DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Philips Soundmachine: sådan kan du nyde din musik overalt

Publiceret 06-10-2014

Philips har designet en ghettoblaster med navnet Soundmachine. Ghettoblasteren har et slankt og meget bærbart design, så du kan slæbe den med overalt, uden at det bliver en gene. Ved hjælp af smart teknologi kan du nyde alt din yndlingsmusik på din smartphone eller mp3-afspilleren uden at bruge hovedtelefoner.

Køb Philips Soundmachine AZ1834 Klik her


AZ1834 Soundmachine


Afspil alt igennem USB-indgangen
Du har mulighed for at afspille alle tænkelige former for musik med Philips AZ1834 Soundmachine. Ghettoblasteren har en USB-indgang, så du kan tilslutte alle USB-enheder. Det inkluderer også smartphones, så du endda kan streame din musik fra Soundcloud, Spotify, Wimp, TDC Play, iTunes eller hvad du ellers afspiller musik fra.

Kompakt Soundmachine, men kraftfuld lyd
Selvom AZ1834 Soundmachine har et beskedent og kompakt ydre, som er meget let at slæbe rundt på, så er lyden hverken beskeden eller kompakt. Ved hjælp af Philips banebrydende basreflekssystem får du en utrolig dyb og kraftfuld bas, selvom kabinettet er småt. Det giver også langt mindre forvrængning i tonerne, så du får en ghettoblaster, der virkelig kan spille en fest op i haven, i parken, på basketballbanen eller alle andre steder.

Lyt til cd’er, mp3 eller radio
Festen stopper selvfølgelig ikke her for Philips AZ1834 Soundmachine. Den kompakte ghettoblaster har selvfølgelig indbygget FM-tuner, så du kan lytte til dine yndlings radiostationer, mens du er på farten. Derudover har du også mulighed for at afspille både mp3-filer og wma-filer, som er nogle af de mere moderne lydfiler, der især er brugt rigtig meget på internettet. Det er en fordel, for disse lydfiler leverer fremragende digital lyd, men fylder samtidig op til ti gange mindre end almindelige musiknumre. Så hvis du har mp3-filer på din telefon eller på en cd, så kan Philips Soundmachine også klare det.

Kort sagt får du en bærbar højtaler, der leverer fantastisk lyd og som giver dig mulighed for afspille lige præcis det musikformaet, som du ønsker. AZ1834 kører på batterier af størrelsen C, men kan derudover også sluttes til strøm, hvis du vil spare lidt på batterierne. 

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Philips – det sikre elektronikvalg - Philips har produkter i alle prisklasser. Både i den helt billige ende, hvor man ikke får en masse ekstra funktioner og udstyr, men hvor kvaliteten stadig er i top. Og også i den dyre ende hvor intet mangler. Køb Philips hos skiftselv.dk

DAB-radioer fra Pure - Det britiske mærke Pure er nogle af de bedste til at lave DAB-radioer overhovedet. Ved hjælp af den nyeste teknik og et lækkert britisk design har Pure nogle af de mest innovative, velspillende og lækre digitale og internetbaserede radioer på markedet. Køb Pure hos skiftselv.dk

SoupMaker fra Philips: sådan kan du lave sund suppe på ingen tid - Viva Collection SoupMaker fra Philips vil være et glimrende indkøb til alle hjem, der godt kan lide sund og velsmagende mad, som man ikke behøver knokle for at fremstille. På bare tyve minutter kan du fremstille en utroligt lækker suppe med et af de fem medfølgende suppeprogrammer.

God lyd til billige penge med hovedtelefoner fra Philips - God lyd i dine hovedtelefoner behøver ikke koste en bondegård. Mange af de moderne hovedtelefoner er prissat alt for højt, fordi det er et eksklusivt mærke. Philips er tværtimod garant for god kvalitet, og så får du masser af hovedtelefon for pengene. Hvad enten du vil have store hørebøffer, der dækker hele øret, eller små sticks til at putte ind i øret, så kan du købe billige hovedtelefoner fra Philips her på skiftselv.dk.

Tangent Fjord Dock - Brug den til din egne musiklister og musik fra Sportify, iTunes eller fx internetradio. Ud over iPhone og iPod kan du også slutte den til computer, cd-afspiller, tv eller radio- og musikanlæg . Der er mange muligheder for at vælge den bedste lyd.

Fed retro radio med moderne funktioner - Witt har skabt denne flotte retro radio, som ikke bare ser klassisk og gammeldags ud – den kan faktisk også afspille dine gamle plader med utrolig god og klar lyd. Udover at have en indbygget pladeafspiller, indeholder Witt retro radio også en cd-afspiller, en mp3-afspiller og indbygget am/fm-radio.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.