Du har ingen varer i kurven
cool Kan du holde varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Fiberfix

  Pris
  Produktgrupper
  Mærker
  Afdeling
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Fiberfix FiberFix Heatwrap

  4 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent Fiberfix
  Varenummer 804-857101004235
  129,-
  Kun 4 stk. tilbage til denne pris, herefter 199,-
  Fiberfix: 100 gange stærkere end almindelig gaffatape
   
  For at bevise hvor stærkt Fiberfix egentlig har, har folkene bag mærket lavet et stunt. De har taget en bil og smidt nogle beskyttende metalrør uden på og tapet dem sammen med først almindelig gaffatape og siden hen Fiberfix tape.
   
  Bilen med gaffatape bliver kørt ud over en kløft, og så smadrer den fuldstændig. Ikke særlig overraskende. Men bilen med Fiberfix tape får samme tur – og den forbliver overraskende nok nogenlunde intakt. Fiberfix tapen har i hvert fald ikke svigtet. Det er vidnesbyrd om, at Fiberfix er uhyre stærkt og holdbart. Se hele stuntet i videoen på YouTube herunder:
   
   
  Fiberfix lover, at deres tape er over 100 gange stærkere end almindelig gaffatape. De fleste af os synes, at almindelig gaffatape er forholdsvist holdbart og stærkt – men det er altså vand sammenlignet med Fiberfix.
   
  Så skal du have fixet et eller andet derhjemme, er Fiberfix ideelt at have ved hånden. Det kan være en ødelagt skovl, et utæt vandrør eller sågar ødelagt mekanik i din bil. Fiberfix tape kan holde til op til 450 grader, så selv i aggressive miljøer som en bilmotor kan det bruges.
   
  Dyp tapen i vand
   
  Fiberfix tape fungerer heller ikke på samme måde som almindelige tape. I stedet for bare at rulle det ud og putte det på et skadet område, så skal du først dyppe tapen i vand. Herefter skal Fiberfix hærde i 10 minutter for at opnå sin fulde styrke. Og hvilken styrke. Når Fiberfix er færdighærdet, så har det samme styrke som stål. Det er ganske enkelt enestående.
   
  Med sin ufatteligt høje styrke kan Fiberfix altså bruges til at reparere det meste i hjemmet. Værktøj, havemøbler, fiskegrej, køkkenredskaber, rør, ledninger, biler, cykler og meget mere. Fiberfix er så stærkt, at du ofte vil øge styrken af det, du reparerer. Så med det samme du har brug for et quickfix, er Fiberfix det bedste at have i værktøjskassen. Fiberfix fås i flere forskellige tykkelser.
  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked