DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 
Duracell Recharge Ultra AA 2500mAh, 4pk - Foropladt

Duracell Recharge Ultra AA 2500mAh, 4pk - Foropladt

DKK 109
5 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeAA
OpladeligJa
ProducentDuracell
Varenummer184739-5000394057043

Beskrivelse af Duracell Recharge Ultra AA 2500mAh, 4pk - Foropladt

Recharge Ultra AA 2500mAh, 4pk - Foropladt

Duracell Ultra genopladelige AA-batterier er NiMH-batterier med en kapacitet på 2500 mAh. De er ideelle til at levere strøm til de enheder, som bruger mest strøm og som du bruger mest. Disse foropladede genopladelige batterier gør det muligt at bruge dine apparater med det samme, så du ikke behøver at oplade batterierne før første brug.

Duracell Ultra genopladelige AA-batterier er NiMH-batterier med en kapacitet på 2500 mAh. De er ideelle til at levere strøm til de enheder, som bruger mest strøm og som du bruger mest. Disse foropladede genopladelige batterier gør det muligt at bruge dine apparater med det samme, så du ikke behøver at oplade batterierne før første brug. Desuden kan disse batterier genoplades hundredvis af gange, så du kan bruge dem ofte og i mange forskellige enheder. Vores unikke Duralock strømbesparende system forhindrer kemiske reaktioner i at opbruge batteriets aktive ingredienser. Duralock hjælper derfor med at bevare strømmen på Duracell-batterier selv efter 12 måneders opbevaring har de stadig en kapacitet på 80 %. Disse AA-batterier er velegnet til at levere pålidelig, langtidsholdbar og genopladelig strøm i hyppigt anvendte enheder, som f.eks. digitale kameraer, bærbare spillekonsoller, barbermaskiner, motoriseret legetøj, tandbørster, mv.
Duracell Ultra HR6 AA LSD genopladelige batterier holder 5 år

Spørgsmål vedr. Duracell Recharge Ultra AA 2500mAh, 4pk - Foropladt?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked