Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper

Publiceret 29-08-2016

Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

Philips Sceneswitch er navnet på pæren, der på smart vis fungerer ligesom en pære med indbygget lysdæmper. Pæren har tre funktioner: lysstyrke på 10 procent, lysstyrke på 40 procent og lysstyrke på 100 procent. Tre forskellige lysindstillinger i samme pære.

Sceneswitch

På den måde kan du hurtigt ændre belysningen, så den passer til stemningen i rummet. Skal der laves kontorarbejde eller lektier ved bordet? Sæt lysstyrken til 100 procent med perfekt farvegengivelse. Tid til et brætspil? Hyggebelysningen på 40 procent passer perfekt til denne situation. Skal der slappes af med en god film eller hygges over en god flaske vin? Prøv den laveste lysindstilling, hvor pæren kun lyser med 10 procent styrke.

Hvordan virker det Sceneswitch?

Der er ikke noget hokus pokus, når det kommer til installation af en Sceneswitch-pære fra Philips. Du skal blot sørge for, at soklen passer til din lampe – altså at der er samme fod på pæren, som den fod der sidder i din lampe. Herefter kan du nemt skrue din eksisterende pære ud af lampen og sætte Philips Sceneswitch i.

Når du trykker på stikkontakten, så starter pæren op på 40 procent lysstyrke. Er det ikke din ønskede styrke, skal du blot slukke for pæren og tænde den igen lige efter. Nu er den indstillet til 10 procent lysstyrke. Sluk og tænd pæren igen for at skifte til 100 procent. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Når du så slukker lyset for at gå i seng eller lignende, så husker pæren din sidste lysindstilling. Dagen efter vil pæren altså starte op på samme funktion, som den blev slukket i.

Philips Sceneswitch er altså en pære med indbygget lysdæmperfunktion. Ikke noget med at du kan styre din lyskilde, som havde du en lysdæmper, du sparer også op til 80 procent energi sammenlignet med almindelige glødepærer, fordi teknologien er baseret på den miljøvenlige LED-teknologi. Samtidig har du alle fordelene ved LED-pærer indbygget i din Philips Sceneswitch: flot farvegengivelse, lang levetid (op til 15 år ved almindelig brug) og ingen vedligeholdelse.

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til pærer, så er LED-teknologi fremtiden. Og vil du have lidt ekstra værdi for dine penge, så kan du lige så godt investere i de langtidsholdbare Sceneswitch-pærer fra Philips, hvor du endda får mulighed for at dæmpe belysningen uden at skulle installere en lysdæmper.

Køb Philips Sceneswitch Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Spar mange penge ved at skifte fra halogen-pærer til LED-pærer - Gør dig selv, gør din bolig og gør din pengepung en tjeneste og skift til LED – det sparer tid, og det sparer penge.

Trådløs musikstreaming med bærbar højtaler fra Philips - SBT30 er en lille højtaler. Men det betyder ikke, at lyden også er kompakt. Tværtimod får du imponerende god lyd fra den trådløse højtaler. Du kan streame alt din musik til højtaleren via Bluetooth. Derudover har SBT30 højtaleren også et indbygget, genopladeligt batteri, så du kan tage højtaleren med dig overalt.

Slank og ultrakompakt kaffemaskine fra Philips - Denne lille, slanke kaffemaskine fra Philips er ideel til dig, der gerne vil kunne få en hurtig kop kaffe, men som ikke gider have en kæmpe fuldautomatisk espressomaskine stående i dit hjem. Kaffemaskinen Cafe Duo kan lave to kopper kaffe på samme tid.

Philips universalfjernbetjening lader dig styre hele hjemmet samtidig - Der er ikke længere nogen grund til at have otte forskellige fjernbetjeninger liggende i stuen, så du kan styre de mange forskellige elektroniske apparater. Med en universalfjernbetjening fra Philips kan du styre et utal af forskellige mærker og enheder med én enkelt fjernbetjening. Universalfjernbetjeningerne gør kort sagt livet lettere.

God lyd til billige penge med hovedtelefoner fra Philips - God lyd i dine hovedtelefoner behøver ikke koste en bondegård. Mange af de moderne hovedtelefoner er prissat alt for højt, fordi det er et eksklusivt mærke. Philips er tværtimod garant for god kvalitet, og så får du masser af hovedtelefon for pengene. Hvad enten du vil have store hørebøffer, der dækker hele øret, eller små sticks til at putte ind i øret, så kan du købe billige hovedtelefoner fra Philips her på skiftselv.dk.

Sæt stemningen med kreative metalskilte fra skiftselv.dk - Vores store udvalg af metalskilte kan bruges af både almindelige husholdninger til at pifte interiøret op eller af professionelle restauranter til få et unikt stilmæssigt udtryk. Se hele vores sortiment af metalskilte her og bliv inspirereret.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked