Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Herstal Brødkasser

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Herstal Vento brødkasse krom

  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent Herstal
  Varenummer 5705614119401

  Hold dit brød friskt med en brødkasse fra Herstal

  Det kan være svært at vide, hvordan man skal opbevare sit brød. Rigtig mange danskere vælger at placere det i køleskabet, men det er ikke en god idé, og det ved Herstal alt om. Faktum er, at brødet bliver hårdere og mindre friskt af at blive opbevaret ved lave temperaturer. Derudover kan brødet i køleskabet tage smag fra andre madvarer, hvilket jo ikke altid er lige lækkert. Det er heller ikke en god idé blot at have brødet liggende i en skuffe, da det så mister meget af sin holdbarhed. Løsningen er ligetil – brødet skal simpelthen opbevares i en brødkasse. På den måde sikres det bedst, at brødet bevarer sin friskhed.

  Herstal har en brødkasse, der passer til din smag

  Herstal har opdaget fordelene ved at opbevare brød i brødkasser, og det har de taget konsekvensen af. Det betyder at Herstal har gjort sig umage for kunne tilbyde dig en perlerække af forskellige brødkasser. Du er altså sikker på at kunne finde noget, der falder i din smag og som fungerer til lige præcis det behov, du har.  Desuden vil du i længden spare penge på at eje en brødkasse, da du slipper for at smide en del af det brød ud, som er blevet hårdt af at ligge i køleskabet.

  Funktionalitet fra Herstal

  Herstals Leona brødkasse er et godt eksempel på den kvalitet, der præger Herstals produkter. Leona brødkassen er lavet af materialet melamin, som er en hård plastik. Derudover har kassen et låg af bambus. Låget er et fremragende eksempel på Herstals funktionalistiske produkter – det kan nemlig tages af, hvorefter det fungerer perfekt som skærebræt. Leona brødkasserne fås i farverne rød, lime og grå.

  Et dansk retro-produkt

  Er du mere til en brødkasse med et meget moderne design, som har sin inspiration fra 80'erne, så er Herstals Vento-brødkasse det sikre valg. Vento-brødkassen er produceret i metal og er med sine rene linjer et typisk Herstal-produkt. Vento-brødkasserne fås blandt andet i sort, hvid, lime og kobberfarve. Når du køber et produkt hos Herstal, så køber du samtidig et dansk produkt, som er verdensberømt for sin fremragende kvalitet. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked