Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

SodaStream Sodavandsmaskiner

  Pris
  Produktgrupper
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  SodaStream Jet black Silver

  8 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Producent SodaStream
  Varenummer Jet black
  537,-
  Inkl. gratis levering

  SodaStream Power White

  Forventet levering: 3-6 hverdage
  Producent SodaStream
  Varenummer 1019811770-8718692614154
  1.213,-
  Inkl. gratis levering

  SodaStream: lav din egen læskende sodavand

  Med en sodavandsmaskine fra SodaStream kan du på få sekunder lave din helt boblende læskedrik. Hele familien vil elske det store udvalg af smagsvarianter, som SodaStream tilbyder. Derudover kan I endda spare penge på jeres sodavandsforbrug, fordi det er billigere at lave sodavand med SodaStream end at købe det i supermarkedet.

  Sodavandsmaskinen er blevet hip

  Der var engang, hvor sodavandsmaskinen var et stort, grimt og nørdet elapparat at have stående i køkkenet. Men SodaStream har taget tyren ved hornene og gjort deres sodavandsmaskiner kompakte og flotte, så alle kan have en stående fremme eller gemt væk i skabet. Hvor sodavandsmaskine også var besværlig at betjene, er den i dag så ligetil, at selv børn kan lave deres egen sodavand.

  Sundere end alternativet

  SodaStreams over 40 forskellige smagsvarianter har alle fokus på et reduceret indhold at kalorier, sukker og usunde kulhydrater. Når SodaStream-maskinen producerer sodavand, så laver den egentlig bare almindeligt vand med brus i – altså danskvand. Derefter tilføjer du selv smagen, som fra fabrikkens side har mindre af alle de usunde ting, uden smager har taget skade.

  Billigere sodavand

  Sodavand koster ikke det hvide ud af øjnene, når du køber det i supermarkedet. Men kronerne løber alligevel op i længden, og du skal samtidig bøvle med at slæbe flasker og dåser frem og tilbage fra butikkerne. Når du går i gang med din egen hjemmelavede sodavand, koster det 1,50 kroner for en liter danskvand, mens en liter sodavand koster 6,50 kroner per liter. Det er billigt, og det kan butikkerne kun konkurrere med, hvis du vælger sodavand fra discountmærkerne. SodaStream har undersøgt almindelige familiers forbrugsvaner, og det viser sig, at man kan spare flere tusinde kroner på årsbasis ved at have en sodavandsmaskine stående. På den måde tjener maskinen sig hurtigt hjem.

  SodaStream værner om miljøet

  Når du bruger en sodavandsmaskine fra SodaStream er du med til at værne om miljøet. Det skyldes, at du genbruger SodaStream-flasken hver eneste gang, du skal have sodavand i stedet for at købe en ny plastikflaske. Derudover bliver der brugt masser af ressourcer på at producere almindelig sodavand, hvorimod sodavand med en sodavandsmaskine er langt mere miljøvenligt.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked