Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

3-i-1 får en helt ny betydning: lommelygte, mobilbatteri og varmer

Publiceret 29-08-2016

Når man siger 3-i-1, vil man automatisk kommer til at tænke på negleklipperen, der både kan klippe, rense og file negle. Glem alt om det. 3-i-1 Smart Warmer er en varmer med indbygget lommelygte og mobilbatteri, som viser sig uhyre effektiv at have ved hånden – hele året rundt.
Smart Varmer 3 i 1

Har du tendens til at få iskolde fødder eller hænder, når vinteren kaster sin kuldedyne ned over Danmark? Så er du måske en af dem, der vil have godt af at have en kompakt varmer ved hånden. Forfrosne fingre kan være særdeles ubehageligt, men med Smart Warmer er du ude over det problem. Varmeren virker i 4-5 timer, så der burde være rigeligt med tid til at komme indenfor.

Når varmeren er aktiveret trækker den på det indbyggede batteri. Batteriet har en kapacitet på 2.200 mAh, som er ganske kraftigt. Faktisk så kraftigt, at du også kan bruge Smart Warmer som en såkaldt power bank – det engelske udtryk for mobilbatteri, der kan lade din smartphone eller din tablet op.

Vi har alle sammen prøvet at være på farten og pludselig stå med sølle 6 procent strøm tilbage på telefonen og intet sted at lade op. Her bliver du reddet af en power bank, der giver din telefonen lidt ekstra liv. Med en kapacitet på 2.200 mAh kan Smart Warmer lade de fleste smartphones helt op, så kan nå at købe billet til toget eller google den hurtigste rute hjem.

På den måde gør Smart Warmer 3-i-1 sig uundværlig at have i lommen hele året rundt. Når det er sommer, er du typisk mere på farten, og det kræver mere af din telefon, så du kan holde alle dine strømslugende apps kørende. Om vinteren har du nok mere brug for varmer-funktionen, og så er det heldigt, at Smart Warmer ikke fylder mere, end at den kan ligge i enhver lomme. Som en sidste smart funktion har Smart Warmer indbygget lommelygte, der også kan fungere sammen med varmeren. Så hvis det både er mørkt og koldt – som det typisk er gældende om vinteren – er Smart Warmer en god ven at have ved hånden.

Det gør egentlig også den lille 3-i-1’er særdeles uundværlig på enhver form for naturekskursion, hvor det ofte er essentielt at rejse uden for meget ekstra udstyr og samtidig have alle de mest nødvendige redskaber tæt på. Oven i købet er Smart Warmer utroligt billig, så det kan næsten ikke betale sig at lade være med at købe den. Vi kan i hvert fald nævne tre hurtige grunde til, at du bør eje den.

Køb Smart Varmer 3 i 1 - Lommelygte med indbygget varme og powerbank Klik herGiv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Mørket er her: hvordan skal dine cykellygter lyse? - Cykellygterne er dit bedste middel til at blive set i trafikken, når det er blevet mørkt. Men har du styr på, hvor meget din lygter skal lyse, hvordan de skal monteres, og om de overhovedet må blinke?

Tænk dig om, før du køber opvaskemaskine - Hvis du bare bruger ti minutter på at sætte dig i opvaskemaskiner, så kan du finde en maskine, der matcher dine behov helt perfekt.

Konfirmationsfest er lig med forbrugsfest - I stedet for bare at spendere og spendere, så kan du nemlig nemt spare ret mange penge ved at kigge dig for. Med det mener vi, at du ikke skal købe det første og det bedste – for det er tit det dyreste.

Wake up light Kuren mod vinterdepression - Hvis du også er en af dem, der har svært ved at komme op om morgenen, når det er mørkt udenfor, så er et wake up light det helt rigtige for dig.

Rosti Margretheskål - Klassikeren, vi alle elsker, bliver spritny og levende i de to nye fantastiske farver Rosti Mepal lancerer i foråret 2012. Begge farver er skabt af den blå farvepalette: aqua, en indbydende turkisgrøn, sammen med en klar petrol.

Poul Pava - Aida har opdaget Poul Pavas unikke stil, der går under motivet ”barnet i os alle”. Sammen har Aida og Poul Pava skabt nogle helt unikke serier af eksempelvis krus, skåle og tallerkner, som man aldrig bliver træt af at kigge på.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked