Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Publiceret 15-06-2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten. Men ikke desto mindre er ”fidget spinners” nu et produkt som næsten hele verdens befolkning har kendskab til.

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her


Nicolaj Dalmose, spurgte om hanikke måtte teste vores spinners, her er resultatet
Ikke tænkt som et legetøj 
Den oprindelige tanke med Fidget spinners var det skulle være et ”værktøj” mod stress og koncentrationsbesvær. Tanken er at når hænderne er aktiveret med spinneren er hjernen klar til at modtage nye input. Fidget spinners skulle efter sigende også have en beroligende effekt på personer med Angst, ADHD og Autisme.

Fidget spinner


Hypen startede

Men der skulle ikke mere til end en omtale i Forbes om at en Fidget spinner er et ”must have” kontor legetøj, før nettet gik helt amok og hypen var sat i gang med utallige Youtube videoer og masser af omtale på det populære forum Reddit.

Efterspørgslen er nu så stor, at selv store kinesiske fabrikker der normalt producerer mobiltelefoner og tilbehør nu har omlagt hele deres produktion, for at imødekomme den enorme efterspørgsel der er på verdensplan.

Vi er selv VILDE med Fidget Spinners!

Fidget spinners findes i utallige modeller
Fidget spinners findes efterhånden i et utal af former og farver samt i mange forskellige materialer. Kun fantasien sætter grænser! Er man så heldig at eje en 3D printer er det også muligt at finde frem til mange forums med masser af modeller som andre har lavet. Har man ikke en 3D printer er det stadig muligt at lave sin egen Fidget spinner. En hurtig søgning på YouTube efter “DIY Fidget spinner” vil vise mange af de muligheder der er for at lave sin egen fidget spinner. Ja endda også en fidget spinner kage :)

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her

Men hvad synes du? Er det hele bare for meget? Eller er Fidget Spinners en gave til menneskeheden! Giv din holdning til kende herunder.Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Hjemmebrygget espresso for feinschmeckere - Den italienske producent af de legendariske Rocket espresso-maskiner introducerer nu det ypperste indenfor maskiner til hjemmebrug. Det sidste skud på stammen af håndbyggede espresso-maskiner er skabt til den ultimative hjemmebarista, der selv vil kunne lege med fx pumpetrykket.

Så er det konfirmationstid - Hvert år i slutningen af april og starten af maj myldrer en masse unge i alderen 12-15 år rundt i de danske byer om mandagen i spritnye læderjakker, kridhvide sko og stylet hår. Og man kan være sikker på, at deres lommer er fyldt med tusindvis af kroner, som de skal have det sjovt for. For der er alle mandage helliget til at være Blå Mandage, hvor konfirmanderne skal ud og have det sjovt.

Lav himmelsk pizza med pizzasten - Slut med tørre og kedelige pizzaer. Hvis du bruger pizzasten i din ovn kan du få pizzaer, der smager ligesom på et pizzeria.

Gode råd til valg af vinskab - Der er fem overordnede regler, du skal være opmærksom på, når du skal opbevare din vin korrekt. læs mere her

Vandkande med vandfilter - BWT Perfect Water fra Severin er en transparent plastkande i klassisk strømlinet design. Indvendigt har den en farvet indsats, som rummer filtret og lukkes af et låg med hul til hurtig og nem genopfyldning fra vandhanen og direkte tilbage på køl.

Gaven der viser konfirmanden hun snart er en kvinde - Det er ingen hemmelighed, at piger bliver hurtigere modne end drenge. Rigtig mange piger kan faktisk ikke blive voksne hurtigt nok, hvorimod drengene bare gerne vil drøne rundt og spille bold. Også derfor er konfirmationen en meget kærkommen lejlighed for de kvindelige konfirmander til at tage et ekstra mentalt skridt på vejen mod at blive voksen og moden.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked