Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Problemer med appetitten om morgenen? Prøv denne simple løsning

Publiceret 25-10-2016

Hvis du er en af dem, der ikke har den store appetit om morgenen, så er der hjælp at hente. Løsningen er at drikke sin morgenmad, for så behøver man ikke være sulten og skulle tygge sig igennem en masse mad. Det kræver blot, at du har en blender, en stavblender eller helt optimalt den såkaldte smoothie-blender.
smoothie-blender

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Det er en floskel, der er blevet tæsket igennem mange gange med god grund, for morgenmad er simpelthen det måltid, der gør den største forskel. Med en sund og nærende morgenmad har du ikke bare energi til dagens gøremål, du sætter også gang i din krops forbrænding, som er essentielt for ethvert vægttab. Kort sagt er morgenmad alfa omega, hvad enten du vil have mere energi, tabe dig, komme i bedre form eller tage muskler på. What’s not to like?

Brug din blender til at få det til at glide ned
For mange af os, der skal hjemmefra, før fanden får sko på, kan det være svært at nå at blive sulten til at spise morgenmad. Især når man skal hurtigt ud af døren, skal morgenmad gerne være en hurtig oplevelse. Det er her, blenderen kommer ind i billedet. Med en almindelig blender eller en såkaldt smoothie-blender kan du på to minutter lave en lækker og nærende smoothie eller milkshake, som kan drikkes med det samme eller på farten. Selvom du ingen appetit har, så kan de fleste altid have plads til en frisk smoothie – og en smoothie kan sagtens være det perfekte måltid at starte dagen på.

Tænk ud af boksen omkring din smoothie
Når man siger smoothie, så tænker de fleste på en frugtblanding, der ganske vist smager godt, men ikke mætter det store. Sådan behøver det ikke være. Du blender ingredienserne i en smoothie godt og grundigt, så du kan faktisk nyde masser af sunde og mættende råvarer i din smoothie, så den kommer til at ligne et ægte morgenmadsmåltid. Du kan eksempelvis prøve at med havregryn, yoghurt, æg, skyr, mælk eller sågar rugbrød eller nødder. Lidt klumper gør ikke noget, da blenderen sørger for at smoothien alligevel er drikkeklar.

Typiske morgenmadsprodukter som müsli, hvidt brød, choko pops, frugt, Nutella, juice, kakao, honning, marmelade og lignende har det problem, at de kun indeholder hurtige kulhydrater. Hurtige kulhydrater bliver brændt af på en time, og så har din krop pludselig ikke længere den nødvendige energi. Derfor er det en god ide at tilføje langsomme kulhydrater til sin morgenmad, og dem får du eksempelvis fra fuldkornsprodukter, havregryn, skyr og mælk.

Herunder får du to opskrifter på nærende smoothies, der både mætter og giver masser af energi.

Frugtsmoothie fyldt med protein
 • En halv banan
 • 3-5 jordbær – gerne frosne
 • En håndfuld havregryn
 • 2 dl mælk
 • 1-2 dl yoghurt eller skyr
 • 1 æg – bare rolig, du kan ikke smage det rå æg, og salmonella er der intet af i Danmark.

Ovenstående opskrift giver dig en sund kombination af proteiner, langsomme kulhydrater og masser af vitaminer til en god start på dagen. Smoothien kan drikkes med det samme eller tages med på farten. Hvis du ikke bruger frosne jordbær, så kan du med fordel tilføje 2 isterninger, så drikken får smoothie-konsistensen.

Ingefærsmoothie med honning og kardemomme

 • 1 spsk revet ingefær
 • 1 spsk akaciehonning
 • 1 tsk stødt kardemomme
 • 1 dl kokosmælk
 • 4 dl skyr/græsk yoghurt naturel

Opskriften er frisk, sød, lækker og krydret på én gang. Ingefæren giver bid, honningen giver sødme, mens skyren giver langsomme kulhydrater og proteiner. Du kan eventuelt hælde blandingen ud i en skål og smide en håndfuld mandler på toppen for den perfekte morgenmadskombination.

Køb en smoothie-blender Klik herHar du selv en god opskrift? del den med os :)


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Ny blender fra C3: så hurtigt har du aldrig fået din smoothie før - Mix & Go er perfekt, hvis du skal have en hurtigt proteinshake efter træning, eller hvis du har noget varm suppe, der lige skal jævnes igennem, inden det skal drikkes på farten. Der er faktisk næsten ikke grænser for, hvad du kan putte i denne blender fra C3.

Drik dine grøntsager i en smoothie - Du kan nemt og billigt få en blender på skiftselv.dk. De fleste af vores blendere har flere forskellige funktioner, der hjælper dig på vej. Blandt andet har mange et isknuserprogram og en smoothiefunktion.

Den bedste af blendere med ekstra meget kraft - Hvis du leder efter en blender, der kan imødekomme alle blenderbehov, så er Waring bordblenderen den helt rigtige til dig. Blenderen er af så høj kvalitet, at den faktisk er den foretrukne blender hos mange restauranter og barer. Derudover har blenderen et flot design, der er retroinspireret.

Nemme og lækre smoothies med en bordblender - Når du skal investere i en blender, skal du overveje følgende: Hvor stor kapacitet skal blenderen have? Hvilke funktioner får du brug for? Og skal blenderen være ekstra nem at rengøre?

Nyhed til smoothie-elskeren: OBH Smoothie Twister - Kan du også godt lide en iskold, frisk og lækker smoothie med dine yndlingsfrugter? Smoothies er blevet noget, næsten alle mennesker elsker, og du kan næsten ikke gå ind på en cafe i Danmark uden at få fem forskellige smoothies kastet imod dig. Men i stedet for at betale 50 kroner for en smoothie på en cafe, kan du gøre dig selv en tjeneste og anskaffe dig en OBH Smoothie Twister, der nemt og bekvemt kan lave en smoothie.

Bamix Stavblenderen der kan det hele - Nogle af de mest effektive stavblendere vi har i vores sortiment, er Bamix stavblenderene uanset hvad din køkkenudfordring er så kan Bamix klare de fleste opgaver


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked