DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Pas på: mange hovedtelefoner virker ikke til din mobil

Publiceret 25-10-2016

Umiddelbart skulle man tro, at hovedtelefoner er hovedtelefoner, så længe de er udstyret med det karakteristiske 3,5 mm tykke minijack-stik. Men sådan forholder det sig faktisk ikke, og der er risiko for, at de nye, dyre hovedtelefoner slet ikke virker sammen med din smartphone. les med under billedet.

Hovedtelefoner

Stort udvalg i hovedtelefoner Klik her


Alle hovedtelefoner benytter sig i dag af det føromtalte minijack-stik. Det er standarden til nærmest alle smartphones, MP3-afspillere, iPods, bærbare computere, tablets og så videre. Problemet opstår i den gode gamle kamp mellem Apple og Android-producenterne.


Kampen mellem Apple og Android
Apples standard og Android-producenternes standard inden for hovedtelefoner er ikke ens. Det lyder måske lidt mærkeligt, for begge lejre benytter et identisk udseende stik til hovedtelefoner. Men selvom stikkene ligner hinanden, så er der faktisk stor forskel på den måde ledningerne er placeret på i stikket, og det kommer dig til ulempe som forbruger. Begge lejre fastholder stædigt, at deres metode er den smarteste. Hvem er taberen? Det er selvfølgelig dig som forbruger, der ender med at købe forkerte hovedtelefoner.

Du vil du i mange tilfælde opleve, at et sæt hovedtelefoner fra Apple ikke fungerer ordentligt til Android-smartphones. Typiske problemer er, at du ikke kan regulere lyden med knapperne på hovedtelefonerne, mikrofonen virker ikke, du kan ikke modtage opkald ved at klikke på knappen på hovedtelefonen og lignende problemer. De samme problemer opstår, hvis du forsøger at proppe Android-hovedtelefoner i Apples produkter.

Hvordan undgår du problemer?
Heldigvis for dig som forbruger, så er det forholdsvist nemt at omgå konflikten med hovedtelefoner. Alle producenter sørger nemlig omhyggeligt for at skrive på deres produkter, hvorvidt de er egnede til at bruge sammen med netop din smartphone. Ellers kan du altid spørge forhandleren.

Skulle du alligevel stå med et sæt hovedtelefoner fra Apple og proppe dem i en Android-smartphone – eller den anden vej rundt - så er problemet ikke værre, end at du sagtens kan høre musik alligevel. Det er kun mikrofonen og knap-funktionerne, der går tabt.

De største Android-producenter er Samsung, HTC og Sony. Apple står for produkter som iPhone, iPad og iPod.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Kendt rapper bag fantastiske hovedtelefoner - En ny serie af unikke hovedtelefoner har netop ramt norden. Og endnu en gang har en kendt amerikansk rapper lagt navn til mærket. Og denne gang har elektronikken virkelig ramt plet. Soul by Ludacris er nemlig et mærke af hovedtelefoner, der giver baghjul til alle konkurrenter på markedet med en ekstrem høj præcision i lyden og et moderne, stilfuldt udseende.

Lækker, kompakt radio fra Tangent Audio til din iPhone eller iPod - Den stilfulde dock er beregnet til din iPhone eller din iPod. Selve docken er produceret i et enkelt og glamourøs look i højglans i en kombination af røde og sorte farver, der komplimenterer hinanden perfekt.

Ørevarmere og hovedtelefoner i en og samme opfindelse - Ved at kombinere stilede, lune ørevarmere med hovedtelefoner, der kan sluttes til din iPod, smartphone eller mp3-afspiler med et almindeligt jack-stik, har Kitsound formået at bringe mode, funktionalitet og musik sammen.

Smuk trådløs højtaler i unikt design fra Altec - Altec Lansing inAir 5000 er en anderledes og opsigtsvækkende musikafspiller, der har et design, som man ikke kan andet end at forelske sig i. Designet er usædvanligt med den økselignende facon, som appellerer til alle, der godt kan lide udfordrende designs. Derudover er Altec Lansing inAir 5000 udstyret med en formidabel lyd, som nemt kan spille et rum op.

Moderigtig halskæde med indbyggede høretelefoner - Disse halskæder fra Gear by RBS er ikke almindelige halskæder. Halsmykket er samtidig lækre hovedtelefoner, som er snedigt skjult i en moderigtig halskæde. Halskæden går til alt slags tøj og fås i mange forskellige varianter. Og så er knapperne endda kompatible med iPhones.

Reparer din egen iPhone på en nem og billig måde - iPhones er ikke bygget til at holde for evigt. Ellers ville Apple jo aldrig tjene nye penge på deres populære mobiltelefoner. Men bare fordi din iPhone går i stykker, betyder det ikke, at du skal leve med et ødelagt display eller et dårligt batteri. For du kan selv købe masser af billige reservedele, som du kan bruge til at udskifte komponenterne i din iPhone.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked