Du har ingen varer i kurven
KØB OBH produkter for over 500,- og få bogen "kysters Masværksted" med i handlen (værdi 299,-) uden det koster ekstra Læs hvordan her

Lav din egen julekalender

Publiceret 26-10-2012

December er og bliver årets suverænt mest hyggelige måned. Det er måske sjældent, at vi rent faktisk har sne i Danmark i december, som de har i filmene, men der er så mange andre hyggelige ting, der gør december til en yndlingsmåned for børn i alle aldre. Julepynt, julegaver, julekalender, børnefjernsyn, kage, slik og så videre. Som noget helt nyt kan du selv lave en chokoladejulekalender til dit barn eller til en anden, du holder af.

Lav din egen julekalender Klik her


julekalender

Der er noget magisk over en julekalender. Den konstante spænding om, hvad der gemmer sig bag næste låge. Og den utålmodige jagt på de 24 låger, som kun må åbnes en ad gangen hver dag. Derfor er der også et kæmpe marked for julekalendere, som både børn og voksne hvert år deltager i. Vi kan i stedet introducere en ny tendens: lav din egen julekalender.

Med en simpel chokoladeform fra Leifheit skal du blot hælde smeltet chokolade i de 24 forme, og så har du allerede til en kalender, når chokoladen køler ned. De 24 forme er selvfølgelig forskellige motiver – juletræer, hjerter, julemænd, stjerneskud og mange andre.

Dernæst skal du have fat i selve kalenderen. I stedet for den normale ”lukkede” kalender, du kender, så får du her selve papetuiet med tilhørende plastikbakke. I plastikbakken placerer du de 24 stykker chokolade, som du har lyst, skubber plastikbakken op i kalenderen og lukker til. Nu har du lavet din egen chokoladejulekalender, der uden tvivl vil glæde en ven, en kæreste eller et barn.

Der er mulighed for at vælge to forskellige motiver. Enten den lidt mere barnlige udgave, som hedder ”Julenat”, der forestiller en julemand på ski mellem en masse gaver og juletræer. Og så er der den voksne lav-selv-kalender, hvor motivet er lidt mere stilet med julekugler, lys, snefnug i en sindrig og flot opstilling på en rød baggrund.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Julepynt: Herstal-huse med indbyggede LED-pærer - I Herstals julekollektion finder du de flotte Residenza lamper. Lamperne egner sig perfekt til hele december, når du skal pynte dit hjem op til jul. I Residenza-husene sidder der indbyggede LED-pærer, så lamperne udsender et smukt, blødt lys, der får huset til at se helt levende ud.

Smelt chokolade nemmere end nogensinde før - Du kan få en chokoladesmelter for at par hundrede kroner, og så behøver du aldrig mere spekulere på, hvordan du bedst får smeltet din chokolade. Smelteren har endda også flere temperaturindstillinger, så du smelter chokoladen efter størrelse, tykkelse og så videre.

Ideer til menuen juleaften - Har du for første gang fået ansvaret for julemenuen? Det kan være en skrækindjagende opgave, for det er måske den allermest hellige aften på hele året, hvor alt bare skal klappe. Der skal ikke brændes noget på, og alt skal smage helt perfekt. Hvis du stadig er i vildrede over, hvad julemaden skal bestå af, har vi samlet et par gode forslag til julemenuen.

Smuk kageopsats fra Stelkompagniet - Der er ikke mange butikker, der forhandler kageopsatser. De kan faktisk uhyre svære at støve op, når man endelig skal bruge dem. Så køb din smukke kageopsats nu, og få dine kager til at se endnu mere indbydende ud. Kageopsatsen fra Stelkompagniet er i porcelæn og egner sig både til private og virksomheder.

Få styr på bagningen med muffinforme - For at bage muffins eller cupcakes skal man bare have et par muffinforme, men her behøver gode råd heldigvis ikke at være dyre. Markedet bugner nemlig med muffinforme i alle størrelser og farver, men man skal kigge sig godt for.

Julen er lige om hjørnet: skaf dit julepynt nu - Her hos Skiftselv.dk elsker vi jul. Det er uden tvivl det mest hyggelige tidspunkt på hele året – hvis man altså sørger for at være godt forberedt. 1. søndag i advent falder de fleste år allerede i november, så før du ser dig om, er julen her.


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked