Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

3-i-1 får en helt ny betydning: lommelygte, mobilbatteri og varmer

Publiceret 29-08-2016

Når man siger 3-i-1, vil man automatisk kommer til at tænke på negleklipperen, der både kan klippe, rense og file negle. Glem alt om det. 3-i-1 Smart Warmer er en varmer med indbygget lommelygte og mobilbatteri, som viser sig uhyre effektiv at have ved hånden – hele året rundt.
Smart Varmer 3 i 1

Har du tendens til at få iskolde fødder eller hænder, når vinteren kaster sin kuldedyne ned over Danmark? Så er du måske en af dem, der vil have godt af at have en kompakt varmer ved hånden. Forfrosne fingre kan være særdeles ubehageligt, men med Smart Warmer er du ude over det problem. Varmeren virker i 4-5 timer, så der burde være rigeligt med tid til at komme indenfor.

Når varmeren er aktiveret trækker den på det indbyggede batteri. Batteriet har en kapacitet på 2.200 mAh, som er ganske kraftigt. Faktisk så kraftigt, at du også kan bruge Smart Warmer som en såkaldt power bank – det engelske udtryk for mobilbatteri, der kan lade din smartphone eller din tablet op.

Vi har alle sammen prøvet at være på farten og pludselig stå med sølle 6 procent strøm tilbage på telefonen og intet sted at lade op. Her bliver du reddet af en power bank, der giver din telefonen lidt ekstra liv. Med en kapacitet på 2.200 mAh kan Smart Warmer lade de fleste smartphones helt op, så kan nå at købe billet til toget eller google den hurtigste rute hjem.

På den måde gør Smart Warmer 3-i-1 sig uundværlig at have i lommen hele året rundt. Når det er sommer, er du typisk mere på farten, og det kræver mere af din telefon, så du kan holde alle dine strømslugende apps kørende. Om vinteren har du nok mere brug for varmer-funktionen, og så er det heldigt, at Smart Warmer ikke fylder mere, end at den kan ligge i enhver lomme. Som en sidste smart funktion har Smart Warmer indbygget lommelygte, der også kan fungere sammen med varmeren. Så hvis det både er mørkt og koldt – som det typisk er gældende om vinteren – er Smart Warmer en god ven at have ved hånden.

Det gør egentlig også den lille 3-i-1’er særdeles uundværlig på enhver form for naturekskursion, hvor det ofte er essentielt at rejse uden for meget ekstra udstyr og samtidig have alle de mest nødvendige redskaber tæt på. Oven i købet er Smart Warmer utroligt billig, så det kan næsten ikke betale sig at lade være med at købe den. Vi kan i hvert fald nævne tre hurtige grunde til, at du bør eje den.

Køb Smart Varmer 3 i 1 - Lommelygte med indbygget varme og powerbank Klik herGiv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Mørket er her: hvordan skal dine cykellygter lyse? - Cykellygterne er dit bedste middel til at blive set i trafikken, når det er blevet mørkt. Men har du styr på, hvor meget din lygter skal lyse, hvordan de skal monteres, og om de overhovedet må blinke?

Få kogende på få sekunder direkte fra hanen med Thermex Trio Tap - Nu behøver du ikke længere vente flere minutter på at få dit vand til at koge. Med en Thermex Trio Tap kan du nemlig få kogende vand direkte fra hanen.

Gode gaveideer til fars dag - For at farmand kan føle sig som noget særligt på sin dag, skal han også have en gave, der er fars dag værdig. Det nytter ikke noget at give ham en ny støvsuger, en ismaskine eller et nyt sæt rødvinsglas. Han skal have noget, der får ham til at føle sig som en mand.

Frisk salat med Fresh Express - Moulinex’ har formået at gøre det elektriske rivejern helt simpelt at anvende, så man får et perfekt resultat på ingen tid. Derudover kan det håndtere både frugt, grøntsager, nødder, ost og meget mere.

Rosti Margretheskål - Klassikeren, vi alle elsker, bliver spritny og levende i de to nye fantastiske farver Rosti Mepal lancerer i foråret 2012. Begge farver er skabt af den blå farvepalette: aqua, en indbydende turkisgrøn, sammen med en klar petrol.

Vi har tilbehøret til dit badeværelse - Tilbehør er der nok af. Du kan finde det hele på skiftselv.dk, hvor det er lynhurtigt at danne sig et overblik over varianter i de forskellige kategorier. Du behøver ikke gå ud til bilen, køre ud til butikken, gå rundt inde i butikken og køre videre til en anden butik. Det hele ligger få klik væk på skiftselv.dk


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked