Du har ingen varer i kurven
NYHED! De vanvittig populære og hypede Fidget Spinner lander på vores lager i uge 22. Bestil allerede idag Klik Her

OBH Ismaskiner

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Ismaskine 1 ltr. inkl. 2 skåle

  4 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642066167

  Hjemmelavet is på 30 minutter med ismaskine fra OBH

  Der er ikke mange nydelser her i livet, der slår hjemmelavet is. Og med en ismaskine fra OBH har det aldrig været lettere at lave delikat flødeis med din yndlingssmag. De nye ismaskiner fra OBH er så effektive, at du kan have isen klar på bare 30 minutter fra fryseprocessen går i gang.

  Op til halvanden liter is ad gangen
  Med en ismaskine fra OBH kan det lade sig gøre at lave op til halvanden liter is på én gang. Dermed er der nok til selv halvstore middagsselskaber, hvis du gerne vil lave is til dessert. Oven i købet følger der ofte flere skåle med, når du køber en ismaskine, og så kan du lave flere smagsvarianter og putte dem i fryseren, som det passer dig.

  Ideen bag ismaskinerne er, at det skal være nemt og tilgængeligt hver eneste gang, du har lyst til is. Derfor har OBH sørget for at gøre processen væsentligt lettere end tidligere, hvor det at lave is derhjemme ofte kunne tage timevis. Hvis du gerne vil have endnu større fleksibilitet omkring din hjemmelavede is, kan du endda få en ismaskine, der kan lave to typer is på samme tid – blot i lidt mindre mængder.

  Nem rengøring og kompakt design
  Når man spørger de mange is-elskende danskere, hvorfor de endnu ikke har investeret i en ismaskine, så er svaret tit, at de synes, det er for bøvlet med rengøring, og at ismaskinen fylder for meget. Det har OBH gjort noget ved. Således vil du opleve, at ismaskinerne nemt kan gemmes væk i et skab eller i en skuffe, når de ikke skal bruges. Og når du er færdig med at lave is i din ismaskine, kan du endda skille maskinen ad og proppe de fleste dele i opvaskemaskinen. Det betyder, at der kun er et minimum af rengøring at tage hensyn til.

  Med deres årelange erfaring inden for ismaskiner har OBH også tænkt sig at dele ud af deres viden. Derfor følger der et opskriftshæfte med alle deres ismaskiner, så du kan få tips, tricks og gode ideer til lækker hjemmelavet is, som du aldrig har prøvet den før. Så gør dig klar til sommeren og anskaf en OBH ismaskine.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked