DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Universal tv-Fod dækker alle vinkler

Publiceret 12-09-2018

Selvom den originale fod til din fladskærm er forsvundet et sted oppe på loftet eller i kælderen, så kan du med denne universal tv-stander fra Sanus få din fladskærmen ned fra væggen igen. Med denne drejelige stander kan du både have din fladskærm stående på gulvet og dreje beslaget efter behov, så du altid har den perfekt vinkel til fjernsynet. Beslaget passer til de fleste fladskærme mellem 32 og 60 tommer.

Når fladskærmen skal ned fra væggen
Oftest hører vi, at mor og far skal have en ny fladskærm, og så ryger den gamle fladskærm naturligvis ind på børneværelset, ud i sommerhuset eller op på kontoret. Men fordi en fladskærm på mange måder er et møbel, der lige så godt kunne være et væghængt maleri, smider mange fladskærmsfoden på lossepladsen, når den først er monteret på væggen.

Den universelle tv-stander fra Sanus løser det problem. Det medfølgende beslag passer til en lang række fladskærmsmodeller, fordi der er så mange varianter af skrueafstande at anvende.

Se den smarte universal TV fod Klik her


TV Fod

Ekstra funktionsdygtigt beslag

Udover at være en universel holder til langt de fleste fladskærme, får du med denne Sanus-model også en række ekstra funktioner, der lige gør det hele lidt lækrere. Eksempelvis får du som en ekstra luksus kan tv-foden også dreje 74 grader. Det giver dig optimale muligheder på børneværelset eller kontoret, så alle kan se fjernsyn fra en optimal vinkel.

Derudover er der indbygget en kabelskjuler. I benet, der forbinder beslaget med foden, kan du nemlig gemme kabler, som hurtigt bliver grimme og forstyrrende at kigge på. Især fladskærme, hvor et utal af stik som HDMI, antenne, scart, strømstik, usb osv. ofte finder vej. Tv-standeren har en mat sort refleksfri finish, som gør den diskret og nydelig at have stående i alle rum.

Originale tv-standere fra Skiftselv
Hvis du mest af alt er interesseret i at få fingre i den originale tv-stander fra enten Samsung, LG eller Panasonic, så kunne du tage et kig forbi vores afdeling for reservedele og tilbehør. Her forhandler vi en lang række originale produkter fra alle de store fladskærmsproducenter. Se alle vores reservedele her:

https://www.skiftselv.dk/reservedele/

I vores reservedelsafdeling finder du blot det pågældende fladskærmsmærke og vælger herefter den rigtige model, og så dukker alt vores tilbehør op. Vi forhandler over 4 millioner reservedele, så der er god chance for at finde en tv-stander, så du selv kan skifte. 


Gravatar Jørgen
Hvor ser jeg mere om Universal tv-Fod på jeres hjemmeside ?
24-11-2018

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Soehnle – præcisionsvægte til alle - Badevægt, bagevægt, personvægt, husholdningsvægt, diætvægt. Der er mange forskellige vægte, og Soehnle er specialister i dem alle sammen. En vægt er nemlig ikke bare en vægt for Soehnle. Ellers var de aldrig blevet et internationalt kendt mærke, der kan lave vægte som ingen anden. Og endda vægte der afspejler moderne livsstil.

Smart og billig trådløs bluetooth højtaler til sommertiden - Supertooth Disco2 Bluetooth højtaler kan nemt kombineres med alle musikafspillende bluetooth-enheder – smartphones, bærbare computere, iPods og så videre. Med en kraftig batteripakke kan du have højtaleren på standby i utrolig lang tid, afspille musik i ti timer ved almindelig lydstyrke og tre til fire timers afspilning ved høj lydstyrke.

Hvad er et HDMI-kabel? - HDMI står for High Definition Multimedia Interface. HDMI-kablet er blevet den international standard, når det kommer til video- og lydoverførsel mellem elektroniske apparater, herunder blandt andet computere, bærbare, fladskærme, computerskærme, bluray-afspillere, dvd-afspillere og meget mere.

Server den bedste vin med denne skænkeprop - Når du skal servere din vin, kan det være besværligt at holde op direkte fra flasken. Ofte vil små dråber vin drille dig og havne på dugen, bordet, gulvet eller i skødet på din gæst. Det kan være rigtig irriterende, og derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig en ganske simpel skænkeprop.

Hvidevare Reservedele - Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Undervurderede fladskærme: Thomson er høj kvalitet til ingen penge - Langt over 100 millioner forbrugere over hele verden har kastet deres kærlighed på produkter fra Thomson som fladskærme. Og det med god grund. Den kinesiske producent af fladskærme tilbyder nemlig nogle af markedets allerbedste fladskærme til en uhørt lav pris. Derfor er Thomson også det rigtige valg, næste gang du skal købe fladskærme. I hvert fald hvis du gerne vil have mest mulig fladskærm for dine penge.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked