DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Publiceret 29-11-2016

Det er ingen skam at kunne lide en god fyraftensøl. Men det er en skam at køre bil i påvirket tilstand – det kan man ikke være bekendt over for sig selv og slet ikke sine medmennesker. Men hvor går grænsen for, hvornår man må køre bil? Loven siger 0,5 promille alkohol i blodet, men det er et vidt begreb. For folk der kun sjældent drikker alkohol går grænsen gerne ved en enkelt øl. Men hvis man er vant til at drikke alkohol, så kan man godt køre på to eller sågar tre øl. Løsningen er et alkometer, og Drinkmate er den perfekte gadget at have med i lommen, som altid kan give dig besked om, hvor meget alkohol du har i blodet.

Køb Drinkmate til iOS eller Android Klik her


Drinkmate er faktisk verdens mindste alkometer, så du kan snildt have den i lommen eller have den siddende i din nøglering. Den måler 1,6 cm i bredden og 4,8 cm i højden. Det svarer til størrelsen på en almindelig tommelfinger, så den fylder nærmest ingenting.

Drinkmate kan fås til både iPhone og Android, og så fungerer den på smarteste vis ved, at du plugger den i din telefon og blæser i den. Så skal du blot hente den gratis app, der følger med Drinkmate. Efter du har blæst i Drinkmate alkometer, får du på et øjeblik besked om, hvor høj din promille er, og om du må køre bil eller ej.

Mængden af alkohol i blodet er ikke bare en indikator for, om du må køre bil eller ej. Det kan også være et festligt indslag, så drengene kan holde øje med, hvem der har kigget dybest i flasken, og hvem der snart skal smides i seng.

Drinkmate alkometer er kalibreret og testet i forhold til gældende standarder, og du kan vide dig sikker på, at den måler præcist hver eneste gang. Så hvis dit Drinkmate alkometer siger en promille på 0,4, så er du i din gode ret til stadigvæk at køre bil. Men pas på – din promille kan godt stige, hvis du ikke har optaget den sidste øl i blodet endnu. En tommelfingerregel siger, at det tager cirka 30 minutter for alkohollen at blive optaget i blodet. Så hvis du har drukket en bajer inden for de sidste 30 minutter, så skal du lige vente lidt med at blæse for at være på den sikre side.

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Husk isspanden når du serverer drinks - For alle der godt kan lide at servere drinks, er en isspand uden tvivl uundværlig. Hvor skal du ellers gøre af isterningerne?

Gode råd til valg af vinskab - Der er fem overordnede regler, du skal være opmærksom på, når du skal opbevare din vin korrekt. læs mere her

Smart dispenser til bag-in-box-vine fra Fiduz - Papvins-dispenseren fungerer på den måde, at du tager posen fra kassen med papvin og putter den i dispenseren.

Barbermaskiner med rensestation redder din hud - Rigtig mange barbermaskine er utroligt svære at rengøre. Hvis barbermaskinen ikke er vandtæt eller ikke har en medfølgende rensestation, så kan det være en hård opgave at få fjernet alt det gamle og alle de gamle hår, g det kan være usundt for huden

Brauns barbermaskiner giver dig en barbering, der holder - Braun har udviklet en række barbermaskiner, der er designet særligt med henblik på at give dig den gode barbering. Ikke bare nogle gange, men hver eneste gang, du barberer dig.

Vi samlet alle testvinderne til dig - I skrivende stund er det følgende medier, som har kåret de testvindere, vi forhandler: den landsdækkende avis Politiken, de to store tv-kanaler DR og TV 2, gadget-magasinet GEAR, Forbrugerrådets eget magasin Tænk, DR2-programmet ”so ein ding”, det svenske testfirma Smartson og gør-det-selv-magasinet Idényt.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked