Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Publiceret 29-11-2016

Det er ingen skam at kunne lide en god fyraftensøl. Men det er en skam at køre bil i påvirket tilstand – det kan man ikke være bekendt over for sig selv og slet ikke sine medmennesker. Men hvor går grænsen for, hvornår man må køre bil? Loven siger 0,5 promille alkohol i blodet, men det er et vidt begreb. For folk der kun sjældent drikker alkohol går grænsen gerne ved en enkelt øl. Men hvis man er vant til at drikke alkohol, så kan man godt køre på to eller sågar tre øl. Løsningen er et alkometer, og Drinkmate er den perfekte gadget at have med i lommen, som altid kan give dig besked om, hvor meget alkohol du har i blodet.

Køb Drinkmate til iOS eller Android Klik her


Drinkmate er faktisk verdens mindste alkometer, så du kan snildt have den i lommen eller have den siddende i din nøglering. Den måler 1,6 cm i bredden og 4,8 cm i højden. Det svarer til størrelsen på en almindelig tommelfinger, så den fylder nærmest ingenting.

Drinkmate kan fås til både iPhone og Android, og så fungerer den på smarteste vis ved, at du plugger den i din telefon og blæser i den. Så skal du blot hente den gratis app, der følger med Drinkmate. Efter du har blæst i Drinkmate alkometer, får du på et øjeblik besked om, hvor høj din promille er, og om du må køre bil eller ej.

Mængden af alkohol i blodet er ikke bare en indikator for, om du må køre bil eller ej. Det kan også være et festligt indslag, så drengene kan holde øje med, hvem der har kigget dybest i flasken, og hvem der snart skal smides i seng.

Drinkmate alkometer er kalibreret og testet i forhold til gældende standarder, og du kan vide dig sikker på, at den måler præcist hver eneste gang. Så hvis dit Drinkmate alkometer siger en promille på 0,4, så er du i din gode ret til stadigvæk at køre bil. Men pas på – din promille kan godt stige, hvis du ikke har optaget den sidste øl i blodet endnu. En tommelfingerregel siger, at det tager cirka 30 minutter for alkohollen at blive optaget i blodet. Så hvis du har drukket en bajer inden for de sidste 30 minutter, så skal du lige vente lidt med at blæse for at være på den sikre side.

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Panasonic barbermaskiner - Inden for forbrugerelektronik er Panasonic faktisk også en af de bedste producenter af elektroniske barbermaskiner. Deres nyeste generation af elektriske shavere har fået den fornødende mængde kærlighed, så maskiner nu fremstår som solide produkter, der giver et en god og skånsom barbering.

Nuance Wine Finer gør din vin bedre - En god vin fortjener den bedste behandling. Og den bedste behandling hedder i dette tilfælde Nuance Wine Finer. Det er en lille anordning, der gør vil gøre din oplevelse med vin bedre

Notebook, Elitebook, Ultrabook – hvad er hvad? - Når du kigger efter bærbar computer, så støder du garanteret ofte på flere forskellige navne til computerne. De mest gængse er Notebook, Elitebook og Ultrabook. Men det siger dig måske ikke meget. Læs med her og bliv klogere på, hvad de forskellige betegnelser står for.

Guide: køb en PC der matcher dit behov - Vil du gerne spare tusind kroner her og tusind kroner der, når du køber en ny PC? Så læs med her og få nogle gode tips. Der er nemlig mange computere, der er alt for dyre i forhold til, hvad du får. Det gælder både bærbare computere og stationære computere.

Adhoc Vinotas WA08: en vinkølestav til at holde vinen på den rigtige temperatur - Det kan være svært at holde sin vin på den rigtige temperatur i længere tid ad gange. Derfor kan det være rigtig smart at købe en vinkølestav fra mærket Adhoc. Kølestaven med navnet Vinotas WA08 passer både i vinglas og i vinflasker, så du kan få bedre styr på temperaturen på din vin.

Altid velplejet skæg med en skægtrimmer - En skægtrimmer er ikke bare hvilken som helst trimmer. Den er særligt beregnet til dig, der ønsker at have et velholdt og velplejet skæg i ansigtet. Modsat barbermaskinen behøver skægtrimmeren ikke barbere alt skægget af


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked