Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Bamix Blendere

  Pris
  Produktgrupper
  Mærker
  Type
  Farvenuance
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Bamix M 140 MONO Sort, 140 W (12 års Garanti)

  5 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Type Stavblender
  Farvenuance Sort
  Producent Bamix
  Varenummer 7610497600510
  849,-
  Inkl. gratis levering

  Nu kan du få en stavblender, der kan alting. Den er faktisk så god, at den gør din bordblender arbejdsløs.

  En stavblender fra Bamix overtager flere køkkenredskabers funktion. Både blenderen og foodprocessoren bliver hurtigt forældede med dette smarte produkt.

  Bamix Swiss Made
  Bamix er hundrede procent Swiss Made. Det betyder, at det er et kvalitetsprodukt, der er gennemtestet. Det er din garanti for høj kvalitet og holdbarhed. Og derudover har Bamix en fabriksgaranti på 3 år.

  Med dine stavblender fra Bamix følger der tre standardværktøjer. Skal du have flere, kan de altid tilkøbes senere. De tre værktøjer er et multifunktionsblad, en piskeskive og en piskeskive med huller.

  Multifunktionsbladet klarer alt det grove arbejde. Den kan smadre isterninger, lave frosne bær til smoothies, blende suppe og mange andre ting. Piskeskiven bruger du til det luftige og lette. Og piskeskiven med huller kan du bruge til at lave majonæse, dressing, dip og meget mere. Den homogeniserer og samler ingredienserne.

  Den perfekte stavblender til smoothies og milkshakes
  Det er utroligt nemt at lave lækre for eksempel lækre smoothies eller milkshakes. Pisk noget skummetmælk til en luftig flødeskum på få sekunder med piskeskiven. Skift til multifunktionsbladet på stavblenderen og miks nogle frugter sammen med dit flødeskum, og så har du en lækker milkshake. Nemmere bliver det ikke.

  Bamix er også det perfekte værktøj, hvis du skal have noget sundt i farten. Smid is i en skål, knus det med Bamix, tilsæt grøntsager og så har du en kernesund smoothie, du kan drikke. Det tager kun fem minutter.

  Kort sagt: vil du have et multifunktionsredskab i dit køkken, der kan bruges til at lave supper, flødeskum, smoothies, dressinger og meget mere, så er Bamix noget for dig. Du får et kvalitetsprodukt, du kan bruge i mange år fremover. Og hvis du synes, at din stavblender fra Bamix er mangelfuld, så kan du altid få et nyt værktøj, der tilgodeser dine behov i køkkenet. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked