Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Blendere

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips HR1673/90

  Forventet levering: 3-6 hverdage
  Type Stavblender
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent Philips
  Varenummer 8710103677086
  612,-
  Inkl. gratis levering

  Find din næste Philips blender her

  Med en god blender får du ekstra mange muligheder i madlavningen i køkkenet. Blenderen kan hurtigt gøre supper, smoothies, sovs eller drinks til en leg, og derfor burde alle køkkener råde over en kvalitetsblender, som dem det hollandske mærke Philips kan tilbyde. Philips har alt i bordblendere, stavblendere og suppemaskiner.

  Vælg den rigtige blender til dig

  Når du står og skal vælge, hvilken type blender du skal bruge, så tilbyder det hollandske mærke Philips overordnet tre forskellige typer: bordblenderen, stavblenderen og suppemaskinen. Hver eneste af blendertyperne kan fås i forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer, så der er helt sikkert også en variant, der passer til dit behov.

  Bordblenderen

  Hvis der bliver sagt blender, så tænker alle automatisk på den klassiske bordblender, der står som et tårn på dit bord og kan klare alle frugter, grøntsager og madvarerne du smider efter den. Philips bordblendere er perfekte til dig, der har godt med plads i køkkenet, eller hvis du har brug for ekstra meget blenderkraft. Bordblendere har typisk flere watt end stavblendere, og derfor egner de sig også bedre til de hårde blenderopgaver. Køber du en bordblender fra Philips kan du selv vælge imellem design, prisklasse og motorkraft.

  Stavblenderen

  Philips har masser af stavblendere i deres sortiment. Det skyldes, at rigtig mange forbrugere har fået øjnene op for, at stavblenderen i mange henseender kan overtage bordblenderens arbejdsopgaver. Stavblenderen har den fordel, at den er nem at pakke væk, nem at betjene og utrolig komfortabel at arbejde med. Når du køber en stavblender fra Philips, så følger der også en række tilbehør med, så du har noget at stavblende maden i, ligesom der i de fleste stavblender-pakker også er et piskeris, så stavblenderen også kan varetage håndmikserens job.

  Suppemaskinen

  Som noget særligt har det hollandske mærke Philips også suppemaskiner i deres store produktkatalog. Suppemaskiner er i princippet brugervenlige bordblendere, som er utroligt nemme at lave supper med. Suppemaskinerne kan selv blende og røre i maden, så du bare skal tilføje ingredienserne. Ifølge Philips kan man også sagtens bruge suppemaskinerne til kompotter eller smoothies. Suppemaskinen kan være ideel til dig, der elsker en god varm suppe, men hader den langsommelige proces, det kan være at få suppen til at smage godt. Suppemaskinen fra Philips gør det så nemt som aldrig før.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked