DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Publiceret 15-06-2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten. Men ikke desto mindre er ”fidget spinners” nu et produkt som næsten hele verdens befolkning har kendskab til.

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her


Nicolaj Dalmose, spurgte om hanikke måtte teste vores spinners, her er resultatet
Ikke tænkt som et legetøj 
Den oprindelige tanke med Fidget spinners var det skulle være et ”værktøj” mod stress og koncentrationsbesvær. Tanken er at når hænderne er aktiveret med spinneren er hjernen klar til at modtage nye input. Fidget spinners skulle efter sigende også have en beroligende effekt på personer med Angst, ADHD og Autisme.

Fidget spinner


Hypen startede

Men der skulle ikke mere til end en omtale i Forbes om at en Fidget spinner er et ”must have” kontor legetøj, før nettet gik helt amok og hypen var sat i gang med utallige Youtube videoer og masser af omtale på det populære forum Reddit.

Efterspørgslen er nu så stor, at selv store kinesiske fabrikker der normalt producerer mobiltelefoner og tilbehør nu har omlagt hele deres produktion, for at imødekomme den enorme efterspørgsel der er på verdensplan.

Vi er selv VILDE med Fidget Spinners!

Fidget spinners findes i utallige modeller
Fidget spinners findes efterhånden i et utal af former og farver samt i mange forskellige materialer. Kun fantasien sætter grænser! Er man så heldig at eje en 3D printer er det også muligt at finde frem til mange forums med masser af modeller som andre har lavet. Har man ikke en 3D printer er det stadig muligt at lave sin egen Fidget spinner. En hurtig søgning på YouTube efter “DIY Fidget spinner” vil vise mange af de muligheder der er for at lave sin egen fidget spinner. Ja endda også en fidget spinner kage :)

Se vores udvalg af Fidget Spinners med hurtig levering Klik her

Men hvad synes du? Er det hele bare for meget? Eller er Fidget Spinners en gave til menneskeheden! Giv din holdning til kende herunder.Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Lav himmelsk pizza med pizzasten - Slut med tørre og kedelige pizzaer. Hvis du bruger pizzasten i din ovn kan du få pizzaer, der smager ligesom på et pizzeria.

Gode råd til valg af ovn - Hvis du gerne vil have en luksusovn, så kan du også kigge efter mere avancerede funktioner som pyrolyseselvrens, hurtigstart, selvrensende emalje og katalytisk luftrenser.

Gaven der viser konfirmanden han snart er en mand - Traditionelt set er konfirmationen et overgangsritual, der markerer, at den lille dreng nu er gået ind i de voksnes rækker. Det er måske mest et levn fra fortiden, for de er de færreste 14-årige drenge, der kan kaldes for voksne mænd. Ikke desto mindre bliver det altid nævnt i taler og sange, at nu er han trådt ind i de voksnes rækker.

Pyrex ovnfaste køkkenprodukter køber du her - Selv kalder de sig for de uovertrufne mestre inden for ovnfaste køkkenprodukter. Og der er noget om snakken. For Pyrex har i over 100 år lavet ovnfaste produkter til køkkenet, der ikke har sit lige noget andet sted på markedet. Det er ovnfast glas i skikkelse af skåle, forme og fade, der kan tåle at gå direkte fra en iskold fryser, til en glohed ovn og stadig holde til at komme i opvaskemaskinen, når måltidet er overstået.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Konfirmation: Smarte gaveideer til pigerne - Når piger bliver konfirmeret får de utallige smykker, parfumer, cremer, beklædningsgenstande og andre skønhedsprodukter. Men det er heller ikke så mærkeligt, for det er, hvad de fleste piger ønsker sig.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked