Hvidevarer

Hvidevarer

Hos skiftselv.dk Vi har altid et godt tilbud til dig på alle typer af billige hårde hvidevare. Hvad enten du søger en billig vaskemaskine, køleskab, kølefryseskab, skabsfryser, kummefryse, komfur, ovn, kogeplade, fryseboks, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, emhætte, emfang, kondenstørretumblere, aftrækstørretumblere, støvsuger, elkedel, kaffemaskine, og meget meget mere, så har vi altid et godt tilbud til dig.

Se vores komplette udvalg af billige Hvidevarer  

Hvidevare

Hvidevarer - altid på tilbud

Hos skiftselv.dk finder du altid et stort og bredt udvalg af hårde hvidevarer til meget billige priser.

Du kan let Klikke dig rundt i vores netbutik , og udforske alle vores hvidevarer let via vores avancerede søge muligheder vi har også gode beskrivelser på fores hvidevarer så du kan bare trykke på og læs mere om de enkelte hvidevarer. Du finder altid tusindvis af gode tilbud på forskellige hvidevarer i alle de kendte mærker til absolut lav pris. Skulle du have spørgsmål du ønsker besvaret inden du vælger at handle hos os eller har du en forespørgsel vedrørende hårde hvidevarer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 88202010 eller via vores mail.

Vi forhandler hvidevarer fra de fleste kendte hvidevarer producenter

AEG, Asko, Blomberg, Bosch, Eico, Electrolux, Frigor, Gorenje, Gram, Husqvarna, Kervel, Miele, Siemens, SMEG, Thermex, Vestfrost, Voss, Whirlpool, Zanussi med flere. Og finder du ikke den hvidevarer du ønsker hører vi gerne fra dig!

Og husk Når du vælger energirigtige hvidevarer er besparelsen så stor, at en eventuel merpris nemt vil være tjent hjem inden for få år via en lavere elregning så husk altid at tjekke energi mærkningen før du handler nye hvidevarer. Og ikke nok med det så er det også godt for miljøet.

Relaterede søgninger:

Smeg Hvidevare - SMEG produkter raffinerede og elegante, ud over det tids løse design. Det er en umiskendelig stil, formet af de førende arkitekter og industrielle designere i verden, der har forpligtet sig originale og eksklusive projekter. Læs mere

Bosch Hvidevarer - uanset i hvilken sammenhæng er produkterne fra Bosch dejlige at have i hjemmet på Skiftselv.dk forhandler vi en lang række produkter fra Bosch husholdnings apparater. Læs mere.

Hvidevare reservedele - Vi har på skiftselv.dk også et stort udvalg af reservedele til lang de fleste mærker. Læs mere

Komfur - Læs mere om komfur glaskeramiskkomfur induktionskomfur eller gaskomfur, om valg af komfur og de populære mærker

Vaskemaskine - Læs mere om vaskemaskiner fra alle de kendte mærker og typer og størrelser som passer i dit behov

Opvaskemaskine - uanset hvilken opvaskemaskine du søger er det sandsynligt at du kan finde en opvaskemaskine som passer dit behov, om det så er en indbygget opvaskemaskine fuldintegreret opvaskemaskine. Læs mere

Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Normalt kommenterer jeg ikke handler på nettet, men denne handel var så hurtig og problemfri, - 2½ dag fra bestilling til varen var leveret, oven i købet sidste uge op til jul - at jeg ikke tøver med ros og anbefaling.

Jan Pilsmark, Haarby
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked