DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Apple iPhone

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Belkin Lightning Audio & Charge Rockstar
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 3-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 29-05-2020
  Type Adapter
  Producent Belkin
  Modelnummer F8J198btWHT
  Varenummer BEL68384
  EAN 0745883716517
  560,50
  Inkl. gratis levering

  Alt i tilbehør til Apple iPhones

  Der er ingen grænser for, hvad du kan købe af ekstraudstyr og tilbehør til din iPhone. Med det rigtige tilbehør kan du nemt forandre din iPhone fra en simpel mobiltelefon til en radiostation, et musikcenter eller en navigations-GPS til bilen. Derudover sælger vi også covers, ladere, tasker og meget mere til din iPhone.

  Pimp din telefon

  Det er altid smart at bruge godt med beskyttelse på sin iPhone. Et cover, en taske, film til skærmen og så videre kan forlænge din iPhones levetid med adskillige år. Og bare rolig – beskyttelsesudstyr behøver ikke være grimt, klodset og dyrt. Du kan få beskyttelsesudstyr her på skiftselv.dk i alverdens farver og former, som kan få din telefon til både at holde længere og samtidig se smart og moderne ud.

  Masser af reservedele

  Hvis din iPhone er gået i stykker, så kan det være rigtig dyrt at skulle have den til reparation. En skærm koster gerne 1.000 kroner, og batteriet, home-knappen og de andre ting er endnu dyrere. Der er heldigvis hjælp at hente. De fleste reservedele kan du nemlig købe lige her på skiftselv.dk til en særdeles god pris. Disse reservedele skal du så selv putte i din iPhone. Det kan spare dig for hundredevis af kroner i arbejdskraft og dyrt tilbehør ved reparatører.

  Giv din iPhone nye muligheder

  Din iPhone har en indbygget GPS. Men når du selv er ude og køre bil, så er GPS’en ikke meget værd, for det er alt for farligt at kigge ned på sin iPhone, mens man skal holde øje med trafikken. I stedet kan du få en holder til din iPhone, så den kan sidde i en god højde på bilens instrumentbræt, mens du kører. Holderen kan du købe her på skiftselv.dk.

  Du kan også omdanne din iPhone til et mediecenter ved hjælp af et lille tilbehørsprodukt, som giver din iPhone en videoudgang, så du kan slå den til dit fjernsyn med et kabel.

  En iPhone har ikke en indbygget FM-tuner. Det vil sige, at du ikke kan tage radiokanaler på FM-båndet. Du kan kun streame radiokanaler via nettet. Men hvis du har lyst til at kunne tune ind på radiokanaler, så kan det sagtens lade sig gøre med en FM-tuner, som du nemt kan sætte op i  din iPhone.

  Der er mange muligheder for at opgradere sin iPhone og give den masser af nye muligheder. Ved at tilkøbe udstyr kan din telefon forvandle sig og blive endnu mere brugbar i hverdagen. Se bare vores store udvalg af tilbehør til iPhone her på siden.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked