Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Moccamaster Kaffemaskiner

  Pris
  Produktgrupper
  Mærker
  Type
  Farvenuance
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Moccamaster KBG962 AO Clubline Antrahcit

  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Type Glaskande
  Farvenuance Grå
  Producent Moccamaster
  Varenummer 8712072591310
  1.614,-
  Inkl. gratis levering
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 2.099,-

  Moccamaster Kaffemaskine

  Du har ikke smagt rigtig kaffe, før du har prøvet en Moccamaster! Hos skiftselv.dk finder du et bredt udvalg af billige kaffemaskiner fra Moccamaster. Moccamaster er blandt de mest populære kaffemaskiner pga den rigtige brygtemperatur giver den bedste kop kaffe fra Moccamaster.

  Kvalitet fra Moccamaster

  Technivorm-Moccamaster fabrikken er centralt beliggende i hjertet af Holland og betjener i dag kunder over hele verden. Hvert enkelt produkt lever op til de el-kravene i det land, de er bestemt for og er produceret under ISO 9001:2000 forskrifter.

  Gode råd om kaffe og vedligeholdelse fra Moccamaster

  Kaffe er mange ting og findes i mange sorter og varianter. Moccamaster anbefaler, at man køber en god kvalitetskaffe. Men sluttelig er det jo et spørgsmål om smag og behag. Men at lave en god kop kaffe kræver flere ting. Uanset af hvilket fabrikat kaffemaskinen er, skal man anvende rent koldt vand. Kaffemaskinens dele der er i berøring med vand og frem til den færdige kaffe skal være rene. Den bedste udnyttelse af kaffen får man ved at anvende den rigtige formalingsgrad. Dette gælder både for kaffe der brygges på en alm. husholdningsmaskine eller en espressomaskine. Vandets temperatur, samt den tid vandet er i kontakt med kaffen er alfa og omega for en god kop kaffe og det kan en Moccamaster.

  Alle er bekendt med det hårde kalkholdige vand vi har i Danmark. Hos Moccamaster kender e alle til kalkpletterne på armaturer i køkken og badeværelse. Kalken udfældes i vandet når temperaturen overstiger 55 gr. C. Kalkudfældningen øges væsentlig ved højere temperaturer. Da Moccamaster skal bruge varmt vand på 96 gr. C kan det ikke undgås at kaffemaskinen kalker til. For at bevare maskine må den nødvendigvis afkalkes. For at afkalkningen skal være effektiv, skal anvendes 1 del 32% eddikesyre og 1 del vand. Udfør afkalkningen på følgende måde: Fyld vandbeholderen helt med eddikesyre/vand. Tænd maskinen og lad et par kopper løbe igennem. Sluk maskinen og lad den stå i 15-20 min. Start maskinen og lad væsken løbe via et papirfilter ned i kanden. Eddikesyre/vandblandingen kan genanvendes op til 3 gange. I øvrigt henviser Moccamaster til brugsanvisningens afsnit om afkalkning.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked