Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Undgå at brænde dit hår af: gode tips til glattejernet

Publiceret 25-10-2016

Det er ikke mange år siden, at glat hår var forbeholdt dem med generne til det. I dag kan selv de mest genstridige krøller glattes ud med et glattejern, så enhver kan få glat, smukt og skinnende hår ganske nemt. Men det er ikke uden risiko at glatte sit hår, og de fleste piger har på et eller andet tidspunkt prøvet at brænde deres hår af. Derfor har vi samlet en række tips til, hvordan du får det bedste resultat med glattejernet – uden at brænde håret af.

Totorial med OBH Artist San Francisco Ocean Straightener Køb det her

Tør dit hår, inden du glatter det
Glattejern og vådt hår passer slet ikke sammen. Varme glattejern og krøllejern kan sagtens brænde dit hår, hvis det er vådt. Håret skal helst være helt tørt, inden du går i gang med redskaberne. Så hvis du tit har travlt, når du skal glatte dit hår, anbefaler vi, at du skaffer dig en god hårtørrer. Nogle glattejern kan både tørre og glatte på samme tid, men vær opmærksom på, at det som udgangspunkt ikke er smart at kombinere vådt hår og glattejern.

Glattejern med keramiske plader er at foretrække
Keramiske plader har den fordel, at de leverer en meget jævnt og kontrollerbar varme, hvilket er mest skånsomt for håret. På den måde er du sikker på, at glattejernet ikke overopheder enkelte steder, som kan brænde dit hår af. Keramiske plader lukker sig også mere blidt omkring hårstråene, hvilket giver bedre glans i håret.

Vælg den rigtige temperatur
Et glattejern kan blive ekstremt varmt. Mange glattejern har forskellige varmeindstillinger, og det er sjældent nødvendigt at bruge den højeste varmeindstilling. Det øger blot risikoen for at brænde håret af. Et glattejern uden varmeindstillinger kan også blive meget varmt, og så er det smart at samle håret i mindre totter og glatte dem en af gangen. Sørg for at trække glattejernet blidt og nænsomt igennem håret i en jævn bevægelse – ikke for hurtigt og ikke for langsomt – for at få den bedste effekt.

Glattejern og hårlak passer ikke sammen
Hvis du har hårlak i håret og vil glatte det, så kan du lige så godt vinke farvel til din hårpragt. Hårlak indeholder alkohol, som brænder ekstremt nemt af, når det kommer i kontakt med varme. Vil du virkelig gerne bruge hårlak sammen med glattejern, så vent til efter håret er glattet.

Pas på med extensions
Almindeligvis kan du sagtens glatte dine extensions, hvis de består af almindelige hår. Men hvis dine extensions er lavet af fiberhår, så brænder de lige så hurtigt af, som du kan stave til ’penge ud af vinduet’. Desuden skal du passe på med samlingen, hvor dine extensions sidder fast. Alt afhængigt af producenten kan der være risiko for at brænde samlingen af.

Giv dit hår en fridag
Det er hårdt for håret at blive glattet med glattejern. Derfor anbefaler vi, at du giver dit hår en fridag fra glattejernet cirka hver tredje dag. Ellers kan dit hår ende med tage skade. Samtidig er det også en god ide ikke at vaske håret med shampoo hver eneste dag, for det kan tørre håret ud. Derimod må du hjertens gerne bruge balsam hver eneste dag, det giver håret en masse fugt.

Vær beredt
Glat hår holder ikke for evigt. Særligt hvis der er regn i luften, eller hvis luftfugtigheden er høj, så har dit hår en tendens til at blive uregerligt. Og jo mere du piller ved håret og forsøger at glatte det ud, desto mere vil det kruse. Derfor er det en god ide altid at have et hårprodukt eller to med i tasken. 

Se vores udvalg i glattejern Klik herGiv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Filmstjernehår - Sæt dit hår som en Hollywood stjerne - Quick, Straight & Go har tillige trinløs indstilling af temperatur og keramiske varmeplader, der er ekstra skånsomme mod håret og bevarer fugtigheden. Den indbyggede ion-funktion modvirker den statiske elektricitet, der gør håret flyvsk, og den ekstra lange ledning modvirker umulige arbejdsstillinger.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Skab retrolooket med et crepejern - Sidst langt hår med de karakteristiske crepe-krøller for alvor kunne betegnes som et modefænomen var midt i 1980’erne, men flere Hollywood-skuespillere og popsangerinders brugen af et crepejern har igen gjort de flotte krøller til et sikkert hit.

Bliv Hollywood-lækker med et bølgejern - Synes du også, det kunne være fedt, at blive Hollywood-lækker til sommer eller bare i al almindelighed, så foreslår vi, at du får dig et bølgejern. Med en bølgejern kan du lave lækre boheme krøller og bølger og komme til at ligne en ægte stjerne.

God hårstyling kan redde en hel dag - Hvis håret spalter, filtrer eller bare ikke har den rette farve, er det ikke altid sjovt at vågne op og se sig selv i spejlet om morgenen. Det synes ingen, og en dårlig hårdag kan hurtigt blive til en helt igennem dårlig dag.

Slide Curler - Lette krøller med OBH - For langt de fleste piger er styling af håret et hverdagsgøremål, som helst ikke må tage for lang tid, uden at gå på kompromis med resultatet.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked