Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Privacy policy

Personoplysninger 
Skiftselv.dk prioriterer beskyttelse af dine personoplysninger højt, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores website. Derfor vil vi med denne Privacy Policy fortælle dig, hvad der rent teknisk sker, når du gør det. Du kan også læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du indtaster – for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller ligger en ordre.


Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Registrering af besøg på www.skiftselv.dk
Når du går ind på vores website, registreres det af vores webserver. Den gemmer ikke personlig information om dig, men generel information om dit besøg – hvilken IP-adresse computeren har, hvilke sider der er besøgt, tidspunktet for besøget, længden af besøget og hviken side du forlager os på. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website, og for at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Cookies
Når du besøger skiftselv.dk ligger vi en cookie for at sikre at vi har oplyst dig om at vi bruger cookie på vores side. Her under kan du læse om de forskellige type cookies vi bruger.

På Skiftselv.dk benytter vi session cookies for at give dig som kunde en bedrer oplevelse af sitet. Disse cookies slettes automatisk når du forlader vores side

Der ud over benytter vi Google Analytic til at optimere vores forretning så du som kunde får den bedste oplevelse af vores site. se den fulde beskrivelse af Google Analytics cookies her 

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her

JavaScript cookies bruges til at huske dine valg når du bruger filtre, disse slettes automatisk når du lukker browseren.

Flash cookies fra Youtube slettes automatisk efter 240 dage der ud over ligger YouTube en cookie der er nødvendig for at se indlejrede videoer, denne slettes automatisk efter 7 dage.

addWish cookies som målretter vores produkter til dig, så du får vist de produkter som du tidligere har vist interesse for i vores nyhedsmail, på adwish.com og vores bannerannoncering på siden.

Du kan altid slette de cookies der er lagt på din computer her under finder du links til hvordan:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser (engelsk)

Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere - engelsk)


Når du ligger en ordre
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnumer og e-mail adresse, disse oplysninger bliver brugt til at lave statistik om vores kunder og for at kunne levere din ordre til dig, oplysningerne bliver gemt i min 5 år pga. gældende regler i bogføringsloven. Personoplysninger transmitteres ikke krypteret, dog vil kreditkort oplysninger altid blive transmitteret krypleret. Person oplysningerne opbevares sikkert i en database med kodebeskyttelse dog ikke krypteret. 
 
Tilmelding til nyhedsbrev
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mail.og gemmer e-mailen, indtil du framelder dig vores nyhedsbrev. vi vil aldrig videregive din e-mail til 3. person eller sælge den.

Du vil aldrig modtage vores nyhedsbrev medmindre du har sagt ja til det under ordre afgivelsen eller via vores tilmeldingsformular.

Deltagelse i CrazyDeal
For at deltage i vores CrazyDeal, skal du registrere dig med dine personoplysninger samt e-mail, disse oplysninger vil blive slettet igen når vores CrazyDeal bliver afsluttet, de data du oplyser kan blive benyttet til udarbejdelse af statistik

Hvem har adgang til de oplysninger, du indtaster på www.skiftselv.dk
Direktørene for Skiftselv.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. her under også de medarbejdere som i deres daglige arbejde skal bruge disse oplysninger til at udføre deres arbejde. Den dataansvarlige er Nicolai J. Mortensen

Som registreret hos Skiftselvd.dk Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:kontakt@skiftselv.dk
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked