Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Dampkogere

    Pris
    Mærker
    Færdig / Skjul Filtre
    Filtrer / Gør valget let!
    Side 1 af 1
    Sortering
    Pr. side

    Steba DD1ECO Damppreskoger

    2 stk på eget lager!På lager
    Kan afsendes idag!
    Producent Steba
    Varenummer 4011833301796
    1.098,-
    Inkl. gratis levering

    MorphyRichards IntelliSteam 48780

    Forventet levering: 2-6 hverdage
    Producent MorphyRichards
    Varenummer 5011832027856
    1.397,-
    Inkl. gratis levering

    Silit Ecompact - dampstation og stegeso i et

    Forventet levering: 4-8 hverdage
    Producent Silit
    Varenummer 4004633266112
    2.299,-
    Inkl. gratis levering

    Køb en dampkoger og få sundere mad med mere smag

    Der er mange fordele ved at købe en af vores mange dampkogere her på skiftselv.dk og bruge den i din madlavning. De to mest åbenlyse fordele er, at maden er langt sundere, når den bliver dampet i stedet for kogt eller stegt, og så smager maden endda også af mere, når den er blevet dampet.

    Hvordan virker en dampkoger?

    En dampkoger har samme funktion, som dens navn giver udtryk for: den koger vand og lader dampen fra vandet tilberede din mad. Når vand når 100 grader, begynder det at koge, og der udvikles damp fra vandet. Dampen har en temperatur på 100 grader, hvilket er tilstrækkeligt til at tilberede din mad. Vandet i dampkogerne kommer i princippet aldrig direkte i kontakt med maden – kun i form af damp, så der er ikke tale om en egentlig kogning.

    Hvorfor er en dampkoger sundere?

    Når du damper din mad, så får du samtidig langt flere af de vigtige mineraler og vitaminer, som befinder sig i maden. Ved almindelig madlavning, hvor du griller, steger, koger eller svitser maden, vil en stor del af de sunde mineraler og vitaminer blive stegt væk under tilberedningen. Det sker ikke, når maden bliver dampet. Alle de sunde næringsstoffer forbliver i maden, og det er langt mere sundt for din krop. Ved almindelig madlavning forsvinder op mod 35 procent af madens næringsstoffer, mens det samme tal for mad, der er lavet i en dampkoger, kun er omkring 15 procent.

    Hvorfor smager mad bedre med en dampkoger?

    Mad smager bedre med en dampkoger af lidt samme årsag, som mad er sundere i en dampkoger. Fordi du beholder alle mineraler, vitaminer og næringsstoffer i maden, så vil maden også smage af mere. Det giver god mening. En god portion af de lækre smagsstoffer bliver nemlig stegt eller kogt væk ved almindelig madlavning – men ikke ved dampning.

    Men så kan jeg vel kun lave grøntsager i en dampkoger?

    Nej, det er en misforståelse, at du kun kan lave grøntsager i din dampkoger. Du kan faktisk lave alle former for mad i din dampkoger, hvilket asiaterne er et godt eksempel på. De har i hundredevis af år dyrket madlavning, hvor damp benyttes. Og det er ikke kun grøntsager. Fisk, kylling og almindeligt oksekød kan sagtens laves i en dampkoger, hvis du gør dig lidt umage eller finder en god opskrift. Og hvis du ikke bryder dig om kødets lidt blødere tekstur, kan du altid give dit kød et minut eller to på hver side på en glohed pande, efter du har dampet den.

    Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
    Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
    Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked