Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

3-i-1 får en helt ny betydning: lommelygte, mobilbatteri og varmer

Publiceret 29-08-2016

Når man siger 3-i-1, vil man automatisk kommer til at tænke på negleklipperen, der både kan klippe, rense og file negle. Glem alt om det. 3-i-1 Smart Warmer er en varmer med indbygget lommelygte og mobilbatteri, som viser sig uhyre effektiv at have ved hånden – hele året rundt.
Smart Varmer 3 i 1

Har du tendens til at få iskolde fødder eller hænder, når vinteren kaster sin kuldedyne ned over Danmark? Så er du måske en af dem, der vil have godt af at have en kompakt varmer ved hånden. Forfrosne fingre kan være særdeles ubehageligt, men med Smart Warmer er du ude over det problem. Varmeren virker i 4-5 timer, så der burde være rigeligt med tid til at komme indenfor.

Når varmeren er aktiveret trækker den på det indbyggede batteri. Batteriet har en kapacitet på 2.200 mAh, som er ganske kraftigt. Faktisk så kraftigt, at du også kan bruge Smart Warmer som en såkaldt power bank – det engelske udtryk for mobilbatteri, der kan lade din smartphone eller din tablet op.

Vi har alle sammen prøvet at være på farten og pludselig stå med sølle 6 procent strøm tilbage på telefonen og intet sted at lade op. Her bliver du reddet af en power bank, der giver din telefonen lidt ekstra liv. Med en kapacitet på 2.200 mAh kan Smart Warmer lade de fleste smartphones helt op, så kan nå at købe billet til toget eller google den hurtigste rute hjem.

På den måde gør Smart Warmer 3-i-1 sig uundværlig at have i lommen hele året rundt. Når det er sommer, er du typisk mere på farten, og det kræver mere af din telefon, så du kan holde alle dine strømslugende apps kørende. Om vinteren har du nok mere brug for varmer-funktionen, og så er det heldigt, at Smart Warmer ikke fylder mere, end at den kan ligge i enhver lomme. Som en sidste smart funktion har Smart Warmer indbygget lommelygte, der også kan fungere sammen med varmeren. Så hvis det både er mørkt og koldt – som det typisk er gældende om vinteren – er Smart Warmer en god ven at have ved hånden.

Det gør egentlig også den lille 3-i-1’er særdeles uundværlig på enhver form for naturekskursion, hvor det ofte er essentielt at rejse uden for meget ekstra udstyr og samtidig have alle de mest nødvendige redskaber tæt på. Oven i købet er Smart Warmer utroligt billig, så det kan næsten ikke betale sig at lade være med at købe den. Vi kan i hvert fald nævne tre hurtige grunde til, at du bør eje den.

Køb Smart Varmer 3 i 1 - Lommelygte med indbygget varme og powerbank Klik herGiv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Mørket er her: hvordan skal dine cykellygter lyse? - Cykellygterne er dit bedste middel til at blive set i trafikken, når det er blevet mørkt. Men har du styr på, hvor meget din lygter skal lyse, hvordan de skal monteres, og om de overhovedet må blinke?

Panasonic barbermaskiner - Inden for forbrugerelektronik er Panasonic faktisk også en af de bedste producenter af elektroniske barbermaskiner. Deres nyeste generation af elektriske shavere har fået den fornødende mængde kærlighed, så maskiner nu fremstår som solide produkter, der giver et en god og skånsom barbering.

Rosti Mepal - Så hvis du også vil have funktionelle og utroligt holdbare redskaber i dit køkken, så er Rosti Mepal helt klart noget for dig. Du kan få et utal af forskellige produkter i serien på skiftselv.dk – og selvfølgelig kan du også få dem i et væld af flotte farver.

Lav lynhurtig mad med en trykkoger - Engang blev det forbundet med et farligt køkkenredskab, og i dag – specielt i ungdommen – bliver det nok slet ikke forbundet med noget. Men sådan burde det ikke være; moderne trykkogere er nemlig helt sikre at anvende, ligesom de gør madlavningen markant lettere.

Pryd dit køkken med billigt service fra ”kunstens udbryderkonge” - Aida har i samarbejde med den kontroversielle danske kunstner Kristian von Hornsleth skabt en serie af farvestrålende udstyr til dit køkken

Pyrex ovnfaste køkkenprodukter køber du her - Selv kalder de sig for de uovertrufne mestre inden for ovnfaste køkkenprodukter. Og der er noget om snakken. For Pyrex har i over 100 år lavet ovnfaste produkter til køkkenet, der ikke har sit lige noget andet sted på markedet. Det er ovnfast glas i skikkelse af skåle, forme og fade, der kan tåle at gå direkte fra en iskold fryser, til en glohed ovn og stadig holde til at komme i opvaskemaskinen, når måltidet er overstået.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked