Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 100,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Herstal Foderbræt

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Herstal Milk foderbræt

  8 stk på eget lager!På lager
  kan afsendes mandag!
  Producent Herstal
  Varenummer 5705614102335
  250,-
  Kun 8 stk. tilbage til denne pris, herefter 499,95

  Inviter fuglene indenfor i haven med et foderbræt fra Herstal

  Der er ikke noget så hyggeligt, som at have fugle til at kvidre og flyve rundt i haven. Det er dog ikke altid de flyver derind af sig selv. Ved at købe et foderbræt fra Herstal kan du både gøre noget godt for dig selv og for fuglene. Du får glæden ved at have liv og fuglesang i haven, og fuglene får et sted at yngle og spise. Især om vinteren har de danske fugle stor glæde af foderbrætterne, da fuglene her har svært ved at finde føde.  Med andre ord, så er glæderne ved at have et fuglebræt i haven mange. Selvom du måske i forvejen har et foderbræt eller et fuglehus i haven, så kan det sagtens betale sig at anskaffe sig et mere. Det er nemlig en god måde at få flere fugle i haven – og hvis du er heldig - endda forskellige arter.

  Dekorer din have med Herstals fuglehuse og foderbrætter

  Herstal er klar over danskernes store interesse for haven og dyrenes velbefindende. De har derfor tre forskellige fuglehuse og foderbrætter at vælge mellem i sortimentet. Casita-fuglehuset er med sine runde konturer utroligt dekorativt at have hængende i haven. Det er let at sætte op, da det skal hænges på en gren. Du slipper altså for at have gang i hammer og søm. I Casita-serien finder man også et foderbræt, der også sættes fast til en gren i et af havens træer. Milk-fuglebrættet fra Herstal er noget anderledes i designet end de to øvrige og er kendetegnet ved et klassisk metal-design, som vil pynte i alle haver.

  Herstals danske herkomst skinner igennem

  Herstal er et dansk firma, som siden 1988 har leveret elegante og populære løsninger til danskerne. Selvom Herstal med tiden har vokset sig større og større, så har de ikke glemt de værdier, som man fra starten byggede det hele op om. Det betyder, at når du som forbruger køber et foderbræt eller et fuglehus fra Herstal, så får du et produkt, som er fuldt ud konkurrencedygtigt – og dét endda til en beskeden pris. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked