DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Publiceret 15-06-2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten. Men ikke desto mindre er ”fidget spinners” nu et produkt som næsten hele verdens befolkning har kendskab til.

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her


Nicolaj Dalmose, spurgte om hanikke måtte teste vores spinners, her er resultatet
Ikke tænkt som et legetøj 
Den oprindelige tanke med Fidget spinners var det skulle være et ”værktøj” mod stress og koncentrationsbesvær. Tanken er at når hænderne er aktiveret med spinneren er hjernen klar til at modtage nye input. Fidget spinners skulle efter sigende også have en beroligende effekt på personer med Angst, ADHD og Autisme.

Fidget spinner


Hypen startede

Men der skulle ikke mere til end en omtale i Forbes om at en Fidget spinner er et ”must have” kontor legetøj, før nettet gik helt amok og hypen var sat i gang med utallige Youtube videoer og masser af omtale på det populære forum Reddit.

Efterspørgslen er nu så stor, at selv store kinesiske fabrikker der normalt producerer mobiltelefoner og tilbehør nu har omlagt hele deres produktion, for at imødekomme den enorme efterspørgsel der er på verdensplan.

Vi er selv VILDE med Fidget Spinners!

Fidget spinners findes i utallige modeller
Fidget spinners findes efterhånden i et utal af former og farver samt i mange forskellige materialer. Kun fantasien sætter grænser! Er man så heldig at eje en 3D printer er det også muligt at finde frem til mange forums med masser af modeller som andre har lavet. Har man ikke en 3D printer er det stadig muligt at lave sin egen Fidget spinner. En hurtig søgning på YouTube efter “DIY Fidget spinner” vil vise mange af de muligheder der er for at lave sin egen fidget spinner. Ja endda også en fidget spinner kage :)

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her

Men hvad synes du? Er det hele bare for meget? Eller er Fidget Spinners en gave til menneskeheden! Giv din holdning til kende herunder.Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Gode råd til valg af tørretumbler - Tørretumblere fås i forskellige energiklasser. Skal elregningen ikke være for høj, så skal du være opmærksom på at vælge en tørretumbler i en god energiklasse

Gode råd til valg af komfur - Er det tid til at udstyre køkkenet med nyt komfur? Så kan du læse med her og få et par gode råd til, hvordan du bedst finder vej i hvidevare-junglen.

Rosti Conix DUO - Kulsort stramt design over for fire toptrendy interiørfarver: lime, rubinrød, lavendel og violet. Det er en sikker vinder. Rosti Conix DUO skålen er sort udenpå og farvet indeni. Den har en let konisk form, som giver det stilfulde, minimalistiske design et cool retrolook.

Leifheit køkken og boligtilbehør til enhver smag - Det tyske firma Leifheit har eksisteret siden 1959. Over årene har Leifheit specialiseret sig i at give deres kunder gode varer til boligen. Og det er i den grad lykkedes.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Jacob Jensen røgalarm - Best i Test - JACOB JENSENs ioniserende røgalarm vandt i oktober 2011 TÆNKs test af markedets røgalarmer. Den reagerer hurtigt over for alle typer røg, samt røg fra alle retninger og scorer dermed topkarakter.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked