Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Ankarsrum Køkkenmaskiner

  Pris
  Produktgrupper
  Mærker
  Farvenuance
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Ankarsrum Assistent AKM 6220 mw (hvid)

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Hvid
  Producent Ankarsrum
  Varenummer 7392238003605-930900081
  4.995,-
  Inkl. gratis levering

  Ankarsrum Assistent AKM 6220 b

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Sort
  Producent Ankarsrum
  Varenummer 7392238003544
  3.383,-
  Inkl. gratis levering

  Ankarsrum Assistent AKM 6220 PP (Lyserød)

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Pink
  Producent Ankarsrum
  Varenummer 7392238003629
  4.995,-
  Inkl. gratis levering
  Den kan det hele og mere til. Mangler du køkkenredskaber, så er Assistenten det rigtige for dig. Køkkenmaskinen over dem alle.

  En gammel kliche lyder: kært barn har mange navne. Og der er en grund til at det er blevet en kliche: fordi det passer. Og for Assistenten er det også tilfældet. Danskerne kender måske køkkenmaskinen under navne som Ballerup Mastermix eller Electrolux 4180. Maskinens navn er i dag Assistent køkkenmaskine.

  Det er et sandt vidunder i dit køkken. Det er en saftpresser, en foodprocessor, en håndmixer, en blender, melmaler, dej-ælter og meget mere. Den kan virkelig det det hele og er uden sammenligning det bedste og mest komplette køkkenredskab på markedet.

  Der er flere forskellige udgaver af Assistenten, men forskellen ligger egentlig bare i det medfølgende tilbehør. I standardudgaven medfølger der en syv liter rustfri røreskål, en dejskraber, en dejkrog, en dejrulle, et påfyldningslåg, et dobbelt piskeris, en overbelastningssikring og en 800 watt kraftig motor.

  Og med standardtilbehøret får du næsten alt, hvad du har brug for.

  Assistenten kan fås i flere forskellige farver, og så passer retro-designet ind i nærmest alle køkkener. De første Assistent køkkenmaskiner blev lanceret i 1940 af vores kære naboer i Sverige. I sin 72-årige levetid er Assistenten bare blevet bedre og bedre, så den nu kan varetage rigtig mange funktioner i dit køkken.

  Når du eksempelvis skal lave en dej med din Assistent, så sørger den for at ælte dejen helt perfekt, så den bliver god og ensartet og dermed giver brødet mere fylde. Æltekrogen tager rigtig godt fat og sikrer, at der ikke bliver levnet nogen ingredienser tilbage i skålen.

  Der er en grund til at Assistenten har vundet et hav af priser for bedste køkkenmaskine. Det er fordi, den simpelthen bare er den bedste i sin klasse.
  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked