Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper

Publiceret 29-08-2016

Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

Philips Sceneswitch er navnet på pæren, der på smart vis fungerer ligesom en pære med indbygget lysdæmper. Pæren har tre funktioner: lysstyrke på 10 procent, lysstyrke på 40 procent og lysstyrke på 100 procent. Tre forskellige lysindstillinger i samme pære.

Sceneswitch

På den måde kan du hurtigt ændre belysningen, så den passer til stemningen i rummet. Skal der laves kontorarbejde eller lektier ved bordet? Sæt lysstyrken til 100 procent med perfekt farvegengivelse. Tid til et brætspil? Hyggebelysningen på 40 procent passer perfekt til denne situation. Skal der slappes af med en god film eller hygges over en god flaske vin? Prøv den laveste lysindstilling, hvor pæren kun lyser med 10 procent styrke.

Hvordan virker det Sceneswitch?

Der er ikke noget hokus pokus, når det kommer til installation af en Sceneswitch-pære fra Philips. Du skal blot sørge for, at soklen passer til din lampe – altså at der er samme fod på pæren, som den fod der sidder i din lampe. Herefter kan du nemt skrue din eksisterende pære ud af lampen og sætte Philips Sceneswitch i.

Når du trykker på stikkontakten, så starter pæren op på 40 procent lysstyrke. Er det ikke din ønskede styrke, skal du blot slukke for pæren og tænde den igen lige efter. Nu er den indstillet til 10 procent lysstyrke. Sluk og tænd pæren igen for at skifte til 100 procent. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Når du så slukker lyset for at gå i seng eller lignende, så husker pæren din sidste lysindstilling. Dagen efter vil pæren altså starte op på samme funktion, som den blev slukket i.

Philips Sceneswitch er altså en pære med indbygget lysdæmperfunktion. Ikke noget med at du kan styre din lyskilde, som havde du en lysdæmper, du sparer også op til 80 procent energi sammenlignet med almindelige glødepærer, fordi teknologien er baseret på den miljøvenlige LED-teknologi. Samtidig har du alle fordelene ved LED-pærer indbygget i din Philips Sceneswitch: flot farvegengivelse, lang levetid (op til 15 år ved almindelig brug) og ingen vedligeholdelse.

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til pærer, så er LED-teknologi fremtiden. Og vil du have lidt ekstra værdi for dine penge, så kan du lige så godt investere i de langtidsholdbare Sceneswitch-pærer fra Philips, hvor du endda får mulighed for at dæmpe belysningen uden at skulle installere en lysdæmper.

Køb Philips Sceneswitch Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Slank og ultrakompakt kaffemaskine fra Philips - Denne lille, slanke kaffemaskine fra Philips er ideel til dig, der gerne vil kunne få en hurtig kop kaffe, men som ikke gider have en kæmpe fuldautomatisk espressomaskine stående i dit hjem. Kaffemaskinen Cafe Duo kan lave to kopper kaffe på samme tid.

Billig babyalarm fra Philips med optimal forbindelse til din baby - Som forældre kan det være rigtig svært at overlade babyen til at sove i eget rum. Men du kan føle dig tryg ved arrangementet, hvis du anskaffer dig en god babyalarm. Babyalarmen SCD485 fra Philips giver dig den tryghed.

Senseo Up: endnu en kaffesensation fra Philips - Philips Senseo Up HD7880 er navnet på den nyeste kompakte kaffemaskine fra det hollandske mærke. Kaffemaskinen er i stand til at brygge en kop kaffe på 30 sekunder ved hjælp af det smarte kaffepudesystem. Derudover er kaffemaskinen en af de mest kompakte modeller i kaffeverdenen, så du sparer masser af plads i køkkenet. Du kan købe Senseo Up HD7880 i tre forskellige farver her på skiftselv.dk.

Lav din egen is med denne ismaskine fra Philips - Philips HR 2304 gør det nemt at lave delikat is til hyggelige stunder. Det er både hurtigt og problemfrit at fremstille op til en liter is, og så kan du selv vælge, hvilken smag det skal være, og om det skal være almindelige flødeis eller sorbetis. Ismaskinen er også nem at rengøre efter brug.

Philips Soundmachine: sådan kan du nyde din musik overalt - Du har mulighed for at afspille alle tænkelige former for musik med Philips AZ1834 Soundmachine. Ghettoblasteren har en USB-indgang, så du kan tilslutte alle USB-enheder. Det inkluderer også smartphones, så du endda kan streame din musik fra Soundcloud, Spotify, Wimp, TDC Play, iTunes eller hvad du ellers afspiller musik fra.

Philips Airfryer giver dig sund frituremad - Kan du ikke lige se nogen grund til at købe en ny frituregryde bare for at lave lækre pommes frites, så kan vi med glæde fortælle dig, at der er mange andre muligheder end pommes frites. Sammen med Philips Airfryer kommer nemlig også et hæfte med 30 lækre opskrifter


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked