Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Publiceret 29-11-2016

Det er ingen skam at kunne lide en god fyraftensøl. Men det er en skam at køre bil i påvirket tilstand – det kan man ikke være bekendt over for sig selv og slet ikke sine medmennesker. Men hvor går grænsen for, hvornår man må køre bil? Loven siger 0,5 promille alkohol i blodet, men det er et vidt begreb. For folk der kun sjældent drikker alkohol går grænsen gerne ved en enkelt øl. Men hvis man er vant til at drikke alkohol, så kan man godt køre på to eller sågar tre øl. Løsningen er et alkometer, og Drinkmate er den perfekte gadget at have med i lommen, som altid kan give dig besked om, hvor meget alkohol du har i blodet.

Køb Drinkmate til iOS eller Android Klik her


Drinkmate er faktisk verdens mindste alkometer, så du kan snildt have den i lommen eller have den siddende i din nøglering. Den måler 1,6 cm i bredden og 4,8 cm i højden. Det svarer til størrelsen på en almindelig tommelfinger, så den fylder nærmest ingenting.

Drinkmate kan fås til både iPhone og Android, og så fungerer den på smarteste vis ved, at du plugger den i din telefon og blæser i den. Så skal du blot hente den gratis app, der følger med Drinkmate. Efter du har blæst i Drinkmate alkometer, får du på et øjeblik besked om, hvor høj din promille er, og om du må køre bil eller ej.

Mængden af alkohol i blodet er ikke bare en indikator for, om du må køre bil eller ej. Det kan også være et festligt indslag, så drengene kan holde øje med, hvem der har kigget dybest i flasken, og hvem der snart skal smides i seng.

Drinkmate alkometer er kalibreret og testet i forhold til gældende standarder, og du kan vide dig sikker på, at den måler præcist hver eneste gang. Så hvis dit Drinkmate alkometer siger en promille på 0,4, så er du i din gode ret til stadigvæk at køre bil. Men pas på – din promille kan godt stige, hvis du ikke har optaget den sidste øl i blodet endnu. En tommelfingerregel siger, at det tager cirka 30 minutter for alkohollen at blive optaget i blodet. Så hvis du har drukket en bajer inden for de sidste 30 minutter, så skal du lige vente lidt med at blæse for at være på den sikre side.

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bliv bartender i eget hjem - Uanset om det er til den helt store fest, eller om det er hjemmebaren der skal piftes op så finder du de mest anvendte bartender redskaber her, shaker, støder, peeler, blender, målere og meget meget mere. Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Find proptrækkeren der passer til dig - Det er ren fryd endelig at have fundet den proptrækker, der fungerer upåklageligt, og som man kan finde ud af at bruge med succes hver eneste gang. Desværre findes der rigtig mange proptrækkere på markedet, som man nærmest aldrig bliver fortrolig med. Derfor skal man holde fast i de modeller, der passer bedst til ens prop-behov.

Det perfekte værktøj til vinkenderen - Vintilbehør til amatøren, elskeren og kenderen. Skiftselv.dk har garanteret det, du mangler, Fir fragt ved køb over 500,- med GLS

Husk isspanden når du serverer drinks - For alle der godt kan lide at servere drinks, er en isspand uden tvivl uundværlig. Hvor skal du ellers gøre af isterningerne?

Cori vinreol fra Herstal med plads til 12 flasker vin - Der er ikke noget bedre end at have sin vin lige ved hånden, når man kunne tænke sig et godt glas efter arbejde, eller når der kommer gæster forbi. Med Herstals Cori vinreol kan du have din vin, lige hvor det passer dig i hjemmet

Philips barbermaskine giver dig en tættere barbering - Barbermaskinerne fås i mange forskellige prisklasser. Generelt siger man, at det godt kan betale sig at betale en lille smule ekstra, fordi du tit får nogle funktioner, du vil blive glad for over tid.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked