Dine tænder kommer til at ligne diamanter med Philips Diamond Clean

Publiceret 09-10-2012

Philips har længe haft gang i at producere deres egen serie af uovertrufne tandbørster. Du har måske hørt om serien, der hedder Philips Sonicare. Sonicare har før haft problemer med at kunne give dig samme høje kvalitet, som eksempelvis de elektriske tandbørster fra Braun Oral-B. Men med de elektriske tandbørster kaldet Philips Diamond Clean, har Sonicare endelig fået et flagskib, der kan tage kampen på markedet for elektriske tandbørster.

Se mere til Philips Diamond Clean i vores webshop   Philips Diamond Clean


Philips Diamond Clean

Philips Diamond Clean kalder Philips selv den bedste tandbørste i deres Sonicare-serie. Og det siger ikke så lidt. Først og fremmest så er Philips Diamond Clean dit bedste redskab til få bedre mundhygiejne. Tandbørsten kan fjerne op til fem gange mere plak end manuelle tandbørster, den giver den sundere tandkød på bare to uger, og så får du væsentligt hvidere tænder.

Derudover så er Philips Diamond Clean i stand til at komme ind og fjerne nogle af de særligt hårdføre bakterier mellem tænderne, som almindelige tandbørster aldrig vil kunne nå. Diamond Clean dynamiske børstehoved skubber nemlig væske ind mellem dine tænder, mens du børster, og på den måde bliver bakterier og plak skyllet ud.

Den elektriske tandbørste har fået sit navn efter det unikke børstehoved. Normalt er børstehoveder til elektriske tandbørster runde, mens på denne model er børstehovedet diamantformet. For Philips tandteknikere har fundet ud af, at denne form har langt bedre mulighed for at arbejde på de snævre og ufremkommelige områder.

Har du særligt ømme eller følsomme tænder, er Philips Diamond Clean også din bedste ven. Den har nemlig en såkaldt Sensitive Mode, der nedsætter hastigheden og giver dig en blødere og mere skånsom tandbørstning. Derudover kommer denne elektriske tandbørste fra Philips også med alle de smarte funktioner: en timer, der fortæller dig, hvornår du har børstet tænder i to minutter, et godt batteri der kan holde til tre ugers tandbørstning og et rejseetuti.Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar


Relaterede Artikler:

Lav din egen is med denne ismaskine fra Philips - Philips HR 2304 gør det nemt at lave delikat is til hyggelige stunder. Det er både hurtigt og problemfrit at fremstille op til en liter is, og så kan du selv vælge, hvilken smag det skal være, og om det skal være almindelige flødeis eller sorbetis. Ismaskinen er også nem at rengøre efter brug.

Denne radio fra Philips er inspireret af en 60 år gammel radio - OR7000 er navnet på en original radio fra Philips med et klassisk retro look. Det klassiske design kombineret med den gode lyd og den dybe bas giver en radio, som vil passe ind i alle hjem. Radioen pynter overalt, og så har den endda stadigvæk den gode lyd og kvalitet, der kendetegner fra produkter fra Philips.

Ekstra skånsom og blid epilator fra Philips - Philips SatinPerfect Epilator HP6579 Wet & Dry, som vi for nemheds skyld bare omtaler Philips SatinPerfect Epilator, er måske den mest skånsomme og behagelige epilator, der nogensinde har set dagens lys.

Den måske bedste og sikreste babyalarm fra Philips til dato - Aldrig før har det været så trygt at have sin baby til at sove i et andet rum. Philips har udviklet en babyalarm med et væld af uvurderlige funktioner, som giver dig maksimal sikkerhed for, at du hører hvert eneste lille pip fra din baby.

Selv tandlæger anbefaler elektriske tandbørster - Selvom det måske virker dyrt, at give mellem 500 og 1000 kroner for en elektrisk tandbørste, så hvis tandbørsten bare kan hjælpe dig til at få et hul mindre, så har du allerede sparet penge frem for, hvis hullet skulle laves af en tandlæge.

Senseo Twist: kendt kvalitet i nye klæder - Der er en ny kaffemaskine på markedet. Et nyt medlem af Philips populære Senseo-familie. Og den lille ny hedder Senseo Twist. Med det velkendte pudesystem, som de fleste efterhånden kender, er det nemt og overskueligt at lave lækker kaffe.Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Tak for meget fin service. Komfur bestilt fredag formiddag. Mandag kl. 08:30 stod det på vor bopæl, leveret med en meget flink fragtmand. Jeg er meget tilfreds, både med varen, pris og levering. Super-super

Benno Rasmussen, give
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked