Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper

Publiceret 29-08-2016

Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

Philips Sceneswitch er navnet på pæren, der på smart vis fungerer ligesom en pære med indbygget lysdæmper. Pæren har tre funktioner: lysstyrke på 10 procent, lysstyrke på 40 procent og lysstyrke på 100 procent. Tre forskellige lysindstillinger i samme pære.

Sceneswitch

På den måde kan du hurtigt ændre belysningen, så den passer til stemningen i rummet. Skal der laves kontorarbejde eller lektier ved bordet? Sæt lysstyrken til 100 procent med perfekt farvegengivelse. Tid til et brætspil? Hyggebelysningen på 40 procent passer perfekt til denne situation. Skal der slappes af med en god film eller hygges over en god flaske vin? Prøv den laveste lysindstilling, hvor pæren kun lyser med 10 procent styrke.

Hvordan virker det Sceneswitch?

Der er ikke noget hokus pokus, når det kommer til installation af en Sceneswitch-pære fra Philips. Du skal blot sørge for, at soklen passer til din lampe – altså at der er samme fod på pæren, som den fod der sidder i din lampe. Herefter kan du nemt skrue din eksisterende pære ud af lampen og sætte Philips Sceneswitch i.

Når du trykker på stikkontakten, så starter pæren op på 40 procent lysstyrke. Er det ikke din ønskede styrke, skal du blot slukke for pæren og tænde den igen lige efter. Nu er den indstillet til 10 procent lysstyrke. Sluk og tænd pæren igen for at skifte til 100 procent. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Når du så slukker lyset for at gå i seng eller lignende, så husker pæren din sidste lysindstilling. Dagen efter vil pæren altså starte op på samme funktion, som den blev slukket i.

Philips Sceneswitch er altså en pære med indbygget lysdæmperfunktion. Ikke noget med at du kan styre din lyskilde, som havde du en lysdæmper, du sparer også op til 80 procent energi sammenlignet med almindelige glødepærer, fordi teknologien er baseret på den miljøvenlige LED-teknologi. Samtidig har du alle fordelene ved LED-pærer indbygget i din Philips Sceneswitch: flot farvegengivelse, lang levetid (op til 15 år ved almindelig brug) og ingen vedligeholdelse.

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til pærer, så er LED-teknologi fremtiden. Og vil du have lidt ekstra værdi for dine penge, så kan du lige så godt investere i de langtidsholdbare Sceneswitch-pærer fra Philips, hvor du endda får mulighed for at dæmpe belysningen uden at skulle installere en lysdæmper.

Køb Philips Sceneswitch Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Kaffemaskine med timer: så er kaffen klar når du har brug for den - Med denne Philips kaffemaskine kan du selv bestemme, hvornår kaffen skal være klar. Kaffemaskinen har nemlig indbygget timer, som du kan indstille til hvilket som helst tidspunkt. Så kan du få det sorte guld uden at vente på, at kaffen bliver klar.

Slip for at bruge tandtråd med Philips Airfloss - Philips har udviklet et nyt produkt, der ikke bare er bedre end tandtråd – det er også ekstremt nemt at bruge. Vi introducerer Philips Airfloss.

Lav lækker og indbydende kaffe med Philips Senseo - Så hvis du også godt kan lide god kaffe, der er klar på rekordtid og en maskine pakket ind i et lækkert aluminium-design, så er en Philips Senseo-kaffemaskine lige noget for dig.

Udendørs lysnet til alle årstider - Hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er et udendørs lysnet flot at have omkring sine buske, i et træ eller omkring en havefigur. Vores udendørs lysnet er ekstra hårdføre, så de kan tåle lidt af hvert, når det kommer til vind og vejr.

Fej og rens dit gulv med damp på rekordtid - Vi mennesker bruger i gennemsnit tusindvis af timer på at støvsuge og vaske vores gulve i løbet af et helt liv. Du skal enten have rengøringshjælp eller et meget beskidt hjem for at slippe for at holde dine gulve rene. Men de kloge hoveder fra Philips har fundet på en løsning, der kan spare dig masser af tid og holde hygiejnen i top: Philips Steam Plus Sweep and Steam hedder løsningen.

Senseo Up: endnu en kaffesensation fra Philips - Philips Senseo Up HD7880 er navnet på den nyeste kompakte kaffemaskine fra det hollandske mærke. Kaffemaskinen er i stand til at brygge en kop kaffe på 30 sekunder ved hjælp af det smarte kaffepudesystem. Derudover er kaffemaskinen en af de mest kompakte modeller i kaffeverdenen, så du sparer masser af plads i køkkenet. Du kan købe Senseo Up HD7880 i tre forskellige farver her på skiftselv.dk.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked