Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Universal tv-Fod dækker alle vinkler

Publiceret 12-09-2018

Selvom den originale fod til din fladskærm er forsvundet et sted oppe på loftet eller i kælderen, så kan du med denne universal tv-stander fra Sanus få din fladskærmen ned fra væggen igen. Med denne drejelige stander kan du både have din fladskærm stående på gulvet og dreje beslaget efter behov, så du altid har den perfekt vinkel til fjernsynet. Beslaget passer til de fleste fladskærme mellem 32 og 60 tommer.

Når fladskærmen skal ned fra væggen
Oftest hører vi, at mor og far skal have en ny fladskærm, og så ryger den gamle fladskærm naturligvis ind på børneværelset, ud i sommerhuset eller op på kontoret. Men fordi en fladskærm på mange måder er et møbel, der lige så godt kunne være et væghængt maleri, smider mange fladskærmsfoden på lossepladsen, når den først er monteret på væggen.

Den universelle tv-stander fra Sanus løser det problem. Det medfølgende beslag passer til en lang række fladskærmsmodeller, fordi der er så mange varianter af skrueafstande at anvende.

Se den smarte universal TV fod Klik her


TV Fod

Ekstra funktionsdygtigt beslag

Udover at være en universel holder til langt de fleste fladskærme, får du med denne Sanus-model også en række ekstra funktioner, der lige gør det hele lidt lækrere. Eksempelvis får du som en ekstra luksus kan tv-foden også dreje 74 grader. Det giver dig optimale muligheder på børneværelset eller kontoret, så alle kan se fjernsyn fra en optimal vinkel.

Derudover er der indbygget en kabelskjuler. I benet, der forbinder beslaget med foden, kan du nemlig gemme kabler, som hurtigt bliver grimme og forstyrrende at kigge på. Især fladskærme, hvor et utal af stik som HDMI, antenne, scart, strømstik, usb osv. ofte finder vej. Tv-standeren har en mat sort refleksfri finish, som gør den diskret og nydelig at have stående i alle rum.

Originale tv-standere fra Skiftselv
Hvis du mest af alt er interesseret i at få fingre i den originale tv-stander fra enten Samsung, LG eller Panasonic, så kunne du tage et kig forbi vores afdeling for reservedele og tilbehør. Her forhandler vi en lang række originale produkter fra alle de store fladskærmsproducenter. Se alle vores reservedele her:

https://www.skiftselv.dk/reservedele/

I vores reservedelsafdeling finder du blot det pågældende fladskærmsmærke og vælger herefter den rigtige model, og så dukker alt vores tilbehør op. Vi forhandler over 4 millioner reservedele, så der er god chance for at finde en tv-stander, så du selv kan skifte. 






Gravatar Jørgen
Hvor ser jeg mere om Universal tv-Fod på jeres hjemmeside ?
24-11-2018

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Hovedtelefonerne der giver positive vibrationer - Hovedtelefonerne ”Positive Vibration” fra mærket House of Marley er farverige og smukke uden sidestykke. Med en række naturlige materialer og en skøn lyd giver disse hovedtelefoner dig alt, hvad du har brug for, når det kommer til musikafspilning.

Robust internetradio fra PURE med genopladeligt batteri - Oasis Flow er en unik radio på flere forskellige måder. Først og fremmest så er det en såkaldt internetradio, hvilket vil sige, at den kombinerer almindelig FM-modtagelse og digital radio med online streaming fra nettet via det indbyggede trådløse netværkskort. Det betyder, at Oasis Flow kan gå dit Wi-Fi derhjemme.

Cori vinreol fra Herstal med plads til 12 flasker vin - Der er ikke noget bedre end at have sin vin lige ved hånden, når man kunne tænke sig et godt glas efter arbejde, eller når der kommer gæster forbi. Med Herstals Cori vinreol kan du have din vin, lige hvor det passer dig i hjemmet

Guide til køb af trådløs router - Når du skal købe trådløs router, kan det godt være en uoverskuelig proces. Især fordi der er så mange termer, du nok aldrig har hørt før. Teknologiske termer, som almindelige mennesker ikke har nogen chance for at kende noget til. Derfor har vi samlet denne guide til dig, så du kan købe den trådløse router, du faktisk har brug for.

Testvinder: hårtørreren PHD9760 fra Bosch - Leder du efter en ny hårtørrer? Hvis du gør, eller hvis du kender nogen, der gør, så skylder I jer selv at overveje PHD9760 hårtørreren fra Bosch. Den har i december 2012 vundet prisen som bedste hårtørrer i en stor test i Magasinet Q.

Husk isspanden når du serverer drinks - For alle der godt kan lide at servere drinks, er en isspand uden tvivl uundværlig. Hvor skal du ellers gøre af isterningerne?


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked