Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Pas på: mange hovedtelefoner virker ikke til din mobil

Publiceret 25-10-2016

Umiddelbart skulle man tro, at hovedtelefoner er hovedtelefoner, så længe de er udstyret med det karakteristiske 3,5 mm tykke minijack-stik. Men sådan forholder det sig faktisk ikke, og der er risiko for, at de nye, dyre hovedtelefoner slet ikke virker sammen med din smartphone. les med under billedet.

Hovedtelefoner

Stort udvalg i hovedtelefoner Klik her


Alle hovedtelefoner benytter sig i dag af det føromtalte minijack-stik. Det er standarden til nærmest alle smartphones, MP3-afspillere, iPods, bærbare computere, tablets og så videre. Problemet opstår i den gode gamle kamp mellem Apple og Android-producenterne.


Kampen mellem Apple og Android
Apples standard og Android-producenternes standard inden for hovedtelefoner er ikke ens. Det lyder måske lidt mærkeligt, for begge lejre benytter et identisk udseende stik til hovedtelefoner. Men selvom stikkene ligner hinanden, så er der faktisk stor forskel på den måde ledningerne er placeret på i stikket, og det kommer dig til ulempe som forbruger. Begge lejre fastholder stædigt, at deres metode er den smarteste. Hvem er taberen? Det er selvfølgelig dig som forbruger, der ender med at købe forkerte hovedtelefoner.

Du vil du i mange tilfælde opleve, at et sæt hovedtelefoner fra Apple ikke fungerer ordentligt til Android-smartphones. Typiske problemer er, at du ikke kan regulere lyden med knapperne på hovedtelefonerne, mikrofonen virker ikke, du kan ikke modtage opkald ved at klikke på knappen på hovedtelefonen og lignende problemer. De samme problemer opstår, hvis du forsøger at proppe Android-hovedtelefoner i Apples produkter.

Hvordan undgår du problemer?
Heldigvis for dig som forbruger, så er det forholdsvist nemt at omgå konflikten med hovedtelefoner. Alle producenter sørger nemlig omhyggeligt for at skrive på deres produkter, hvorvidt de er egnede til at bruge sammen med netop din smartphone. Ellers kan du altid spørge forhandleren.

Skulle du alligevel stå med et sæt hovedtelefoner fra Apple og proppe dem i en Android-smartphone – eller den anden vej rundt - så er problemet ikke værre, end at du sagtens kan høre musik alligevel. Det er kun mikrofonen og knap-funktionerne, der går tabt.

De største Android-producenter er Samsung, HTC og Sony. Apple står for produkter som iPhone, iPad og iPod.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Smuk trådløs højtaler i unikt design fra Altec - Altec Lansing inAir 5000 er en anderledes og opsigtsvækkende musikafspiller, der har et design, som man ikke kan andet end at forelske sig i. Designet er usædvanligt med den økselignende facon, som appellerer til alle, der godt kan lide udfordrende designs. Derudover er Altec Lansing inAir 5000 udstyret med en formidabel lyd, som nemt kan spille et rum op.

Reparer din egen iPhone på en nem og billig måde - iPhones er ikke bygget til at holde for evigt. Ellers ville Apple jo aldrig tjene nye penge på deres populære mobiltelefoner. Men bare fordi din iPhone går i stykker, betyder det ikke, at du skal leve med et ødelagt display eller et dårligt batteri. For du kan selv købe masser af billige reservedele, som du kan bruge til at udskifte komponenterne i din iPhone.

Hovedtelefoner fra Skullcandy til det aktive menneske - Generelt er Skullcandy produkter lavet med en viden om, at du ofte gerne vil høre musik, mens du laver noget andet – måske endda mens du er aktiv. Derfor er alle hovedtelefoner bygget til at kunne holde til lidt af hvert

Hovedtelefoner med sjove motiver - En fodbold. Pingviner. Skøre ugler. Søde hjerter. Sjove cupcakes. Eller flotte stjerner. Ja, du havde nok ikke troet, at de dine høretelefoner nogensinde ville kunne fås med motiver. Men det har det britiske elektronikfirma Kitsound lavet om på.

Moderigtig halskæde med indbyggede høretelefoner - Disse halskæder fra Gear by RBS er ikke almindelige halskæder. Halsmykket er samtidig lækre hovedtelefoner, som er snedigt skjult i en moderigtig halskæde. Halskæden går til alt slags tøj og fås i mange forskellige varianter. Og så er knapperne endda kompatible med iPhones.

Kendt rapper bag fantastiske hovedtelefoner - En ny serie af unikke hovedtelefoner har netop ramt norden. Og endnu en gang har en kendt amerikansk rapper lagt navn til mærket. Og denne gang har elektronikken virkelig ramt plet. Soul by Ludacris er nemlig et mærke af hovedtelefoner, der giver baghjul til alle konkurrenter på markedet med en ekstrem høj præcision i lyden og et moderne, stilfuldt udseende.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked