Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Publiceret 19-04-2017

Gennem det sidste årti har danskerne for alvor fået øjnene op for nye måder at dyrke have på. I byerne blomstrer Urban Gardening som aldrig før med højbede og krukker på fælles tagterrasser eller private altaner, og i villahaverne omlægger vi de traditionelle staudebede til nyttehaver og smukke blomsterflor i højbede, som er lettere at holde.

Se vores udvalg i haveredskaber Klik her


haveredskaber


Mere haveglæde til alle
Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil.

Hortus-serien er derfor perfekt til haveentusiaster, der vil have korrekt ergonomi, smukt design og optimal funktion til haven med højbede, og passer samtidig til dem, der ikke har plads til at opbevare traditionelle langskaftede haveredskaber, og som samtidig ønsker sig lettere og mere æstetiske løsninger.

Gennemtænkt design og materialevalg
Hortus højbedredskaberne er designet og formgivet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere IF og Red Dot Design Awards for anerkendte brands som Georg Jensen, Raadvad og Fiskars.

I Hortus-serien findes hakke, spidshakke, rive, kultivator, planteske, lugeklo og plantepind i samme enkle og elegante design. Alle redskaber i serien er i kraftigt 8 mm stål, der sikrer deres funktion uanset vejr og vind.

Skaftet er også lakeret og fremstillet i smukt lyst træ, der passer til den nordiske stil, og udformet, så det ligger behageligt i hånden.

Alle redskaberne har mulighed for ophæng, så de nemt kan opbevares på siden af højbedet eller hænges på altanen.

Find de praktiske højbedredskaber fra Risvig hos skiftselv.dk

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Få en assistent i køkkenet - Assistent-køkkenmaskinen er efterfølgeren til den velkendte ’Ballerupmaskine’, men eventyret startede faktisk, som tidligere nævnt, i 1940, hvor Electrolux lancerede den første Assistent-maskine

Kog det perfekte æg med en æggekoger - Du kan både få æggekogere, der kan indeholde op til 3, 6 eller 9 æg. Så propper du bare æggene i maskinen og sætter den til den type æg, du gerne vil have.

Ingen grund til at leje servicen til den store fest - Står du og skal holde en stor fest for en masse mennesker, så skal du måske ud og have fat i en masse service. Den mest nærliggnede løsning er at leje molevitten, men det kan faktisk ikke betale sig med skiftselv.dk’s lave priser på service.

Øretermometer som dåbsgave - Spædbørn får rigeligt med legetøj i dåbsgave. Vil du i stedet møde op med en mere kreativ og praktisk gave, så prøv et øretermometer. Det bliver der helt sikkert brug for flere gange i barnets liv.

Gør konfirmationsfesten sjovere for alle - Vil du gerne vil krydre konfirmationsfesten en lille smule og gøre den sjovere for både dig selv og deltagerne, så har vi et par gode råd til dig.

Nye espresso-maskiner fra støvlelandet - Danskerne drikker kaffe som aldrig før og på caféerne dukker der hele tiden nye varianter frem på kaffekortet. Den almindelige sorte kaffe er ved at være en uddøende race - det afspejler sig ikke kun i det brede udvalg på kaffekortet, men også i salget af maskiner til hjemmebrug.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked