DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

FOSA er verdens smarteste vakuumpakning af dine fødevarer

Publiceret 29-08-2016

Det har aldrig været lettere at vakuumpakke sin mad end med FOSA. Det er en nem og billig måde at konservere sine madvarer på, så man kan nå at få det hele spist, inden der går forrådnelse i det. FOSA kan på få sekunder skabe et vakuum i de medfølgende bokse, og så holder maden meget længere.

Fosa vakuumpakning


Mange tror fejlagtigt, at hvis de blot propper grøntsager, kød, brød eller andre madvarer i poser og putter dem i køleskabet, så bevares madens holdbarhed. Fejl. Når først mad og i særdeleshed alt organisk mad, kommer i kontakt med luft, så begynder bakterieudviklingen, og forrådnelsesprocessen går i gang. Løsningen er at vakuumpakke sin mad, for så har bakterierne enormt svære levevilkår. Det kan du med FOSA.

Normalvis er det lidt af et projekt at vakuumpakke sin mad, inden det kommer i skabet, eller køleskabet. Men FOSA’s smarte vakuumteknik gør det let som aldrig før. Når du køber din FOSA, får du nogle særlige bokse med samt en såkaldt ”Turtle”, der er en smart vakuumpakker. Turtlen placeres på boksen, og så trykker du blot på en knap, og den suger alt luften ud af boksen igennem det særlige låg på boksen. Når du har suget alt luften ud, har du skabt et fantastisk godt miljø for dine madvarer, hvor holdbarheden bevares længst muligt.

Når der er opstået vakuum i boksen, så kan det ikke lade sig gøre at tage låget af boksen. Først skal du trykke på den grønne knap på låget, og så siver luften ind i boksen igen med et lille whoosh. Herefter kan du tage låget af igen.

Madvarer begynder så småt at rådne, når de får lov til at ligge for længe. Det skyldes den bakterieudvikling, der sker i maden. Når bakterierne får frit spil, så begynder maden at lugte, og der vil langsomt blive dannet gevækster på maden, som mug, svampe eller andre ubehagelige ting. Når det er sket, så er maden ødelagt, og du kan lige så godt smide den ud. For at undgå madspild kan man vakuumpakke sin mad, som er med til at holde maden frisk i længere tid.

Turtlen, som danner vakuummet i boksen, kører på batterier og kan bruges op til 300 gange, før det er nødvendigt at skifte batterierne. Så det skal du heller ikke tænke på. Køb FOSA her og konservér din mad ordentligt. Boksene fås i mange forskellige størrelser, som alle har det samme smarte låg, der lader Turtlen suge luften ud af dem og danne vakuum.

Køb Fosa Vakuumsystemet Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Caso Vacuum: Få professionel og holdbar opbevaring af mad i dit hjem - Caso Vacuum Fast Vac 4000 er en semi professionel vakuumeringsmaskine til hjemmebrug. Kvaliteten på denne vakuumeringsmaskine er i top, og den er lavet med et kabinet i rustfrit stål. Der er desuden indbygget puls funktion og marineringsfunktion.

OBH vakuumpakker - spar op til 6.000 kr om året - Køb din vakuumpakker hos skiftselv.dk - En vakuumpakker fjerner al luft fra madvaren, og giver dermed en markant længere holdbarhed. Generelt kan man sige, at en Food Sealer forsegler fx. madvarer i et lufttomt rum. Dette kan fx. opnås i en beholder eller i fleksible plastposer.

Handy vakuumpakker fra OBH forlænger madens holdbarhed - Denne kraftfulde vakuumpakker fra OBH er ikke bare nemt at bruge. Den er også utroligt brugbar i dit køkken og kan effektivt modvirke madspild. Køb eller læs om mere her om det perfekte redskab til at køkkenentusiaster.

Multifunktionelle microbokse der egner sig perfekt til mikroovnen - Alle hjem har brug for plastikbokse til opbevaring. Har du en mikroovn, så kan du lige så godt også anskaffe dig en plastikboks, som kan tåle mikrobølgerne og give et godt resultat hver gang.

Vakuumpakkeren giver mere plads og bedre holdbarhedstid på maden - Alverdens store fødevareproducenter bruger den til at spare plads, leveringsomkostninger og for at få maden til at holde sig længere. Så hvorfor skulle du ikke også bruge en vakuumpakker i dit køkken?

Vakuumposer til din vakuumpakker - Leder du efter gode vakuumposer, som passer til din vakuumpakker? Du behøver ikke lede længere. Vi har vakuumposer i alle afskygninger her på skiftselv.dk, og dermed helt sikkert også poser, der passer til din vakuumpakker.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked