DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Undgå at brænde dit hår af: gode tips til glattejernet

Publiceret 25-10-2016

Det er ikke mange år siden, at glat hår var forbeholdt dem med generne til det. I dag kan selv de mest genstridige krøller glattes ud med et glattejern, så enhver kan få glat, smukt og skinnende hår ganske nemt. Men det er ikke uden risiko at glatte sit hår, og de fleste piger har på et eller andet tidspunkt prøvet at brænde deres hår af. Derfor har vi samlet en række tips til, hvordan du får det bedste resultat med glattejernet – uden at brænde håret af.

Totorial med OBH Artist San Francisco Ocean Straightener Køb det her

Tør dit hår, inden du glatter det
Glattejern og vådt hår passer slet ikke sammen. Varme glattejern og krøllejern kan sagtens brænde dit hår, hvis det er vådt. Håret skal helst være helt tørt, inden du går i gang med redskaberne. Så hvis du tit har travlt, når du skal glatte dit hår, anbefaler vi, at du skaffer dig en god hårtørrer. Nogle glattejern kan både tørre og glatte på samme tid, men vær opmærksom på, at det som udgangspunkt ikke er smart at kombinere vådt hår og glattejern.

Glattejern med keramiske plader er at foretrække
Keramiske plader har den fordel, at de leverer en meget jævnt og kontrollerbar varme, hvilket er mest skånsomt for håret. På den måde er du sikker på, at glattejernet ikke overopheder enkelte steder, som kan brænde dit hår af. Keramiske plader lukker sig også mere blidt omkring hårstråene, hvilket giver bedre glans i håret.

Vælg den rigtige temperatur
Et glattejern kan blive ekstremt varmt. Mange glattejern har forskellige varmeindstillinger, og det er sjældent nødvendigt at bruge den højeste varmeindstilling. Det øger blot risikoen for at brænde håret af. Et glattejern uden varmeindstillinger kan også blive meget varmt, og så er det smart at samle håret i mindre totter og glatte dem en af gangen. Sørg for at trække glattejernet blidt og nænsomt igennem håret i en jævn bevægelse – ikke for hurtigt og ikke for langsomt – for at få den bedste effekt.

Glattejern og hårlak passer ikke sammen
Hvis du har hårlak i håret og vil glatte det, så kan du lige så godt vinke farvel til din hårpragt. Hårlak indeholder alkohol, som brænder ekstremt nemt af, når det kommer i kontakt med varme. Vil du virkelig gerne bruge hårlak sammen med glattejern, så vent til efter håret er glattet.

Pas på med extensions
Almindeligvis kan du sagtens glatte dine extensions, hvis de består af almindelige hår. Men hvis dine extensions er lavet af fiberhår, så brænder de lige så hurtigt af, som du kan stave til ’penge ud af vinduet’. Desuden skal du passe på med samlingen, hvor dine extensions sidder fast. Alt afhængigt af producenten kan der være risiko for at brænde samlingen af.

Giv dit hår en fridag
Det er hårdt for håret at blive glattet med glattejern. Derfor anbefaler vi, at du giver dit hår en fridag fra glattejernet cirka hver tredje dag. Ellers kan dit hår ende med tage skade. Samtidig er det også en god ide ikke at vaske håret med shampoo hver eneste dag, for det kan tørre håret ud. Derimod må du hjertens gerne bruge balsam hver eneste dag, det giver håret en masse fugt.

Vær beredt
Glat hår holder ikke for evigt. Særligt hvis der er regn i luften, eller hvis luftfugtigheden er høj, så har dit hår en tendens til at blive uregerligt. Og jo mere du piller ved håret og forsøger at glatte det ud, desto mere vil det kruse. Derfor er det en god ide altid at have et hårprodukt eller to med i tasken. 

Se vores udvalg i glattejern Klik herGiv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bliv Hollywood-lækker med et bølgejern - Synes du også, det kunne være fedt, at blive Hollywood-lækker til sommer eller bare i al almindelighed, så foreslår vi, at du får dig et bølgejern. Med en bølgejern kan du lave lækre boheme krøller og bølger og komme til at ligne en ægte stjerne.

Billigt, men ekstraordinært: OBH har skabt et hårrejsende godt fladjern - OBH Björn Axén - Comb & Straight er et fladjern med kam. Men OBH Björn Axen – Comb & Straight er ikke som fladjern er flest. Med en række smarte features er det måske et af de bedste fladjern på markedet i dens prisklasse.

Skab unikke frisurer med en curler - Med en rigtig god curler kan man – næsten – rykke frisørsalonen ind i stuen. En curler gør det nemlig muligt for én selv at skabe smukke, sjove og anderledes frisurer på ingen tid, så man kan spare turen til frisøren.

Konisk krøllejern: giver baghjul til almindelige krøllejern - Du har din hårtørrer, dit krøllejern, dit fladejern, dine børster, dine kamme, dit make-up udstyr. Du har det hele – troede du. For der er et nyt must-have redskab på markedet, som alle piger, der godt kan lide flot hår, må eje. Det er det koniske krøllejern, som kan give dig mere detaljerede og smukke krøller på en nem måde.

Krøllejern gør arbejdet lettere - Krøller som en Hollywood-stjerne, slangekrøller eller små krøller med et naturligt fald. Ligegyldigt hvilken form for krøller, man gerne vil opnå, er et krøllejern af høj kvalitet uundværligt.

Sundt og smidigt hår med en hættehårtørrer - En hættehårtørrer er garant for, at håret lynhurtigt bliver tørt helt ind til hårrødderne, ligesom hårbehandlinger har en langt større effekt, hvis man bruger en sådan hårtørrer samtidig.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked