Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Gode råd til køb af espressomaskine - En espressomaskine er heller ikke bare en espressomaskine. Der er stor forskel, og hvis du læser med, får du et par gode råd til, hvad du skal kigge efter.

Baristamaskinen er til kaffekenderen - Med en baristamaskine kan du også blære dig over for vennerne. Når de kommer forbi, skal du blot tage maskinen i brug og visse dine færdigheder, mens du kæler for den perfekte kop kaffe.

Vedligehold din kaffemaskine - Efter et par måneder med den nye kaffemaskine er det ikke længere sjovt at lave kaffe til sig selv. For kaffen smager ikke så godt, som den plejer. Og det er der en god grund til

Moccamaster GCS: kaffemaskinernes sande mester - Med en Moccamaster GCS tager det kun fem til seks minutter at brygge en hel kande kaffe. Så får du uventede gæster, er den gode og smagfulde kaffe ikke mange minutter borte.

Nyd en lækker, prisvindende kaffemaskine i dit eget hjem - Her på skiftselv.dk gør vi en dyd ud af god kvalitet, og hvis det så også er nemt, bliver vi endnu gladere. Den prisvindende Stage Therm er en god filterkaffemaskine, der kan lave op til 8 kopper af gangen. På den måde slipper du for at bøvle med at lave kaffe over flere omgange, hvis der nu er gæster på besøg.

Genio Kapsel-kaffemaskine fra Nescafe - Nescafe har skabt en kaffemaskine med navnet Genio. Genio er en af de populære kapsel-kaffemaskiner, hvor du får din dejlige kaffe igennem små, smarte kaffe-kapsler frem for kaffepulver, kaffebønner eller lignende. Med kapsler bliver smagen ikke bare bedre – det bliver også mere enkelt at få sin yndlings type kaffe, hvad enten det er cappuccino, almindelige kaffe, varm chokolade, espresso, cafe latte eller noget helt andet.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked