Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Madam Solo: en kaffekande så god som Madam Blå - Der er noget ikonisk over kaffekander. Selvom deres ypperste formål er at holde kaffen varm, så har kanderne optjent deres ret til at stå på ethvert bord. Derfor er det også ganske naturligt, at kanderne udmærker sig med høj kvalitet og et smukt udseende. Det er den nye kaffekande fra Eva Solo et glimrende eksempel på.

Gode råd til køb af espressomaskine - En espressomaskine er heller ikke bare en espressomaskine. Der er stor forskel, og hvis du læser med, får du et par gode råd til, hvad du skal kigge efter.

Få Italien ind i køkkenet med Martello kaffekapsler - De fleste kender til følelsen af bare at have lyst til en enkelt kop kaffe, men at man ikke kan overskue vandpjaskeriet og at lave en hel kande. Med Martello kaffekapsler er det imidlertid slut med at skulle bekymre sig om det; det har nemlig aldrig været så let at lave én enkelt kop kaffe.

Brauns kaffemaskiner er den bedste start på dagen - Vi kan anbefale en Braun kaffemaskine som det ideelle valg hvis du er på jagt efter en billig kaffemaskine. Udover at kaffemaskinerne er billige, så er de såre simple at betjene, og kvaliteten er absolut i top.

Stå op til friskbrygget kaffe med Morphy Richards - Det engelske firma Morphy Richards, der har sine rødder helt tilbage til 1930’ernes England, har altid været kendte for deres solide kvalitet og unikke design. Med Morphy Richards Accents-kaffemaskinen er kvalitetsmærket igen helt fremme i skoene, når det drejer sig om velduftende kaffe.

De traditionelle kaffemaskiner lever stadig - Et par gode råd næste gang du skal købe en traditionel kaffemaskine: Kig efter maskinens volumen. Altså hvor meget kaffe den brygge ad gangen. De fleste kaffemaskiner ligger på 1 eller 1,25 liter kaffe. Er det nok for dig?


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked