DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Publiceret 29-11-2016

Det er ingen skam at kunne lide en god fyraftensøl. Men det er en skam at køre bil i påvirket tilstand – det kan man ikke være bekendt over for sig selv og slet ikke sine medmennesker. Men hvor går grænsen for, hvornår man må køre bil? Loven siger 0,5 promille alkohol i blodet, men det er et vidt begreb. For folk der kun sjældent drikker alkohol går grænsen gerne ved en enkelt øl. Men hvis man er vant til at drikke alkohol, så kan man godt køre på to eller sågar tre øl. Løsningen er et alkometer, og Drinkmate er den perfekte gadget at have med i lommen, som altid kan give dig besked om, hvor meget alkohol du har i blodet.

Køb Drinkmate til iOS eller Android Klik her


Drinkmate er faktisk verdens mindste alkometer, så du kan snildt have den i lommen eller have den siddende i din nøglering. Den måler 1,6 cm i bredden og 4,8 cm i højden. Det svarer til størrelsen på en almindelig tommelfinger, så den fylder nærmest ingenting.

Drinkmate kan fås til både iPhone og Android, og så fungerer den på smarteste vis ved, at du plugger den i din telefon og blæser i den. Så skal du blot hente den gratis app, der følger med Drinkmate. Efter du har blæst i Drinkmate alkometer, får du på et øjeblik besked om, hvor høj din promille er, og om du må køre bil eller ej.

Mængden af alkohol i blodet er ikke bare en indikator for, om du må køre bil eller ej. Det kan også være et festligt indslag, så drengene kan holde øje med, hvem der har kigget dybest i flasken, og hvem der snart skal smides i seng.

Drinkmate alkometer er kalibreret og testet i forhold til gældende standarder, og du kan vide dig sikker på, at den måler præcist hver eneste gang. Så hvis dit Drinkmate alkometer siger en promille på 0,4, så er du i din gode ret til stadigvæk at køre bil. Men pas på – din promille kan godt stige, hvis du ikke har optaget den sidste øl i blodet endnu. En tommelfingerregel siger, at det tager cirka 30 minutter for alkohollen at blive optaget i blodet. Så hvis du har drukket en bajer inden for de sidste 30 minutter, så skal du lige vente lidt med at blæse for at være på den sikre side.

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bliv bartender i eget hjem - Uanset om det er til den helt store fest, eller om det er hjemmebaren der skal piftes op så finder du de mest anvendte bartender redskaber her, shaker, støder, peeler, blender, målere og meget meget mere. Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Næsehårstrimmer sparer dig for besvær - Næsehårstrimmere fås i mange forskellige prisniveauer. Der er altså ingen undskyldning for ikke at anskaffe en, hvis du også døjer med hår i næsen, som de fleste mænd gør.

Det rigtige barudstyr til en rigtig bartender - En rigtig bartender har alt det rigtige barudstyr, så hvis du har en ambition bare nogenlunde i den retning, er det bare at besøge skiftselv.dk.

Philips bodygroome - når du vil have styr på hårvæksten - Vælger du en af produkterne i Philips’ bodygroome-serie, så er du sikker på, at du har fuldstændig styr på din kropsbehåring. Det er barbermaskiner af højeste kvalitet, der er beregnet til alle former for hår på kroppen. Men Philips bodygroome-produkter er specifikt designet til mænd, så det anbefales ikke, at kvinder bruger dem.

Husk isspanden når du serverer drinks - For alle der godt kan lide at servere drinks, er en isspand uden tvivl uundværlig. Hvor skal du ellers gøre af isterningerne?

Altid velplejet skæg med en skægtrimmer - En skægtrimmer er ikke bare hvilken som helst trimmer. Den er særligt beregnet til dig, der ønsker at have et velholdt og velplejet skæg i ansigtet. Modsat barbermaskinen behøver skægtrimmeren ikke barbere alt skægget af


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked