Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Floppydrev

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Freecom Technologies Freecom - Disk drev - Diskette ( 1.44 MB ) - USB -

  Forventet levering: 2-4 hverdage
  Type Ekstern
  Producent Freecom Technologies
  Modelnummer 22767
  Varenummer VN987704629DCS

  Lenovo USB PORTABLE DISKETTE DRIVE

  Forventet levering: 2-4 hverdage
  Type Ekstern
  Producent Lenovo
  Modelnummer 05K9276
  Varenummer 1082463-5019170535620
  582,-
  Inkl. gratis levering

  Levn fra fortiden: køb dit floppydrev her

  Der er garanteret ikke mange mennesker under 20 år, der i dag kan svare på, hvad et floppydrev er. Hvis man så uddyber og forklarer, at det er et diskettedrev, så er det ikke engang sikkert, at de bliver klogere. Det ændrer ikke på, at der stadigvæk findes enkelte disketter rundt omkring i de danske hjem. Problemet er, at der i dag ikke er nogen computere, der er i stand til at læse disketter. Men bare rolig, hjælpen er nær. Du kan nemlig købe et floppydrev lige her på skiftselv.dk, og så kan du læse alle dine gamle disketter. Du kan jo være heldig at finde fede spil, gamle dokumenter eller andre sjove ting.

  Hvad er et floppydrev?

  Et floppydrev er kort sagt et drev, som du kan bruge til at udvinde data fra en diskette til din computer med. De fleste floppydrev er den størrelse, der hedder 3,5”, men der findes også enkelte større disketter, som hedder 5,25”. De små disketter blev brugt som den primære både at transportere data på i 80’erne og 90’erne. Senere blev disketterne afløst af cd’erne, som i dag er blevet afløst mere eller mindre af netværksforbindelser og USB-stik.

  De fleste disketter er udryddet i dag, og du kan garanteret allerede finde mange forskellige former for disketter på diverse museer. Det ændrer ikke på, at der er mange, der har en diskette liggende i kælderen, på loftet eller ude i skuret. Og med et floppydrev fra skiftselv.dk kan du komme til at hente data fra de ældgamle sager.

  Floppydrev er let at anvende

  Hvis du køber et billigt floppydrev her ved os, så skal du ikke være nervøs for, at du skal til at installere drevet i din computer derhjemme. Moderne floppedrev har et USB-kabel tilsluttet, så du sådan set bare skal putte drevet i USB-porten på din computer, og så er du godt i gang med at læsse materialet over på din PC.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked