Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Drivhuse

  Pris
  Mærker
  Farvenuance
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Juliana Univent - F04031

  2 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 2-3 hverdage.
  Farvenuance Andet
  Type Hærdet glas
  Producent Juliana
  Varenummer 5701701040313
  248,-
  Kun 2 stk. tilbage til denne pris, herefter 349,-

  Otte uundværlige råd om drivhuse

  Det er ikke nemt at få blomster, grøntsager, frugter og så videre til at gro i Danmark. Klimaet er simpelthen så svært at have med at gøre, at du bliver nødt til at få dig et drivhus, hvis du gerne vil gro andet end jordbær og halvdårlige æbler. Køb dit næste drivhus og spar masser af penge her på skiftselv.dk – vi har billige drivhuse til alle. Men for at du får den bedst mulige oplevelse, har vi herunder samlet otte uundværlige råd, som du kan bruge til at få mest muligt ud af dit drivhus.

  1.Placering

  Du skal altid sørge for at placere dit drivhus et sted i haven, hvor der er masser af sol. Jo mere sol, desto bedre. Undgå altid at stille drivhuset under store træer og husk at tage højde for, at solen skifter placering på himlen. Du kan altid bruge gardiner eller male vinduerne over, hvis der er for meget sol. For lidt sol er værre

  2.Varme

  Det er nemmest at gro noget i et drivhus, hvis temperaturen konstant ligger mellem 15 og 25 grader. Om dagen må der gerne være varmere end om natten. Har du problemer med at holde varmen oppe på disse temperaturer, så må du vente til sommer med at dyrke de sartere planter.

  3.Rengøring

  Når vintersæsonen er ovre, er det altid en god ide at gå grundig til værks og rengøre området omkring dit drivhus grundigt. Fliser, vinduer, flader og så videre skal skures helt rent, så der ikke er overvintrende insekter, bakterier, svampekim og så videre, der kan ødelægge resultatet i drivhuset.

  4.Ventilation

  Der skal altid være god ventilation i drivhus. En gammel tommelfingerregel omkring drivhus siger, at du skal have mulighed for at åbne et vinduesareal, der svarer til cirka 30 procent af gulvarealet.

  5.Brug krukker og plantesække

  Ved at planter alle dine planter i krukker eller plantesække er det nemmere at skifte jorden ud. Så kan du også lettere undgå skadedyr og svampe. Disse kan nemt overleve i jorden omkring planterne, og så bliver det svært at dyrke noget.

  6.Husk gødning

  Husk gødning til dine planter. Du kan med fordel få etableret et automatisk vandingsanlæg og putte gødning i dette. Det giver væsentligt bedre resultater.

  7.Pas på solen

  For meget sol kan være farligt for dine planter. Så det er en god ide at have mulighed for at give dine planter skygge en gang imellem. Derfor er det en god ide med gardering eller overmalede vinduer, hvis du har mistænke om, at dine planter er ved at blive brændt af.

  8.Tip til uopvarmede drivhuse

  Det er ikke alle drivhuse, der har mulighed for opvarmning uden solen. Hvis dit drivhus ikke har det, så kan det være svært at bruge, når det ikke er sæson. Men bare rolig, du kan sagtens plante krydderurter, rabarber, stauder allerede i maj. Det gælder om at undersøge, hvilke planter der er lidt mere hårdføre.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked