Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Eltandbørster

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips HX3110

  6 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Producent Philips
  Varenummer 8710103586074
  283,-
  Kun 6 stk. tilbage til denne pris, herefter 399,-

  Få bedre mundhygiejne med en eltandbørste fra Philips

  Hvis du vil spare tid på din tandbørstning og samtidig opnå et bedre resultat for dine tænder, dit tandkød og din generelle mundhygiejne, så bør du vælge en elektrisk tandbørste. Det hollandske mærke Philips har mange tandbørster, som alle har råd til at købe. Herunder kan du læse, hvorfor det er en fordel at skifte til en eltandbørste.

  Elektrisk tandbørste er sundere end manuel

  Der er en grund til, at mange tandlæger anbefaler deres patienter at skifte til en eltandbørste. Tandbørsterne er simpelthen uhyre effektive til at fjerne plak, som er den hvide bakteriemasse, der dannes, der hvor tænderne møder tandkødet. Plakken nedbryder emaljen på tanden og angriber dit tandkød. Men en elektrisk tandbørste fra Philips, der har over 25.000 børstebevægelses i minuttet, fjerner op til dobbelt så meget plak som ved en manuel tandbørstning. Det er klinisk bevist.

  Batterilevetiden er god

  I dag kører langt de fleste eltandbørster fra Philips på genopladelige batterier. Selv de billigste eltandbørster kan bruges to gange om dagen i tre uger, før batterier løber tør, så der er ingen grund til at frygte, at du en dag ikke kan få børstet dine tænder. Oven i købet har Philips i mange modeller indbygget en lille lampe, som lyser, når det er ved at være tid til skifte batteriet.

  Når ind i alle sprækker

  Med mange tusinde børstebevægelser i minuttet er elektriske tandbørster også bedre til at nå ind, hvor det ellers kan være svært at børste. Særligt imelle kindtænderne kan det være svært at få en almindelig tandbørste ind, men det kan en elektrisk tandbørste fra Philips ofte sagtens, fordi rotationerne i børstehovedet dækker alle vinkler.

  Giver dig besked om børstetid

  Rigtig mange mennesker følger ikke anvisningerne fra tandlægerne om at børste tænder i to minutter ad gangen. Det har Philips tænkt sig at gøre noget ved med deres eltandbørster. I mange modeller finder du således en indbygget timer, som enten vibrerer eller siger et lille bip hvert 30. sekund, når det er tid til at skifte side. Du skal nemlig bruge cirka 1 minut på tænderne i overmunden og 1 minut på tænderne i undermunden – det vil sige 30 sekunder per side. Og efter to minutter enten slukker den eltandbørste eller vibrerer, så du ved, at nu er dine tænder så rene nok.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked