Siemens

Siemens

Det designstærke varemærke Siemens markedsføres i Danmark af BSH Hvidevarer A/S. Produkterne har en høj teknisk standard, når vi taler funktion, energiforbrug og design. Det er også derfor at Siemens i dag er et af de mest populære varemærker i hvidevarer branchen. Igennem fire årtier er Siemens Hvidevarer vokset til et kendt hvidevarer mærke, der er repræsenteret over hele verden. I 1967 var der tre fabrikker i Tyskland med 14.000 medarbejdere og en omsætning på 1 mia. DM. I dag har Siemens ca 33.000 medarbejdere og produktion på 45 fabrikker over hele verden.

Se vores store udvalg af Siemens hvidevarer  

Alt i Siemens Hvidevarer

Vaskemaskiner, Tørretumblere, Opvaskemaskiner, Støvsugere, Køkkenmaskiner, Køleskabe, Amerikanerskabe mm. fra Siemens - altid på tilbud

Billige Siemens hvidevarer

Uanset om du søger en ny Siemens vaskemaskine, eller om du er på udkig efter en støvsuger fra Siemens, så har vi hver dag gode billige priser på kvalitets produkter fra siemens. Ud over topbetjente og frontbetjente vaskemaskiner har Siemens vaskemaskiner med ekstra stor vasketromle til dig, som vasker meget, og smalle vaskemaskiner til det trange rum. Skulle det derimod være en Siemens opvaskemaskine har Siemens opvaskemaskiner med en bredde på henholdsvis 60 cm og 45 cm. Endvidere har de bordopvaskemaskiner til den lille husholdning.

Siemens og Miljøet

Som verdens tredjestørste producent af hjemmeelektronik er Siemens Hvidevarer meget bevidst om det vigtige ansvar, som de bør tage, når det drejer sig om klimabeskyttelse og ansvarlig globalisering. Klimaforandringerne er et stærkt argument for at udnytte alle de ressourcer, vi har, for at spare energi.

Ud over at Siemens fabrikker er ISO 14001-certificerede, og at de overholder den gældende miljølovgivning, arbejder Siemens kontinuerligt med at integrere bæredygtighedsaspektet i alle grene af deres virksomhed.

Relaterede søgninger:

Siemens Vaskemaskine - WM 14E462 DN - Farve: hvid Højde: 85,00 cm. Bredde: 60,00 cm. Dybde: 58,00 cm. Vaskeevne Centrifugering Omdrejninger/min 1.400 Kapacitet 7 Kg.

Siemens - VS 08G1266 lavenergi støvsuger - Set på TV. Lavenergistøvsuger Skift til en lavenergistøvsuger fra Siemens, og gør miljøet en tjeneste Det er lykkedes for Siemens at forene to unikke fordele i sine nyeste lavenergistøvsugere – et lavere elforbrug og samme sugeeffekt som støvsugere med flere watt. Ny teknik gør, at støvsugerens elforbrug bliver mindre, hvilket bidrager til en mindre miljøbelastning – uden at gå på kompromis med resultatet af rengøringen.

Siemens Amerikanerskab - KA 58NP90 - KA 58NP90 noFrost, rustfrit stål Side-by-side Amerikanerskab, 181 cm > Isterninger, knust is og drikkevand med et tastetryk > > Elektronisk delt temperaturregulering for køl og frys med digitale indikeringer for temperaturer, vandfilter og lås > Taster for isterninger, knust is eller drikkevand, belysning via tryktaster.

Gram hvidevarer - Der er mange tig som du skal være opmærksom på nå du skal ud og købe et nyt køleskab, hvad er dit behov, hvor stort skal køleskabet være? Har farven en betydning for dit valg? Er et køleskab nok eller skulle du måske overveje et kølefryseskab? Uanset hvad dig behov er så har Gram mange muligheder som passer i mange køkkener

Gorenje hvidevarer - Skal du have ny vaskemaskine, tørretumbler eller er der en af dine andre hvidevarer som er gået træt eller vil du bare forny, så har Gorenje en bred vifte af pris billige hvidevarer læs mere.

Hvidevarer - Her kan du læse meget mere om billige hvidevare og om hvilke typer hvidevarer vi sælger på skiftselv.dk

Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Det har været en fantastisk positiv oplevelse at handle med jer på nettet. Alt er gået efter planen, som lovet. Bestilte en opvaskemaskine og en emhætte mandag morgen. I dag onsdag står det i min garage. Jeg har med post i dag modtaget faktura. Jeg ved ikke hvordan I bedømmes , næppe med kokkehuer, men herfra det højeste point. Tak for rigtig god service.Kan varmt anbefales. M.V.H. Jette

Jette, Hornslet
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked