Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Senseo Twist: kendt kvalitet i nye klæder - Der er en ny kaffemaskine på markedet. Et nyt medlem af Philips populære Senseo-familie. Og den lille ny hedder Senseo Twist. Med det velkendte pudesystem, som de fleste efterhånden kender, er det nemt og overskueligt at lave lækker kaffe.

Zassenhaus kaffekværn til både livsnyderen og kaffekenderen - Hvad er bedre end duften og smagen af nyvkærnet kaffe en tidlig morgenstund, hvor alt er rart og stille? Ikke ret meget. Med en Zassenhaus kaffemølle er det muligt at få masser af hyggelige stunder på denne måde. Her på skiftselv.dk gør vi en dyd ud af at føre lækre kvalitetsvarer, og Zassenhaus kaffemølle er i sandhed en af dem.

Her er kaffemaskinen til dig der har travlt - Den må siges at leve op til sit navn, denne lille fikse kaffemaskine. Den hedder nemlig ”One To Go”, og det er lige præcis, hvad den er. En kaffemaskine, der brygger én kop kaffe ad gangen, og som er lige til tage med.

Få friskmalet kaffe med en kaffemølle - Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige kaffemøller og kaffekværne. Men stort set alle vores kaffemøller kan justeres, så du kan eksperimentere dig frem til, hvilken kaffesmag og –styrke, du foretrækker.

Den perfekte kop kaffe hedder Brugo - Brugo er perfekt designet kaffekop. Med Brugo kan du eksempelvis ikke spilde. Med Brugo holder kaffen sig altid varm. Og med Brugo får du varm, men ikke for varm kaffe. I Brugo sidder nemlig en patenteret termodynamisk teknik.

Pynt din kaffe med disse dekorationsplader - Denne dekorationsplade fra mærket Jimmys kan bruges til at lave smukke mønstre på din mad. Ifølge producenten egner den sig særligt til kaffe, hvis du skal give den lidt ekstra til øjet. Det kan eksempelvis være hjerteformet chokoladedrys, som vil være fuldstændig umuligt at lave smuk uden Jimmys dekorationsplade.


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked