DKK
Du har ingen varer i kurven
MEGA FLASH SALE! Se de vilde tilbud Klik Her

MobilScan OBD scanner - tjek din bils helbred uden at køre på værksted

Publiceret 24-10-2015

En MobilScan OBD scanner virker til alle nyere biler, kan spare dig for en masse penge og besvær, når der er problemer med bilen. Alle har prøvet at bøvle med irriterende advarselslamper, når man tænder bilen, og det kan være svært at tyde, hvad der er galt. Med den nye adapter MobilScan kan du selv finde ud af, hvorfor din bil brokker sig. Du ender faktisk med at gøre en stor del af mekanikerens arbejde for ham.

MobilScan OBD scanner


Spar masser af penge på værkstedsregningen
Det er et hold danske ingeniører, der er gået sammen om at udvikle den smarte lille adapter. Adapteren skal blot placeres på OBD-stikket i din bil, og så kan du få sendt et hav af data fra din bils motor direkte til din smartphone. Dermed kan du hurtigt få klarhed over, hvorfor en advarselslampe blinker, eller om din motor yder optimalt. På den måde kan du varsko værkstedet om problemet, og det kan spare dig for mange penge. Den typiske timeløn hos de danske værksteder ligger på cirka 450 til 800 kroner i timen, så pengene får hurtigt ben at gå på, når mekanikerne skal have fastslået problemet med din bil.

Alle fejlkoder, sensorværdier, motordata og andre informationer fra din bil bliver pludselig tilgængelige med MobilScan. Holdet bag MobilScan har i skrivende stund over 9000 fejlkoder fra alle mærker og typer af biler i deres system, så de med det samme kan fortælle dig, hvad der er galt med din bil.

Uundværlig hvis du skal købe ”ny'" brugt bil
Skal du ud og investere i en ny brugt bil er MobilScan også nærmest uundværlig, da du med mobilscan hurtig kan tjekke bilens sundhed. Samt se hvornår bilens data sidst er nulstillet. Er bilen næsten lige blevet nulstillet er det oplagt at spørge efter værkstedskvitteringen så man kan tjekke hvad der er udbedret på bilen. Er det ikke muligt at se denne er der en reel risiko for bilen blot er nulstillet uden reparation, hvorfor der er en stor risiko for at bilen har en defekt der skal udbedres 

Sådan fungerer det
MobilScan er utrolig let at bruge og kan betjenes af alle – du skal blot have en smartphone, og ja, selvfølgelig også en bil. Dernæst gør du sådan her:

1. Find bilens OBD-stik (tjek manualen) og stik MobilScan-adapteren i stikket

2. Sæt bilens motor på tænding

3. Par MobilScan-adapteren med din smartphone via Bluetooth

4. Åbn MobilScan-appen, og så er du klar til en fuld statusrapport over din bils helbred

Når du har din statusrapport, som giver dig fuldt overblik over bilens diagnose, så kan du let sende den til dig selv via mail og give den mekanikeren på værkstedet, hvis der er et problem.

Virker til alle biler
MobilScan virker på benzinbiler, der er nyere end 2001, dieselbiler der er nyere end 2004 samt større biler over 2.500 kg, der er nyere end 2007. Det eneste krav er, at bilen opfylder den gældende OBD-standard, som er det mest almindelige diagnoseudtag i biler og bruges af nærmest alle mærker og modeller. OBD står for on-board diagnostics.

MobilScan er et fremragende værktøj at have ved hånden, hvis du er bilejer. Udover at kunne spare dig for penge på værkstedsregningen kan det også berolige dig, når bilen skal på langtursferie. Med MobilScan ved hånden kan du nemlig hurtigt finde ud af, om det er en alvorlig advarselslampe, der er tændt, eller om det bare er en lille defekt med sprinklervæsken. Samtidig ved du, at mekanikeren ikke længere kan tage røven på dig, for du ved allerede selv, hvad din bil fejler.

Køb MobilScan OBD scanner Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Billedrammer: rammen om dine fotos - Der er ikke nogen bedre mulighed for at vise sine flotte billeder frem end i billedrammer. Du kan selvfølgelig få albums eller indlæse dine billeder på din computer, men det er kun de allerbedste familiefotos og billeder af kære eller sjove begivenheder, der kommer til at stå fremme i hjemmet. Vi har billedrammer i alle størrelser, kvaliteter og materialer her på skiftselv.dk.

Covers og etuier til din smartphone og mobiltelefon - Vi forhandler hovedsagelig mobiletuier til de mest populære telefoner som iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, Samsung Galaxy S2 og Samsung Galaxy S3. Derudover har vi et bredt udvalg i lædertasker. Se vores store udvalg her

Sæt stemningen med kreative metalskilte fra skiftselv.dk - Vores store udvalg af metalskilte kan bruges af både almindelige husholdninger til at pifte interiøret op eller af professionelle restauranter til få et unikt stilmæssigt udtryk. Se hele vores sortiment af metalskilte her og bliv inspirereret.

Køb på faktura og betal først når varerne er modtaget - iBill er et ideelt valg hvis du ikke lige har dit kreditkort ved hånden eller din vaskemaskine er brudt sammen og der er lidt lavvandet på kontoen. Du vil altid modtage dine varer før fakturaen skal betales, da de 14 dages kredit først starter når vi afsender produktet til dig. Læs mere her

Smart og billig trådløs bluetooth højtaler til sommertiden - Supertooth Disco2 Bluetooth højtaler kan nemt kombineres med alle musikafspillende bluetooth-enheder – smartphones, bærbare computere, iPods og så videre. Med en kraftig batteripakke kan du have højtaleren på standby i utrolig lang tid, afspille musik i ti timer ved almindelig lydstyrke og tre til fire timers afspilning ved høj lydstyrke.

Få mere frihed med et håndfrit sæt til mobilen - Der er uendelige mange muligheder for at tale i mobiltelefon, uden at skulle have mobiltelefonen op til øret hele tiden og på den måde være ude af stand til at foretage sig andre ting end at åbne en dør, mens du er i røret. Men det kan være svært at finde ud, hvilken løsning der passer til dig. Men læs med og bliv klogere.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked