DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Publiceret 19-04-2017

Gennem det sidste årti har danskerne for alvor fået øjnene op for nye måder at dyrke have på. I byerne blomstrer Urban Gardening som aldrig før med højbede og krukker på fælles tagterrasser eller private altaner, og i villahaverne omlægger vi de traditionelle staudebede til nyttehaver og smukke blomsterflor i højbede, som er lettere at holde.

Se vores udvalg i haveredskaber Klik her


haveredskaber


Mere haveglæde til alle
Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil.

Hortus-serien er derfor perfekt til haveentusiaster, der vil have korrekt ergonomi, smukt design og optimal funktion til haven med højbede, og passer samtidig til dem, der ikke har plads til at opbevare traditionelle langskaftede haveredskaber, og som samtidig ønsker sig lettere og mere æstetiske løsninger.

Gennemtænkt design og materialevalg
Hortus højbedredskaberne er designet og formgivet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere IF og Red Dot Design Awards for anerkendte brands som Georg Jensen, Raadvad og Fiskars.

I Hortus-serien findes hakke, spidshakke, rive, kultivator, planteske, lugeklo og plantepind i samme enkle og elegante design. Alle redskaber i serien er i kraftigt 8 mm stål, der sikrer deres funktion uanset vejr og vind.

Skaftet er også lakeret og fremstillet i smukt lyst træ, der passer til den nordiske stil, og udformet, så det ligger behageligt i hånden.

Alle redskaberne har mulighed for ophæng, så de nemt kan opbevares på siden af højbedet eller hænges på altanen.

Find de praktiske højbedredskaber fra Risvig hos skiftselv.dk

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Gode råd til valg af køle-fryseskab - Du skal gøre op med dig selv, hvor stort dit behov er, før du køber et køle-fryseskab. Hvis du for eksempel bor alene, så er det måske voldsomt med et køleskab og en separat fryser. Og hvis I bor en hel familie, så er et køle-fryseskab måske for småt.

Wake up light Kuren mod vinterdepression - Hvis du også er en af dem, der har svært ved at komme op om morgenen, når det er mørkt udenfor, så er et wake up light det helt rigtige for dig.

Pyrex ovnfaste køkkenprodukter køber du her - Selv kalder de sig for de uovertrufne mestre inden for ovnfaste køkkenprodukter. Og der er noget om snakken. For Pyrex har i over 100 år lavet ovnfaste produkter til køkkenet, der ikke har sit lige noget andet sted på markedet. Det er ovnfast glas i skikkelse af skåle, forme og fade, der kan tåle at gå direkte fra en iskold fryser, til en glohed ovn og stadig holde til at komme i opvaskemaskinen, når måltidet er overstået.

Rotpunkt - en gammel termo-kending - Hvis står og mangler et sted, hvor du kan opbevare kaffe eller the, så er kaffekanderne fra Rotpunkt det rigtige for dig. Og så er det endda tyvagtigt billigt at få en kaffekande fra et velrenomret mærke.

Gør konfirmationsfesten sjovere for alle - Vil du gerne vil krydre konfirmationsfesten en lille smule og gøre den sjovere for både dig selv og deltagerne, så har vi et par gode råd til dig.

Rosti Mepal - Så hvis du også vil have funktionelle og utroligt holdbare redskaber i dit køkken, så er Rosti Mepal helt klart noget for dig. Du kan få et utal af forskellige produkter i serien på skiftselv.dk – og selvfølgelig kan du også få dem i et væld af flotte farver.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked