Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Sous Vide koger

    Filtrer / Gør valget let!
    Side 1 af 1
    Sortering
    Pr. side

    OBH Sous Vide Immersion Cooker

    Restordre!Forventet levering: Ukendt
    Vi har endnu ikke fået bekræftet en dato.
    Producent OBH
    Varenummer 5708642079464
    1.914,-
    Inkl. gratis levering

    OBH Sous Vide Gourmet 9 L

    Forventet levering: 4-8 hverdage
    Producent OBH
    Varenummer 5708642079488
    1.914,-
    Inkl. gratis levering

    Oplev en ny verden af mad med sous vide-koger fra OBH

    Når du først har fået mad lavet i en sous vide-koger én gang, så bliver almindeligt mad aldrig det samme. Bøfferne bliver ekstra møre og grøntsagerne smager af ekstra meget. For at kunne lave sous vide-mad skal du helst have en såkaldt sous vide-koger, som dem OBH producerer. OBH’s sous vide-kogere har tilstrækkelig præcision til, at din madlavning med sous vide-metoden bliver perfekt hver eneste gang.

    Sådan fungerer sous vide

    Hvis du ikke har hørt om OBH’s sous vide-kogere – eller sågar sous vide-madlavning i det hele taget – skal du ikke tage det ilde op. Det er en forholdsvist ny måde at tilberede mad på, som først er ved at gøre sit indtog i de danske køkkener i disse år.

    Metoden kræver to ting: en sous vide-koger og en vakuumpakker. Du tager din madvare – det kan være kød, fisk eller grøntsager – og vakuumpakker maden. Derefter sænker du den vakuumpakkede mad ned i sous vide-kogeren, som herefter ”koger” maden ved en konstant, lav temperatur på typisk 45-65 grader. Her skal maden så ligge i et sted mellem 3 og 12 timer, og på den måde opnår man en helt særlig mørhed og saftighed. Er det eksempelvis bøffer, der er tale om, vil man så efterfølgende give dem ét minut på hver side på panden eller grillen, og så er de klar til at blive spist.

    Det kan også lade sig gøre med en almindelige gryde, men fordelen er, at sous vide-kogeren fra OBH er langt bedre til at holde temperaturen konstant, hvor vandet i en almindelig gryde sagtens kan variere 10-20 varmegrader, og det har negativ indflydelse på madens konsistens, som risikerer at tørre ud.

    OBH’s koger udfører arbejdet perfekt

    Det er uhyre vigtigt, at kogeren er i stand til at holde en meget præcis temperatur hele vejen igennem tilberedningsforløbet. Hvis du ligger på 65 grader, og det burde have været 60, så bliver maden højst sandsynligt tør og utilfredsstillende. Til formålet kan OBH’s sous vide-kogere anbefales. De udfører et præcist stykke arbejde hver eneste gang, da sous vide-kogerne ved hjælp af cirkulation af vandet i kogeren kan holde temperaturen konstant. 

    Hvis du ligesom de fleste andre mennesker ikke har det store begreb om sous vide-madlavning, så har OBH også tænkt på dig. Når du køber en sous vide-koger fra det skandinaviske mærke, så følger der en guide med til styring af tid og temperatur. Så kan du slå alle forskellige typer af mad op og se, hvor lang tid det skal have, samt hvor mange varmegrader det kræves. På den måde kan selv håbefulde amatørkokke lære at mestre den spektakulære sous vide-madlavning.

    Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
    Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
    Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked