Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Publiceret 19-04-2017

Gennem det sidste årti har danskerne for alvor fået øjnene op for nye måder at dyrke have på. I byerne blomstrer Urban Gardening som aldrig før med højbede og krukker på fælles tagterrasser eller private altaner, og i villahaverne omlægger vi de traditionelle staudebede til nyttehaver og smukke blomsterflor i højbede, som er lettere at holde.

Se vores udvalg i haveredskaber Klik her


haveredskaber


Mere haveglæde til alle
Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil.

Hortus-serien er derfor perfekt til haveentusiaster, der vil have korrekt ergonomi, smukt design og optimal funktion til haven med højbede, og passer samtidig til dem, der ikke har plads til at opbevare traditionelle langskaftede haveredskaber, og som samtidig ønsker sig lettere og mere æstetiske løsninger.

Gennemtænkt design og materialevalg
Hortus højbedredskaberne er designet og formgivet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere IF og Red Dot Design Awards for anerkendte brands som Georg Jensen, Raadvad og Fiskars.

I Hortus-serien findes hakke, spidshakke, rive, kultivator, planteske, lugeklo og plantepind i samme enkle og elegante design. Alle redskaber i serien er i kraftigt 8 mm stål, der sikrer deres funktion uanset vejr og vind.

Skaftet er også lakeret og fremstillet i smukt lyst træ, der passer til den nordiske stil, og udformet, så det ligger behageligt i hånden.

Alle redskaberne har mulighed for ophæng, så de nemt kan opbevares på siden af højbedet eller hænges på altanen.

Find de praktiske højbedredskaber fra Risvig hos skiftselv.dk

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Få en assistent i køkkenet - Assistent-køkkenmaskinen er efterfølgeren til den velkendte ’Ballerupmaskine’, men eventyret startede faktisk, som tidligere nævnt, i 1940, hvor Electrolux lancerede den første Assistent-maskine

Funktionelle køkkenredskaber fra Funktion - Funktion producerer solide produkter til både dit køkken og dit spisebord. Fra gryder og kasseroller til bordskåner og dækkeservietter. Så det er uden tvivl muligt at finde et produkt, der passer til din indretning derhjemme. Og ikke mindst passer til dit behov – om det er en pizzaskærer, en knivsliber eller noget tredje, så kan du finde det i Funktions sortiment.

Gode råd til valg af komfur - Er det tid til at udstyre køkkenet med nyt komfur? Så kan du læse med her og få et par gode råd til, hvordan du bedst finder vej i hvidevare-junglen.

Få mere velvære med et fodbad - På skiftselv.dk har vi mange forskellige fodbade – eller fodspa som de også kaldes. Det er små anordninger, som du fylder med vand og stikker dine fødder i. Så sørger den lille maskine for resten med vibrationsmassage til dine fødder.

Rosti Mepal - nye farver - Den kendte og elskede Margretheskål er designet i 1954 af Jacob Jensen og opkaldt efter Danmarks Dronning Margrethe. Skålen, der er blevet et stilikon og er mere populær end nogensinde, lanceres nu i tre fantastiske farver i en cool farvebuket.

Nuance - Er det dig selv, der trænger til fornyelse i køkkenet, eller er det en gave til ven eller bekendt, så er Nuance det rigtige valg. Man kan med det samme se, at produkterne er unikke. Det er ikke bare en karaffel – det er en Nuance-karaffel. Og forskellen er større, end man lige går og tror.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked