DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Airboard: fremtidens transportmiddel er her

Publiceret 25-10-2016

Det ligner en krydsning mellem den velkendte Segway og et skateboard, og det er faktisk ikke helt hen i vejret. Med et Airboard – også kendt som et Segboard, balanceboard eller hoverboard – kan du transportere dig selv fra A til B helt uden nogen form for anstrengelse. Det lille board reguleres ved hjælp af din balance og din kropsvægt. Og så er det fantastiske sjovt at bruge.

Køb dit Airboard Klik her


Airboard

Opfinderne af Airboards regner med, at det lille bræt vil revolutionere den måde, vi transporterer os selv rundt på. De regner sågar med, at Airboards en dag vil udkonkurrere cyklen. Flere eksperter har heller ikke kunnet undgå at kalde Airboards for det første skridt på vej mod Marty McFlys berømte hoverboard fra ”Tilbage Til Fremtiden”-filmene.

Airboards kan bruges af alle
Et Airboard kan benyttes af alle, og med et minimum af øvelse kan alle lære at køre sikkert rundt på miniudgaven af en Segway - vel at mærke uden at se komisk ud, som Segways ellers er berygtet for. Det er ikke nogen balancekunst at bruge boardet, men første gang du stiller dig op på det lille bræt, er det en god ide lige at have lidt støtte, så du ikke skvatter omkuld. Derefter skal du lige bruge et par minutter til at fornemme, hvordan boardet fungerer, og hvor meget du skal læne dig fremad eller bagover for at bevæge dig og dreje. Men så kører det ellers derudaf, og du får slet ikke lyst til nogensinde at bruge dine gamle ben til at komme fra A til B, når dit Airboard klarer arbejdet for dig på langt mere behagelig og oplivende vis.

Airboards og Segboards kan typisk køre 15 til 20 km på en enkelt batteriopladning, så der er god mulighed for lige at nå vidt omkring, inden batteriet løber tør. Samtidig kan boardet opnå en hastighed på omkring 12 km/t, så du bevæger dig lige så hurtigt som i raskt løbetempo.

Sådan fungerer det
Umiddelbart ville de fleste tro, at det er meget svært at bevare balancen på et Airboard – lidt ligesom på en ethjulet cykel. Men forskellen er, at der inde i Airboardet sidder et gyroskop, og det gør der ikke i en ethjulet cykel. Det selvbalancerende gyroskop aktiveres med det samme, man stiger op på Airboardet, og så sørger den for at holde orienteringen. Når du så flytter din kropsvægt frem, tilbage eller til den ene side, så reagerer brættet intuitivt, så du stille og roligt drejer, øger hastigheden eller sætter farten ned, mens gyroskopet holder balancen for dig.

Samtidig har producenterne udstyret de smarte Airboards og Segboards med samme teknologi som i elbiler: når du kører ned ad bakke eller sætter farten ned, så bruger brættet den overskydende energi til at oplade sig selv. Det er smart. Modsat de større Segways, hvor du har hænderne placeret på et styr, så er hænderne konstant fri, når du bruger et Airboard. Dermed er det også nemmere at hoppe af brættet, hvis du føler, du kører for stærkt eller ikke har kontrollen.

Du skal være opmærksom på, at det i skrivende stund ikke er tilladt at færdes på offentlige veje med Segboards og Airboards – præcis som det også gælder for de originale Segways.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Hvis du vandt i Lotto, hvad ville du så købe? - Rigtig mange mennesker går og drømmer om, hvad de ville købe, hvis de pludselig fik penge mellem fingrene. Vi har samlet nogle gode råd til ting, der uden tvivl vil forbedre din livskvalitet.

Køl dig selv ned med en god ventilator - Det kan det være fornuftigt at anskaffe sig en ventilator. Og de fås i mange forskellige former og størrelser. Læs bare med her. Håndventilator, bordventilator, tower-ventilator, gulvventilator, blæser, gulvblæser

Ingen grund til at leje servicen til den store fest - Står du og skal holde en stor fest for en masse mennesker, så skal du måske ud og have fat i en masse service. Den mest nærliggnede løsning er at leje molevitten, men det kan faktisk ikke betale sig med skiftselv.dk’s lave priser på service.

Mads Odgårds GOMA - „Der findes masser af gode gryder. Så skal jeg berige verden med endnu en gryde, skal den tænkes og tegnes rigtigt“. Sådan lyder det fra designeren Mads Odgård, der står bag GOMA® konceptet.

Rada-lamper - Det eklusive danske lampe-mærke Darø laver også lamper, der passer bedre til de flestes pengepung. Disse lamper finder man under mærket Rada. Hos Rada finder man alt mellem himmel og jord, når det kommer til lamper. Her kan man utvivlsomt finde den rigtige lampe til enhver situation – samtidig er lamperne pæne og gennemtænkte, så man ikke behøver have overpraktiske håndværker-lamper til at stå og støje i sit hjem.

Funktionelle køkkenredskaber fra Funktion - Funktion producerer solide produkter til både dit køkken og dit spisebord. Fra gryder og kasseroller til bordskåner og dækkeservietter. Så det er uden tvivl muligt at finde et produkt, der passer til din indretning derhjemme. Og ikke mindst passer til dit behov – om det er en pizzaskærer, en knivsliber eller noget tredje, så kan du finde det i Funktions sortiment.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked