DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Revolutionerende "panserglas" til smartphones bruger nanoteknologi

Publiceret 27-09-2018

Med den usynlige, flydende skærmbeskyttelse fra ProtectPax kan du sikre din smartphone mod ridser, skrammer og bakterier uden brug panserglas eller covers. Beskyttelsen består i en væske, der ved hjælp af nanoteknologi skaber en ultratynd og stærk membran oven på din smartphone-skærm.

Køb det Revolutionerende ProtectPax Skærmbeskyttelse Klik her


ProtectPax


Skærmbeskyttelse der passer til alle typer af smartphones
ProtectPax er et beskyttende som panserglas, men på en måde som du aldrig har oplevet det før. Det er ren kemi og nanoteknologi, som gør, at den medfølgende væske laver en forstærkende hinde oven på din smartphone. Så det er faktisk misvisende at kalde ProtectPax for panserglas eller beskyttelsesglas. Mest af alt er det en ultratynd beskyttende membran, der klæber sig til din smartphone.

I og med at ProtectPax er en væske, så passer den også til alle størrelser af smartphones. Du drypper blot væsken ud på din telefon, fordeler den pænt på overfladen og lader den tørre i ti minutter, og så får ridser, skrammer, bakterier og andre fremmedlegemer det glatte lag – i bogstavelig forstand. Det ligner mest af alt, at du drypper lidt almindeligt vand på din telefon, men virkningen er tydelig få minutter senere – din smartphone er pludselig blevet totalt ridse-resistent.

Undgå irriterende luftlommer under glasset
Når du påfører nanovæsken oven på din telefon, så er du også sikret imod de små luftlommer, der ellers altid opstår, når man forsøger at klistre beskyttelsesfilm eller panserglas oven på sin smartphone. Faktisk så er teknologien så suveræn, at beskyttelsen er usynlig.

ProtectPax nano-beskyttelsen er kun få atomer tyk – membranen skaber faktisk et lag, der er 500 gange tyndere end et normalt menneskehår, og som er fuldstændig usynlig for det blotte øje.

Nanoteknologien sikrer optimal brug af din smartphone
Den meget, meget tynde væskebeskyttelse gør også, at alle smartphones kommer til at se ud og føles som en helt almindelig smartphone uden beskyttelse. Den energi og varme, som din finger afgiver for at skabe forbindelse til den trykfølsomme skærm, har stadig helt fri passage. Nano-beskyttelsen er så ultratynd, at du kan betjene din smartphone, som du altid har gjort.

Beskyttelsesglasset beskytter også mod bakterier
Modsat konventionelle beskyttelsesglas til smartphones, der klistres oven på det eksisterende glas, er ProtectPax panserglasset også et middel til bekæmpelse af klamme bakterier på din smartphone.

Undersøgelser har vist, at din smartphone bærer på væsentligt flere bakterier end et almindeligt toiletsæde. Umiddelbart ikke særligt tiltalende at gå rundt med et brugt toiletbræt i hånden, men det er faktisk, hvad en smartphone svarer til i forhold til bakterier. Protect Pax’ nano-belægning sikrer, at op til 90 procent af alle bakterier ikke hæfter sig fast på telefonens skærm. Netop skærmoverfladen indeholder den største koncentration af bakterier på grund af de mange fingeraftryk, den konstant udsættes for.

ProtectPax fås i tre varianter: en til smartphone, en til tablets og en til smartwatches.
 Køb det Revolutionerende ProtectPax Skærmbeskyttelse Klik her
Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Her er etuiet til tabletten som børnene gider bruge - Firmaet Tabzoo har specialiseret sig i at lave sleeves og covers til børnenes tablet, så levetiden af det dyre elektronik bliver forlænget. Hvor de voksnes sleeves gerne skal være ensfarvede, minimalistiske og tynde, så gør det ikke noget med lidt farver og sjove motiver på børnenes etuier.

Få mere frihed med et håndfrit sæt til mobilen - Der er uendelige mange muligheder for at tale i mobiltelefon, uden at skulle have mobiltelefonen op til øret hele tiden og på den måde være ude af stand til at foretage sig andre ting end at åbne en dør, mens du er i røret. Men det kan være svært at finde ud, hvilken løsning der passer til dig. Men læs med og bliv klogere.

Covers og etuier til din smartphone og mobiltelefon - Vi forhandler hovedsagelig mobiletuier til de mest populære telefoner som iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, Samsung Galaxy S2 og Samsung Galaxy S3. Derudover har vi et bredt udvalg i lædertasker. Se vores store udvalg her

Beskyt din tablet med en taske - Har du en tablet, eller overvejer du at anskaffe en, skal du også have et dertilhørende etui, et cover, et sleeve eller en bare en taske. For en taske til din tablet kan redde den fra småskavanker og forlænge din tablets levetid, samtidig med at den er praktisk og smart at anvende.

Smart og billig trådløs bluetooth højtaler til sommertiden - Supertooth Disco2 Bluetooth højtaler kan nemt kombineres med alle musikafspillende bluetooth-enheder – smartphones, bærbare computere, iPods og så videre. Med en kraftig batteripakke kan du have højtaleren på standby i utrolig lang tid, afspille musik i ti timer ved almindelig lydstyrke og tre til fire timers afspilning ved høj lydstyrke.

Mr Handsfree Blue Easy - Krystalklar lyd og nem betjening - Taler du meget i telefon, mens du kører bil? I så fald skal du have en Mr. Handsfree Blue Easy bluetooth-sæt til din bil. Med dette håndfri sæt til telefonen, får du krystalklar lyd i din bil over telefonen og kan uden videre føre lange samtaler under kørslen. Ganske let, lovligt og smart.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked