Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Bliv en mester til kød med automatisk stegetermometer fra Steakchamp

Publiceret 17-09-2018

Vi kan lige så godt indrømme det: det er ofte mere held end forstand, om kødet bliver råt, medium, well done eller helt forkullet. Når man så rammer den perfekte rosa på sin ribeye, er det selvfølgelig udelukkende dine enestående madkundskaber, der har gjort udslaget. Men hvis bøffen bliver mere tør end tvebakker, så det fordi kullene afgiver for meget varme, eller fordi man blev distraheret af hyggeligt samvær. Slut med det. SteakChamp har lavet et næsten idiotsikkert automatisk stegetermometer, som får enhver kødelsker til at savle.

Køb det smarte stegetermometer fra SteakChamp Klik her


SteakChamp

Lette farvekoder forsimpler stegeprocessen
SteakChamp er så let at bruge, at selv den mest teknologiforskrækkede bedstefar kan finde ud af at gennemskue, hvordan det automatiske stegetermometer virker. Du stikker termometeret i din bøf, og når lampen lyser enten grønt, gult eller rødt er din bøf henholdsvis rød, medium eller gennemstegt. Der er hverken ledninger, temperaturmålere, komplicerede displays eller lignende. Det er blot et langt stålspyd, du propper ind i dit kød, og så fortæller den dig, hvornår kødet er lige præcis, som du vil have det.

SteakChamp er varmeresistent op til 500 grader, så medmindre du tilbereder mad inde i et bål, burde der ikke være problem med gængse varmelegemer.

Alle slags kød på alle slags varmelegemer
SteakChamp stegetermometeret virker på alle typer af varmelegemer. Så hvad enten du griller steaks, laver en steg i ovnen eller har hakkebøffer på panden, kan du få kød tilberedt til perfektion.

Det er selvfølgelig også ligegyldigt, hvilken type kød du har tænkt dig at diske op med til aftensmaden. Fisk, oksekød, fjerkræ, svin eller vildt er ingen sag. Du behøver ikke til at slå op i det gamle gastronomiske leksikon for at gennemskue, hvilken kernetemperatur på svinekød der svarer til perfekt rosa. Det er næsten for let at være en kødblærerøv med det automatiske stegetermometer fra SteakChamp.

Generelt er grill og grilludstyr en stor passion hos os her på Skiftselv.dk. Derfor vil vi også gerne opfordre dig til at tage et kig forbi vores store grillafdeling, hvor der er udstyr til selv den mest hardcore grillmester. Se hele vores grillsortiment her:

https://www.skiftselv.dk/grill/Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Et trådløst stegetermometer giver mere ro i køkkenet - Så længe du tager udgangspunkt i dine konkrete behov, så kan du altid begynde at lede efter de rigtige modeller herefter. Og der kan vi hjælpe dig på skiftselv.dk. Vi har nemlig mange forskellige trådløse stegetermometre, så mon ikke der findes en, der passer perfekt til dig.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Mindre besvær med en elektrisk grill - En elektrisk grill er et uvurderligt redskab at have i sit hjem. Den kan både bruges om vinteren og om sommeren. Og så er den utrolig nem at rengøre sammenlignet med de almindelige kulgrill

Grill indenfor med en elektrisk grill – alt andet kan være livsfarligt - Hvis man griller indenfor med en almindelig grill, er det ikke bare dumt, det er også farligt. Det er især farligt, fordi du ikke aner, at du er ved at blive kvalt, før det er for sent.

Du kan grille hele året rundt med en panini-grill - Panini-grillen er en universial-grill til bordet, der sætter dig i stand til at grille, riste og varme mad utrolig nemt og hurtigt. Køb den hos skiftselv.dk

Muskuløs indendørs-BBQ! - Praktisk bordgrill/toaster med trippel-funktion: Optøning, toaster og bordgrill for hele familien. 2000 watt giver glohede non-stick grillplader, der kan rengøres i opvaskemaskine. Quick Grill Prestige har naturligvis indbygget timer med slukfunktion.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked