DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper

Publiceret 29-08-2016

Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

Philips Sceneswitch er navnet på pæren, der på smart vis fungerer ligesom en pære med indbygget lysdæmper. Pæren har tre funktioner: lysstyrke på 10 procent, lysstyrke på 40 procent og lysstyrke på 100 procent. Tre forskellige lysindstillinger i samme pære.

Sceneswitch

På den måde kan du hurtigt ændre belysningen, så den passer til stemningen i rummet. Skal der laves kontorarbejde eller lektier ved bordet? Sæt lysstyrken til 100 procent med perfekt farvegengivelse. Tid til et brætspil? Hyggebelysningen på 40 procent passer perfekt til denne situation. Skal der slappes af med en god film eller hygges over en god flaske vin? Prøv den laveste lysindstilling, hvor pæren kun lyser med 10 procent styrke.

Hvordan virker det Sceneswitch?

Der er ikke noget hokus pokus, når det kommer til installation af en Sceneswitch-pære fra Philips. Du skal blot sørge for, at soklen passer til din lampe – altså at der er samme fod på pæren, som den fod der sidder i din lampe. Herefter kan du nemt skrue din eksisterende pære ud af lampen og sætte Philips Sceneswitch i.

Når du trykker på stikkontakten, så starter pæren op på 40 procent lysstyrke. Er det ikke din ønskede styrke, skal du blot slukke for pæren og tænde den igen lige efter. Nu er den indstillet til 10 procent lysstyrke. Sluk og tænd pæren igen for at skifte til 100 procent. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Når du så slukker lyset for at gå i seng eller lignende, så husker pæren din sidste lysindstilling. Dagen efter vil pæren altså starte op på samme funktion, som den blev slukket i.

Philips Sceneswitch er altså en pære med indbygget lysdæmperfunktion. Ikke noget med at du kan styre din lyskilde, som havde du en lysdæmper, du sparer også op til 80 procent energi sammenlignet med almindelige glødepærer, fordi teknologien er baseret på den miljøvenlige LED-teknologi. Samtidig har du alle fordelene ved LED-pærer indbygget i din Philips Sceneswitch: flot farvegengivelse, lang levetid (op til 15 år ved almindelig brug) og ingen vedligeholdelse.

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til pærer, så er LED-teknologi fremtiden. Og vil du have lidt ekstra værdi for dine penge, så kan du lige så godt investere i de langtidsholdbare Sceneswitch-pærer fra Philips, hvor du endda får mulighed for at dæmpe belysningen uden at skulle installere en lysdæmper.

Køb Philips Sceneswitch Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Vågelampen sikrer din nattesøvn - Vågelampen udsender et ganske blødt, svagt og hyggeligt lys i børneværelset. Lyset har en beroligende effekt på barnet – ligesom hvis lyset var tændt ude på gangen og døren stod på klem. Derfor skal du have en god vågelampe.

Selv tandlæger anbefaler elektriske tandbørster - Selvom det måske virker dyrt, at give mellem 500 og 1000 kroner for en elektrisk tandbørste, så hvis tandbørsten bare kan hjælpe dig til at få et hul mindre, så har du allerede sparet penge frem for, hvis hullet skulle laves af en tandlæge.

Lav lyn-salater med Philips SaladMaker - Philips SaladMaker har fem forskellige, skarpe, rustfri klinger, så du selv kan bestemme, hvordan dine grøntsager eller andre madvarer skal ordnes. De kan blive snittet, revet, skåret i skiver i mange forskellige variationer.

Højtaler med trådløs mikrofon fra Philips til masser af karaoke-sjov - Nu kan iPad-brugere komme til at blive rigtige sangstjerner med Philips nyeste højtalersystem, hvor der følger en trådløs mikrofon med. Højtaleren hedder The Voice og passer sammen med en iPad, så du kan bruge højtaleren som docking station, mens den trådløse mikrofon lader dig skråle dine yndlingssange ud.

Rada-lamper - Det eklusive danske lampe-mærke Darø laver også lamper, der passer bedre til de flestes pengepung. Disse lamper finder man under mærket Rada. Hos Rada finder man alt mellem himmel og jord, når det kommer til lamper. Her kan man utvivlsomt finde den rigtige lampe til enhver situation – samtidig er lamperne pæne og gennemtænkte, så man ikke behøver have overpraktiske håndværker-lamper til at stå og støje i sit hjem.

Hvidere tænder med Philips Sonicare-eltandbørster - Flere af tandbørsterne i Philips Sonicare-serien har en speciel indstilling, der hedder Clean & White. Philips hævder selv, at denne indstilling kan gøre dine tænder både hvidere og sundere på kun 14 dage.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked