DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Gør forårsrengøringen mere overskuelig med disse råd

Publiceret 22-02-2016

Der findes to typer af mennesker: dem der elsker forårsrengøring, og dem der bare skal have det overstået. Hører du til den første gruppe, så behøver du nok ikke læse dette. Hører du derimod til den gruppe, der ikke tændes af lidt lækker hovedrengøring, så kan du få et par nyttige tips med på vejen til at gøre det hele lidt mere overskueligt.

Når solen kigger frem, fuglene kvidrer og planterne spirer, er det tid til at få alt det gamle skidt og snavs ud fra hjemmet. Sådan har det altid været. I vinterhalvåret er det utiltalende at lufte for meget ud, fordi det er så koldt udenfor. Det skal du gøre nu. Derfor egner forårsrengøringen sig bedst til en dag, hvor du kan lufte ud i et par timer. Husk at slukke for radiatorerne.

Leifheit Gulvvasker


Begynd med vinduerne
Et godt tip er at begynde rengøringen med at vaske vinduerne udvendigt. Rene vinduer får hele hjemmet til at virke mindre beskidt, og der kommer ekstra meget lys ind i din bolig.

Del boligen op i rum og begynd med de værste
Det er hårdt at holde motivationen oppe, når man er i gang med forårsrengøringen. Derfor bør du tage ét rum ad gangen i stedet for at tage hele huset på én gang – det gør det mere overskueligt for dig selv. Desuden bør du altid tage badeværelse og køkken først, da de kræver langt mest arbejde, fordi det er på høje tid at få skuret, skrubbet og afkalket alle overflader. Det inkluderer også rengøring af toilet, køleskab, ovn, vask og lignende.

Støvsug før du tørrer støv af
Det er en myte, at du skal tørre støv af, før du støvsuger. Når du støvsuger, hvirvler du masser af støv op på alle overflader, og så kan du ellers begynde forfra med at tørre støv af. Husk at det også er tid til at støvsuge loftet, listerne og alle møbler – ikke kun gulvet. Efter støvsugningen skal du vaske gulvet.

Dyner og puder er fyldt med uhumskhed
En god forårsrengøring kommer også omkring dyner, puder og tæpper, hvor husstøvmiderne ellers har haft frit spil hele vinteren på grund af det varme og fugtige klima i sengen og til dels i sofaen. Vask sengetøj, læg det gerne i fryseren i et døgn og hæng hele baduljen inklusiv dyner og puder ud i det fri i nogle timer til at blive luftet igennem.

Du skal helst om bag radiatoren
Der samler sig utroligt meget skidt, snavs og støv bag din radiator. Det er selvfølgelig ufatteligt svært at få sine pølsefingre ned i det smalle rum, hvor støvet hober sig op, men prøv så godt du kan at få fjernet alt snavset.

Gør brændeovnen sommerklar
Brændeovnen skal slet ikke bruges i sommerhalvåret, så nu er det på høje tid at give den en ordentlig tur, så den kan stå og føle sig fin, indtil næste vinter rammer.

Udnyt rengøringsvanviddet
Når du alligevel er i gang med at gøre rent og vaske tøj og så videre, så husk at rengøre skabe, hvor tøjet har ligget. Du skal helst have alt tøjet ud af skabene, så du kan fjerne det støv, der har hobet sig op. Når du tvinges til at tage alt ud af skabene, er det en perfekt lejlighed til at få smidt ting ud. Alle de ting, der lå nederst i skabet, og som du ikke har brugt siden sidste forårsrengøring, kan du lige så godt smide ud eller sende til genbrug, så du kan gøre andre mennesker en tjeneste.

Se vores udvalg i rengøringsartikler Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Picobello gulvvasker fra Leifheit holder dit gulv skinnende - Hvis du nogensinde har prøvet at vaske gulv med en dårlig gulvmobbe og en gammel gulvklud, så ved du, hvor ufatteligt opslidende det kan være både for ryggen og humøret at nå ud i alle hjørner og få alt rent. Løsningen hedder Picobello og kommer fra firmaet Leifheit.

Hvor tit skal man skifte sin karklud? - Det er et spørgsmål, der aldrig rigtig bliver besvaret. Nogle siger, at karkluden skal skiftes hver dag, andre siger hver uge, og nogle få skifter den højst en gang om måneden. Men hvad er egentlig det mest hensigtsmæssige? Det giver Skiftselv dig her svaret på.

Rengør dit køleskabs i 6 smarte trin - Vidste du, at et rent køleskab bruger mindre energi end et snavset køleskab? Og vidste du, at et rent køleskab nedsætter risikoen for at blive syg? Derfor er det en rigtig god ide at sørge for at holde sit køleskab rent, selvom ingen af os ligefrem nyder at gøre det. Men til et hjælpe dig har vi lavet en smart guide, så du kan gøre køleskabet rent så effektivt som muligt.

Vinduestørrer: efterlader ingen mærker eller striber på dine vinduer - Med Leifheit 's nye vinduestørrer er muligt at rengøre vandtanken samt at man kan tilkoble en teleskopstang -- og leveres med hele 3 års garanti

Rengøring med Leifheit er let som en leg - Rengøringsprodukterne fra Leifheit er tilmed ganske billige, så enhver kan få råd til kvalitet. Der er altså ikke nogen grund til ikke at skele til Leifheit, når man skal investere i rengøringsudstyr – uanset om det er til privat eller professionelt brug.

Slipseholder fra Leifheit har plads til alle dine slips - En rigtig mang har masser af slips. Et slips til hver en lejlighed, til hver en skjorte, til hver en habbitjakke, til hver en situation. For et flot slips kan gøre forskellen på god og dårlig stil. Du er selvfølgelig en rigtig mand. Du har masser af slips, men du mangler et sted at hænge dine slips. Løsningen er her. Den hedder Snoby, og det er navnet på en slipseholder fra firmaet Leifheit.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked