DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Publiceret 19-04-2017

Gennem det sidste årti har danskerne for alvor fået øjnene op for nye måder at dyrke have på. I byerne blomstrer Urban Gardening som aldrig før med højbede og krukker på fælles tagterrasser eller private altaner, og i villahaverne omlægger vi de traditionelle staudebede til nyttehaver og smukke blomsterflor i højbede, som er lettere at holde.

Se vores udvalg i haveredskaber Klik her


haveredskaber


Mere haveglæde til alle
Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil.

Hortus-serien er derfor perfekt til haveentusiaster, der vil have korrekt ergonomi, smukt design og optimal funktion til haven med højbede, og passer samtidig til dem, der ikke har plads til at opbevare traditionelle langskaftede haveredskaber, og som samtidig ønsker sig lettere og mere æstetiske løsninger.

Gennemtænkt design og materialevalg
Hortus højbedredskaberne er designet og formgivet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere IF og Red Dot Design Awards for anerkendte brands som Georg Jensen, Raadvad og Fiskars.

I Hortus-serien findes hakke, spidshakke, rive, kultivator, planteske, lugeklo og plantepind i samme enkle og elegante design. Alle redskaber i serien er i kraftigt 8 mm stål, der sikrer deres funktion uanset vejr og vind.

Skaftet er også lakeret og fremstillet i smukt lyst træ, der passer til den nordiske stil, og udformet, så det ligger behageligt i hånden.

Alle redskaberne har mulighed for ophæng, så de nemt kan opbevares på siden af højbedet eller hænges på altanen.

Find de praktiske højbedredskaber fra Risvig hos skiftselv.dk

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Konfirmander skal have voksengaver - Konfirmationen har altid betydet, at man bekræfter sin kristne tro over for Gud, inden man træder ind i de voksnes rækker. Det ligger også i ordet konfirmation, eller det engelske confirmation, der stammer fra latin og betyder ”bekræftelse”.

Moulinex - Fransk kvalitet koster ikke mere - Moulinex prøver altid at bryde grænserne, hvorfor det ikke kun er klassiske produkter såsom ovne, riskogere og kaffekander, der figurerer i sortimentet. Det sydlandske firma producerer nemlig også blandt andet maskiner til at lave sin egen yoghurt med og køkkenmaskiner til børnemad.

Panasonic barbermaskiner - Inden for forbrugerelektronik er Panasonic faktisk også en af de bedste producenter af elektroniske barbermaskiner. Deres nyeste generation af elektriske shavere har fået den fornødende mængde kærlighed, så maskiner nu fremstår som solide produkter, der giver et en god og skånsom barbering.

Konfirmation: Drenge skal have elektronik - Alle skal på et eller andet tidspunkt i deres liv til konfirmation. Det kan næsten ikke undgås. For drengenes vedkommende er konfirmationen blot en kærkommen lejlighed til at få en masse gaver og penge. Resten bekymrer de sig sjældent stort om.

Kog det perfekte æg med en æggekoger - Du kan både få æggekogere, der kan indeholde op til 3, 6 eller 9 æg. Så propper du bare æggene i maskinen og sætter den til den type æg, du gerne vil have.

Sådan bliver du klar til EM 2012 - Det bliver en sand fodboldfest, når der til sommer bliver spillet europamsterskaber i fodbold i Polen og Ukraine. Men hvis du skal have den perfekte slutrunde, skal du have de rette gadgets klar.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked