Du har ingen varer i kurven
NYHED! De vanvittig populære og hypede Fidget Spinner lander på vores lager i uge 22. Bestil allerede idag Klik Her

OBH Luftrenser

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Pure Comfort Super luftrenser 6153

  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642061537
  899,-
  Inkl. gratis levering
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 1.999,-

  OBH Pure Comfort Super Plus luftrenser 6154

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642061544
  2.839,-
  Inkl. gratis levering

  OBH Filter sæt

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642061513

  Undgå gener i luften med luftrenser fra OBH

  Der har de seneste år været rigtig meget fokus på godt indeklima, når det kommer til arbejdspladser. I ethvert kontormiljø skal der være streng kontrol af indeluften, så medarbejderne får optimale betingelser at arbejde i. Desværre har den samme tendens endnu ikke bredt sig til boliger, hvor luften tit kan være tyk af gener som støv, pollen, røg, bakterier og mange andre usunde partikler, der kan få konsekvenser for dit helbred. Med en luftrenser fra OBH kan du få på timer rense ud i dit hus og fjerne de mange luftgener.

  Beskyt din bolig og dig selv

  De fleste boligejere har i årevis været opmærksomme på, at luftfugtigheden i deres bolig skal være i orden. Typisk siger man, at niveauet skal ligge på mellem 40 og 70 procent relativ luftfugtighed, og så tager hverken personer eller materialer skade. Men din luft indeholder mange andre ting, der kan være skadelige. Lever man for længe med for dårlig luft, kan det i værste tilfælde medføre til udvikling af allergier, eksem og sygdom. En OBH luftrenser er i de fleste tilfælde svaret på dine problemer.

  Det kan være rigtig svært at vide, hvornår luften i ens bolig er dårlig, men luftrenseren sikrer dig mod nogensinde at skulle bekymre dig om dårlig luft igen. Faktisk lover OBH, at deres luftrensere fjerner 99,97 procent af støvmider, bakterier, pollen, vira, røg og lugt.  Ved hjælp af tre forskellige partikelfiltre opsamler luftrenserne alt det usunde i luften og lade kun ren luft passere igennem.

  Ordn hele huset med én luftrenser

  OBH’s luftrensere er særdeles effektive, når de først kommer i gang. Deres mellemstore model kan eksempelvis rense 210 kubikmeter luft i timen. Det svarer til, at luftrenseren ordner et rum på over 80 kvadratmeter i timen. Med den hastighed tager det ikke mange timer at få renset huset igennem. Det kan du med fordel gøre en gang hver weekend, og så kan du ellers lade luftrenseren stå i det mest kritiske rum i din bolig i resten af ugens dage.

  Ingen støjgener med luftrenser

  OBH har med deres nyeste luftrensere gjort op med de unødige støjgener, som mange luftrenser har haft ry for at udvikle. Den konstante summen kan virke irriterende at sove til, men de nyeste luftrensere fra OBH er så støjsvage, at du ikke lægger mærke til dem. Dermed kan du eksempelvis rense luften i dit soveværelse om natten og stadig sove tungt. Luftrenserne kan desuden indstilles med den indbyggede timerfunktion, så de ikke kører unødvendigt lang tid og suger for meget strøm. Og så har luftrenserne endda fået sig en gevaldig overhaling på designet, så de nærmest kunne ligne almindelige pyntegenstande. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked