Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Opladere/adaptere

    Pris
    Mærker
    Type
    Færdig / Skjul Filtre
    Filtrer / Gør valget let!
    Side 1 af 1
    Sortering
    Pr. side

    Goobay USB-C multiport adapter

    1 stk på eget lager!På lager
    Kan afsendes i dag!
    Type USB - Adapter
    Producent Goobay
    Modelnummer 66269
    Varenummer VN990067949DCS
    236,-
    Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 263,-

    Hama USB 3.1 Adapter HAMA USB 3.1 Adapter USB-C Han-USB-A Hun ST

    Forventet levering: 2-4 hverdage
    Type USB - Adapter
    Producent Hama
    Modelnummer 135721
    Varenummer 135721-4047443305183

    Opladere og adaptere i alle størrelser lige her

    Stort set ligegyldigt hvilket elektronisk apparat du skal have ladet op, så er du kommet til den helt rigtige side. Du finder her vores store udvalg af billige opladere og billige adaptere i alle afskygninger. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og du vil helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

    Lad alting op i bilen

    Du kan i princippet lade alting op i din bil, mens du kører. Ved hjælp af bilens cigarettænder kan du nemlig få alverdens stik til at lade dine elektroniske apparater op. Mange bruger cigarettænderen til at lade deres GPS’er op, og princippet er præcist det samme, hvis du gerne vil lade din mobiltelefon, dit kamera, din tablet eller ethvert andet USB-apparat op. Hos os kan du købe et billigt stik, der laver din cigarettænder om til en eller flere USB-porte. Og så er der ingen grænser for, hvad du kan lade op. Du ved sikkert allerede, hvor mange apparater der bliver ladet op via USB.

    Saml dine apparater et sted

    Der er ikke mange danske hjem, hvor der findes under to smartphones eller tablets, som har brug for at blive ladet op i en stikkontakt. Det kan betyde, at der i dit hus bliver optaget masser af stikkontakter til opladere. Det kan være irriterende at gå og vente på, der bliver et stik ledigt. I stedet kan vi tilbyde dig en adapter, som laver en stikkontakt om til hele to USB-porte på én gang. Det betyder, at du pludselig kan lade to enheder op på samme tid. Du kan endda også købe produkter, der har plads til mange flere USB-kabler på samme tid – eksempelvis en Apple-lader med fire indgange til USB-kabler.

    Alt i adaptere

    Hvis du står og mangler en specifik adapter til en oplader eller til et andet kabel, så kan du også være heldig at finde den hos os. Vi forhandler blandt andet Goobay, Belkin og originale Apple-opladere og adaptere, så der er stor chance for, at du finder, hvad du søger i vores sortiment.

    Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
    Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
    Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked