Støvsuger

Støvsuger

En støvsuger findes efterhånden i et hobetal af farver og typer, om det så er en husholdnings støvsuger, hånd støvsuger eller en selvkørende robot støvsuger, så det kan være rigtig svært at overskue de mange modeller og finde den bedste støvsuger som passer dit behov. I vores støvsuger netbutik finder du både en billig støvsuger og modeller med funktioner du kun kan drømme om, og de støvsugere som har gjort sig positivt bemærket som testvindere er markeret med et logo fra det pågældende medie.

Se vores komplette støvsuger sortiment her  

Søvsugere fra bla Nilfisk, Miele og Dyson mf.

Støvsugere - altid på tilbud

Kort om støvsugere

Den første elektriske støvsuger blev opfundet i USA tilbage i 1868, og ca 30 år efter begyndte den egentlige kommercielle stor produktion. I Danmark var selskabet Titan pionerer indenfor støvsugere, men fra 1910 begyndte den største danske producent, Fisker & Nielsen A/S, senere kendt som Nilfisk, at producere den berømte Nilfisk-støvsuger.

Køb af støvsuger

De dyre støvsuger modeller generelt er de bedste. Dog betyder det ikke nødvendigvis, at de dyreste støvsugere som der er den bedste investering for netop dig. TÆNK har lavet en test som viser, at du kan risikere at give over 2.000 kroner for en støvsuger, der i bund og grund ikke lever op til forventningerne. Typisk er der problemer med at opsuge dyre hår - eller rengøring af tæpper. Du kan i vores netbutik hurtig få et overblik over hvilke støvsugere om er testet i kategorien testvindere

Nilfisk støvsugere er pålidelige maskiner som bare fortsætter med at levere tilfredsstillende resultater hver gang. Deres støvsugere er designet med omtanke og sammen med de nyeste teknologier og flere generationers erfaring, er Nilfisk i stand til at tilbyde et produkt i absolut topklasse Nilfisk repræsenterer over hele verden og har vundet op til flere støvsuger test.

Miele støvsuger er konstrueret og testet til 10.000 driftstimer. Det kraftige kabinet, den kompromisløse forarbejdning, Mieles egenudviklede motor og de fleksible anvendelsesmuligheder gør, at du får en støvsuger, der er i en klasse for sig. Forskellen ligger i funktionerne - aldrig i kvaliteten. Miele har ligeledes vundet diverse tests bla i Tænk.

Støvsuger fra Siemens er skræddersyet til dine behov. Siemens har støvsuger til dig, der har en bolig på 100 kvm eller mere, som bor på mellem 60-100 kvm og hel ned til modeller som passer til sommerhuset eller båden. Endvidere har Siemens lavenergistøvsugere, der støvsuger lige så effektivt som tidligere modeller med flere watt, men som nu forbruger endnu mindre energi.

Relaterede søgninger:

Nilfisk Støvsuger - Nilfisk er dedikeret til at levere professionelt rengøringsudstyr de er kendt for deres slidstærke støvsuger, og har bragt innovation og kvalitet i over 100 år til det danske støvsuger marked.

Køb billig støvsuger - Her finder du alle de mest populære modeller til gode billige priser, har vi ikke den støvsuger du søger er du meget velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på en støvsuger

Produkter fra Philips - Læs meget mere om øvrige produkter fra Philips, barbermaskiner blendere mm, vi har et bredt udvalg af gode tilbud fra Philips med hurtig levering

Produkter fra Braun - Læs meget mere om øvrige produkter fra Braun barbermaskiner, saftpresser mm, vi har et bredt udvalg af gode tilbud fra Philips med hurtig levering

Produkter fra OBH - Læs meget mere om øvrige produkter fra OBH, brødristere hårtørrer mm gode tilbud og hurtig levering

Siemens - VS 08G1266 lavenergi støvsuger - Set på TV. Lavenergistøvsuger Skift til en lavenergistøvsuger fra Siemens, og gør miljøet en tjeneste Det er lykkedes for Siemens at forene to unikke fordele i sine nyeste lavenergistøvsugere – et lavere elforbrug og samme sugeeffekt som støvsugere med flere watt. Ny teknik gør, at støvsugerens elforbrug bliver mindre, hvilket bidrager til en mindre miljøbelastning – uden at gå på kompromis med resultatet af rengøringen.

Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Bestilte en støvsuger søndag aften. Mandag kl. 9 var den afsendt og tirsdag kl. 9 blev den afleveret af posten. Så kan det ikke gøres hurtigere eller bedre!

Uni Nielsen, Virum
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked