Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Publiceret 19-04-2017

Gennem det sidste årti har danskerne for alvor fået øjnene op for nye måder at dyrke have på. I byerne blomstrer Urban Gardening som aldrig før med højbede og krukker på fælles tagterrasser eller private altaner, og i villahaverne omlægger vi de traditionelle staudebede til nyttehaver og smukke blomsterflor i højbede, som er lettere at holde.

Se vores udvalg i haveredskaber Klik her


haveredskaber


Mere haveglæde til alle
Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil.

Hortus-serien er derfor perfekt til haveentusiaster, der vil have korrekt ergonomi, smukt design og optimal funktion til haven med højbede, og passer samtidig til dem, der ikke har plads til at opbevare traditionelle langskaftede haveredskaber, og som samtidig ønsker sig lettere og mere æstetiske løsninger.

Gennemtænkt design og materialevalg
Hortus højbedredskaberne er designet og formgivet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere IF og Red Dot Design Awards for anerkendte brands som Georg Jensen, Raadvad og Fiskars.

I Hortus-serien findes hakke, spidshakke, rive, kultivator, planteske, lugeklo og plantepind i samme enkle og elegante design. Alle redskaber i serien er i kraftigt 8 mm stål, der sikrer deres funktion uanset vejr og vind.

Skaftet er også lakeret og fremstillet i smukt lyst træ, der passer til den nordiske stil, og udformet, så det ligger behageligt i hånden.

Alle redskaberne har mulighed for ophæng, så de nemt kan opbevares på siden af højbedet eller hænges på altanen.

Find de praktiske højbedredskaber fra Risvig hos skiftselv.dk

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Vi har tilbehøret til dit badeværelse - Tilbehør er der nok af. Du kan finde det hele på skiftselv.dk, hvor det er lynhurtigt at danne sig et overblik over varianter i de forskellige kategorier. Du behøver ikke gå ud til bilen, køre ud til butikken, gå rundt inde i butikken og køre videre til en anden butik. Det hele ligger få klik væk på skiftselv.dk

Soehnle – præcisionsvægte til alle - Badevægt, bagevægt, personvægt, husholdningsvægt, diætvægt. Der er mange forskellige vægte, og Soehnle er specialister i dem alle sammen. En vægt er nemlig ikke bare en vægt for Soehnle. Ellers var de aldrig blevet et internationalt kendt mærke, der kan lave vægte som ingen anden. Og endda vægte der afspejler moderne livsstil.

Gaven der viser konfirmanden hun snart er en kvinde - Det er ingen hemmelighed, at piger bliver hurtigere modne end drenge. Rigtig mange piger kan faktisk ikke blive voksne hurtigt nok, hvorimod drengene bare gerne vil drøne rundt og spille bold. Også derfor er konfirmationen en meget kærkommen lejlighed for de kvindelige konfirmander til at tage et ekstra mentalt skridt på vejen mod at blive voksen og moden.

Konfirmationsfest er lig med forbrugsfest - I stedet for bare at spendere og spendere, så kan du nemlig nemt spare ret mange penge ved at kigge dig for. Med det mener vi, at du ikke skal købe det første og det bedste – for det er tit det dyreste.

Lav lækker og indbydende kaffe med Philips Senseo - Så hvis du også godt kan lide god kaffe, der er klar på rekordtid og en maskine pakket ind i et lækkert aluminium-design, så er en Philips Senseo-kaffemaskine lige noget for dig.

Konfirmationsgaven til ham - Du har endelig fået styr på festen. Hvem der skal inviteres, hvem der kunne komme, hvem der kommer senere. Hvad I skal have til forret, hovedret og dessert, hvor maden kommer fra, og hvad I skal have at drikke. Hvad der skal foregå hvornår, hvem holder talen, hvem synger først. Og selvfølgelig skrub-af-maden.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked