Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Publiceret 15-06-2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten. Men ikke desto mindre er ”fidget spinners” nu et produkt som næsten hele verdens befolkning har kendskab til.

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her


Nicolaj Dalmose, spurgte om hanikke måtte teste vores spinners, her er resultatet
Ikke tænkt som et legetøj 
Den oprindelige tanke med Fidget spinners var det skulle være et ”værktøj” mod stress og koncentrationsbesvær. Tanken er at når hænderne er aktiveret med spinneren er hjernen klar til at modtage nye input. Fidget spinners skulle efter sigende også have en beroligende effekt på personer med Angst, ADHD og Autisme.

Fidget spinner


Hypen startede

Men der skulle ikke mere til end en omtale i Forbes om at en Fidget spinner er et ”must have” kontor legetøj, før nettet gik helt amok og hypen var sat i gang med utallige Youtube videoer og masser af omtale på det populære forum Reddit.

Efterspørgslen er nu så stor, at selv store kinesiske fabrikker der normalt producerer mobiltelefoner og tilbehør nu har omlagt hele deres produktion, for at imødekomme den enorme efterspørgsel der er på verdensplan.

Vi er selv VILDE med Fidget Spinners!

Fidget spinners findes i utallige modeller
Fidget spinners findes efterhånden i et utal af former og farver samt i mange forskellige materialer. Kun fantasien sætter grænser! Er man så heldig at eje en 3D printer er det også muligt at finde frem til mange forums med masser af modeller som andre har lavet. Har man ikke en 3D printer er det stadig muligt at lave sin egen Fidget spinner. En hurtig søgning på YouTube efter “DIY Fidget spinner” vil vise mange af de muligheder der er for at lave sin egen fidget spinner. Ja endda også en fidget spinner kage :)

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her

Men hvad synes du? Er det hele bare for meget? Eller er Fidget Spinners en gave til menneskeheden! Giv din holdning til kende herunder.Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Rosti Mepal - nye farver - Den kendte og elskede Margretheskål er designet i 1954 af Jacob Jensen og opkaldt efter Danmarks Dronning Margrethe. Skålen, der er blevet et stilikon og er mere populær end nogensinde, lanceres nu i tre fantastiske farver i en cool farvebuket.

Få gamle cd’er op at køre igen med et cd-rengøringssæt - Der er ingen grund til at smide gamle cd’er eller dvd’er ud, fordi de ikke hakker, spiler dårligt eller lignende. Mange af dem kan sagtens reddes alligevel. Det kræver blot et cd-rengøringssæt, som dette fra Hama, og så kan du både redde gamle cd’er og forebygge fremtidige skader.

Pålægsmaskine - En pålægsmaskine og én hel rullepølse. Mere skal der faktisk ikke til, før man kan lægge det friskeste pålæg, som man overhovedet kan komme i tanker om, på rugbrødet.

Når stavblenderen bliver en tryllestav - stavblenderen fra Bamix. Den kan knuse isterninger, blende frugt, piske fløde til flødeskum og meget, meget mere. Og så er den utrolig enkel at betjene og sjov at bruge.

Kaiser bageartikler - Om du skal have forme, pander eller ringe, så er Kaiser det rigtige mærke for dig. Alt fra bradepander til springforme i højeste kvalitet.

Spar mange penge ved at skifte fra halogen-pærer til LED-pærer - Gør dig selv, gør din bolig og gør din pengepung en tjeneste og skift til LED – det sparer tid, og det sparer penge.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked