Vaskemaskine

Vaskemaskine

Mangler du en billig vaskemaskine har vi måske det du søger vi har mange pris billige vaskemaskiner fra alle de kendte mærker og typer og størrelser som passer i dit behov, mangler du en smal vaskemaskine eller en topbetjent vaskemaskine kan du med lethed finde det i vores shop.

Se vores store udvalg af Vaskemaskiner  

Alt i Vaskemaskiner

Vaskemaskiner fra Aeg, Asko, bosch, Siemens, Miele mm. - altid på tilbud

Find den rigtige vaskemaskine

Når du handler hos skiftselv.dk har vi gjort det let for dig at finde frem til den rigtige vaskemaskine, vi har segmenteret alle mulige forskellige detaljer om vaskemaskinerne, så du hurtig kan få overblikket over hvilke vaskemaskiner som passer til dit behov, er det energiklassen eller omdrejningerne som er vigtige krydser du blot dette af.

Populærere vaskemaskine mærker.

Vi har rigtig mange vaskemaskiner online bland de mærker vi opfatter som de mest populære finder du Electrolux, Bosch, Siemens Miele, Gerenje, blomberg og Zanussi. I en markedsanalyse har det i øvrigt vist sig at per solgte vaskemaskine er det faktisk Zanussi som har mindst reklamationer i garanti perioden. Ud over topbetjente og frontbetjente vaskemaskiner har Siemens vaskemaskiner med ekstra stor vasketromle til dig, som vasker meget, og smalle vaskemaskiner til det trange rum.

Men hvis du søger en vaskemaskine du ikke lige kan finde i vores netbutik er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en billig vaskemaskine som passer dit behov, uanset om det så er en vaskemaskine til den store børnefamilie eller en vaskemaskine til studenter boligen.

Relaterede søgninger:

Bosch vaskemaskine - Læs meget mere om Bosch vaskemaskiner og valg af vaskemaskiner og se de gode tilbud via viors link til vores netbutik

Miele hvidevarer - Miele er en tysk familieejet koncern, der producerer hårde hvidevarer af topkvalitet på fabrikker i Tyskland. Miele har datterselskaber i 30 lande, og kerneområdet i disse selskaber er salg af hårde hvidevarer. Læs mere

AEG Vaskemaskine - LN 78480 - Energimærkeoplysninger Energiklasse: A+ Vaskeevne: A Centrifugering: A Max centrifugeringshastighed o/min: 1400 Vandforbrug i liter.: 60 Restfugtighed: 44 % Fyldmængde 8,0 kg

Bosch Hvidevarer - uanset i hvilken sammenhæng er produkterne fra Bosch dejlige at have i hjemmet på Skiftselv.dk forhandler vi en lang række produkter fra Bosch husholdnings apparater. Læs mere.

Hvidevare reservedele - Vi har på skiftselv.dk også et stort udvalg af reservedele til lang de fleste mærker. Læs mere

Moccamaster kaffemaskine - Du har ikke smagt rigtig kaffe, før du har prøvet en Moccamaster! Hos skiftselv.dk finder du et bredt udvalg af billige kaffemaskiner fra Moccamaster. Moccamaster er blandt de mest populære kaffemaskiner pga den rigtige brygtemperatur giver den bedste kop kaffe fra Moccamaster.

Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Til dags dato den bedste internet shop jeg har handlet hos.

Jens Christensen, Brøndby
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked