millionvis på toiletter over hele verden i mere eller mindre samme udformning. Men nu får den klassiske toiletbørste konkurrence. Mød silikone toiletbørsten fra RODE.

Køb RODE Bath produkterne Klik her


rode bath

Sig farvel til klamme børster

Når du bruger en traditionel toiletbørste, så vil snavs, skidt og andre toiletrester sætte sig fast mellem børsterne – også kaldet hårene på toiletbørsten. Det er grunden til, at man i ny og næ bør udskifte sin toiletbørste, inden den bliver for uhygiejnisk.

Det danske firma RODE har forsøgt at gøre op med de klamme toiletbørster, hvor skidtet sætter sig fast og udvikler endnu flere bakterier på toiletbørsten. Resultatet af RODEs anstrengelser er en toiletbørste, hvor hovedet er af ren silikone, hvor skidtet ikke kan sætte sig fast. Så når du rengør toilettet skraber du skidtet af, som herefter bliver toilettet og kan skylles ud.

Skulle der alligevel sætte sig lidt bakterier fast på det bakterieresistente design, så har silikone toiletbørsten den fordel, at der er meget dårlige vækstforhold for bakterier på silikone. Det vil sige, at de nærmest ikke kan gro på ægte silikone, som anvendes til RODEs toiletbørster. Håndtaget er af rustfrit stål, hvor bakterier ligeledes har meget vanskelige levevilkår.

Toiletbørsten fra Rode vandt fornem pris i Chicago

Personerne bare det danske mærke RODE er Jacob og Mafada Rode. Efter en simpel rengøring med en traditionel toiletbørste satte ægteparret i gang med finde en ny innovativ løsning inden for bedre og lækrere toiletbørster. Resultatet blev denne silikonebørste, som det store udland også har fået øjnene op for.

I foråret 2018 vandt RODE en pris ved de anerkendte Global Innovation Awards 2018 i Chicago. I kategorien ”Bath + Personal Care” sikrede firmaet sig sin første pris i sin seksårige levetid for den banebrydende silikone toiletbørste.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Materiale og design er vigtigt for badeforhæng - Et grimt badeforhæng kan hurtigt ødelægge helhedsindtrykket. Så gør dig umage, og vælg det flotteste badeforhæng, der passer så godt som muligt til dit badeværelse.

Bademåtter til badeværelset - På vores webshop har vi 13 sider kun med bademåtter. Vores sortiment er større end noget, du finder i alle de store butikker, og det er muligt, fordi vi er en internetforretning. Vi har valgt at forhandle så mange forskellige bademåtter, fordi vi ved, at det er meget forskellige faktorer, som kunderne lægger vægt på, når de køber bademåtter.

Toiletspand: hvis ikke for din egen, så for dine gæsters skyld - Der er ikke noget at sige til, at de fleste ikke gider have en grim toiletspand stående. Sådan en plastikmodel fra et supermarked til 20-30 kroner. Den er grim, og den skriger i ansigtet på alle, der kommer ind på badeværelset.

Stort udvalg i toiletter - Når du skal have et nyt toilet til dit hjem, så skal du tænke på os. Vi har langt over to hundrede forskellige modeller i vores sortiment, og dermed har vi et af Danmarks største udvalg i toiletter. Det er alt lige fra klassiske gulvtoiletter, til væghængte toiletter og mange andre smarte toilet-varianter, der passer til ethvert køkken.

Toiletbørsten er et must på ethvert badeværelse - Toiletbørster fås i alle mulige former, farver og afskygninger. Fra den billige plastikmodel til tyve kroner og til de dyre, designer toiletbørster til flere hundrede kroner. Du kan selv vælge, hvad der passer til dit budget, dit behov og dit badeværelse.

Vi har tilbehøret til dit badeværelse - Tilbehør er der nok af. Du kan finde det hele på skiftselv.dk, hvor det er lynhurtigt at danne sig et overblik over varianter i de forskellige kategorier. Du behøver ikke gå ud til bilen, køre ud til butikken, gå rundt inde i butikken og køre videre til en anden butik. Det hele ligger få klik væk på skiftselv.dk


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked