Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Universal tv-Fod dækker alle vinkler

Publiceret 12-09-2018

Selvom den originale fod til din fladskærm er forsvundet et sted oppe på loftet eller i kælderen, så kan du med denne universal tv-stander fra Sanus få din fladskærmen ned fra væggen igen. Med denne drejelige stander kan du både have din fladskærm stående på gulvet og dreje beslaget efter behov, så du altid har den perfekt vinkel til fjernsynet. Beslaget passer til de fleste fladskærme mellem 32 og 60 tommer.

Når fladskærmen skal ned fra væggen
Oftest hører vi, at mor og far skal have en ny fladskærm, og så ryger den gamle fladskærm naturligvis ind på børneværelset, ud i sommerhuset eller op på kontoret. Men fordi en fladskærm på mange måder er et møbel, der lige så godt kunne være et væghængt maleri, smider mange fladskærmsfoden på lossepladsen, når den først er monteret på væggen.

Den universelle tv-stander fra Sanus løser det problem. Det medfølgende beslag passer til en lang række fladskærmsmodeller, fordi der er så mange varianter af skrueafstande at anvende.

Se den smarte universal TV fod Klik her


TV Fod

Ekstra funktionsdygtigt beslag

Udover at være en universel holder til langt de fleste fladskærme, får du med denne Sanus-model også en række ekstra funktioner, der lige gør det hele lidt lækrere. Eksempelvis får du som en ekstra luksus kan tv-foden også dreje 74 grader. Det giver dig optimale muligheder på børneværelset eller kontoret, så alle kan se fjernsyn fra en optimal vinkel.

Derudover er der indbygget en kabelskjuler. I benet, der forbinder beslaget med foden, kan du nemlig gemme kabler, som hurtigt bliver grimme og forstyrrende at kigge på. Især fladskærme, hvor et utal af stik som HDMI, antenne, scart, strømstik, usb osv. ofte finder vej. Tv-standeren har en mat sort refleksfri finish, som gør den diskret og nydelig at have stående i alle rum.

Originale tv-standere fra Skiftselv
Hvis du mest af alt er interesseret i at få fingre i den originale tv-stander fra enten Samsung, LG eller Panasonic, så kunne du tage et kig forbi vores afdeling for reservedele og tilbehør. Her forhandler vi en lang række originale produkter fra alle de store fladskærmsproducenter. Se alle vores reservedele her:

https://www.skiftselv.dk/reservedele/

I vores reservedelsafdeling finder du blot det pågældende fladskærmsmærke og vælger herefter den rigtige model, og så dukker alt vores tilbehør op. Vi forhandler over 4 millioner reservedele, så der er god chance for at finde en tv-stander, så du selv kan skifte. 


Gravatar Jørgen
Hvor ser jeg mere om Universal tv-Fod på jeres hjemmeside ?
24-11-2018

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bliv bartender i eget hjem - Uanset om det er til den helt store fest, eller om det er hjemmebaren der skal piftes op så finder du de mest anvendte bartender redskaber her, shaker, støder, peeler, blender, målere og meget meget mere. Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Lækker lyd: Bob Marley-inspirerede hovedtelefoner - Når du har People Get Ready-hovedtelefonerne i hånden, kan du mærke, hvor god kvaliteten er. Materialerne er solide og produktet er udsøgt at arbejde med. Oven i hatten har House of Marley tænkt på funktionalitet og givet hovedtelefonerne en knap på ledningen, så du kan styre volumen samt modtage opkald og lægge på igen uden at skulle have din telefon frem.

Soehnle – præcisionsvægte til alle - Badevægt, bagevægt, personvægt, husholdningsvægt, diætvægt. Der er mange forskellige vægte, og Soehnle er specialister i dem alle sammen. En vægt er nemlig ikke bare en vægt for Soehnle. Ellers var de aldrig blevet et internationalt kendt mærke, der kan lave vægte som ingen anden. Og endda vægte der afspejler moderne livsstil.

Højtalere med Bluetooth eller AirPlay: hvad er bedst? - Med en skare af trådløse højtalere på markedet, der bruger enten Bluetooth eller AirPlay, har vi sat os for at undersøge, hvilken teknologi der giver dig den bedste oplevelse. Herunder finder du fordele og ulemper ved begge trådløse løsninger, så du ved, hvad du skal gå efter næste gang, du skal købe nye højtalere.

Testvinder: hårtørreren PHD9760 fra Bosch - Leder du efter en ny hårtørrer? Hvis du gør, eller hvis du kender nogen, der gør, så skylder I jer selv at overveje PHD9760 hårtørreren fra Bosch. Den har i december 2012 vundet prisen som bedste hårtørrer i en stor test i Magasinet Q.

Få dit tv op på væggen med et tv-vægbeslag - Der er mange måder at have tv i sit hjem på. Det kan stå på et tv-møbel, det kan stå på den medfølgende tv-fod, det kan hænge fladt på væggen, det kan monteres med hældning på væggen, det kan hænges op, så det kan dreje og så videre. Der er et utal af løsninger, når det kommer til vægbeslag til dit tv.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked