Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Publiceret 29-11-2016

Det er ingen skam at kunne lide en god fyraftensøl. Men det er en skam at køre bil i påvirket tilstand – det kan man ikke være bekendt over for sig selv og slet ikke sine medmennesker. Men hvor går grænsen for, hvornår man må køre bil? Loven siger 0,5 promille alkohol i blodet, men det er et vidt begreb. For folk der kun sjældent drikker alkohol går grænsen gerne ved en enkelt øl. Men hvis man er vant til at drikke alkohol, så kan man godt køre på to eller sågar tre øl. Løsningen er et alkometer, og Drinkmate er den perfekte gadget at have med i lommen, som altid kan give dig besked om, hvor meget alkohol du har i blodet.

Køb Drinkmate til iOS eller Android Klik her


Drinkmate er faktisk verdens mindste alkometer, så du kan snildt have den i lommen eller have den siddende i din nøglering. Den måler 1,6 cm i bredden og 4,8 cm i højden. Det svarer til størrelsen på en almindelig tommelfinger, så den fylder nærmest ingenting.

Drinkmate kan fås til både iPhone og Android, og så fungerer den på smarteste vis ved, at du plugger den i din telefon og blæser i den. Så skal du blot hente den gratis app, der følger med Drinkmate. Efter du har blæst i Drinkmate alkometer, får du på et øjeblik besked om, hvor høj din promille er, og om du må køre bil eller ej.

Mængden af alkohol i blodet er ikke bare en indikator for, om du må køre bil eller ej. Det kan også være et festligt indslag, så drengene kan holde øje med, hvem der har kigget dybest i flasken, og hvem der snart skal smides i seng.

Drinkmate alkometer er kalibreret og testet i forhold til gældende standarder, og du kan vide dig sikker på, at den måler præcist hver eneste gang. Så hvis dit Drinkmate alkometer siger en promille på 0,4, så er du i din gode ret til stadigvæk at køre bil. Men pas på – din promille kan godt stige, hvis du ikke har optaget den sidste øl i blodet endnu. En tommelfingerregel siger, at det tager cirka 30 minutter for alkohollen at blive optaget i blodet. Så hvis du har drukket en bajer inden for de sidste 30 minutter, så skal du lige vente lidt med at blæse for at være på den sikre side.

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Få styr på tilbehøret til baren - Hvad enten du skal starte din egen bar eller anden form for beværtning, eller hvis du bare gerne vil have et sortiment af bartilbehør derhjemme i bopælen, så har vi alt, hvad du behøver.

Husk det rigtige udstyr til sommerens festivaller - Sommer er lig med festival. Hvert år fra starten af juni pakker tusindvis af unge danskere teltet, soveposen og liggeunderlaget for at tilbringe nogle varme, kolde og våde nætter rundt omkring i Danmark.

Philips barbermaskine giver dig en tættere barbering - Barbermaskinerne fås i mange forskellige prisklasser. Generelt siger man, at det godt kan betale sig at betale en lille smule ekstra, fordi du tit får nogle funktioner, du vil blive glad for over tid.

Smarte designer-opbevaringsbokse til dine vægge - Aitio er navnet på en kollektion af små, yndige opbevaringsbokse fra det finske firma Iittala. Boksene fås i mange forskellige farver og kan skrues fast på væggen

Notebook, Elitebook, Ultrabook – hvad er hvad? - Når du kigger efter bærbar computer, så støder du garanteret ofte på flere forskellige navne til computerne. De mest gængse er Notebook, Elitebook og Ultrabook. Men det siger dig måske ikke meget. Læs med her og bliv klogere på, hvad de forskellige betegnelser står for.

Testvinder: hårtørreren PHD9760 fra Bosch - Leder du efter en ny hårtørrer? Hvis du gør, eller hvis du kender nogen, der gør, så skylder I jer selv at overveje PHD9760 hårtørreren fra Bosch. Den har i december 2012 vundet prisen som bedste hårtørrer i en stor test i Magasinet Q.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked