Du har ingen varer i kurven
KØB OBH produkter for over 500,- og få bogen "kysters Masværksted" med i handlen (værdi 299,-) uden det koster ekstra Læs hvordan her

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Zassenhaus kaffekværn til både livsnyderen og kaffekenderen - Hvad er bedre end duften og smagen af nyvkærnet kaffe en tidlig morgenstund, hvor alt er rart og stille? Ikke ret meget. Med en Zassenhaus kaffemølle er det muligt at få masser af hyggelige stunder på denne måde. Her på skiftselv.dk gør vi en dyd ud af at føre lækre kvalitetsvarer, og Zassenhaus kaffemølle er i sandhed en af dem.

Brauns kaffemaskiner er den bedste start på dagen - Vi kan anbefale en Braun kaffemaskine som det ideelle valg hvis du er på jagt efter en billig kaffemaskine. Udover at kaffemaskinerne er billige, så er de såre simple at betjene, og kvaliteten er absolut i top.

Lær kaffens sjove historie her - Der er skrevet mange bøger om kaffens historie og kaffens udbredelse over hele verden. Vil du gerne lære den korte og nemme version af kaffens historie, så læs med her.

Melitta giver en god start på dagen - Melitta er altså tysk kvalitet, alle har råd til. Prisen er nemlig en vigtig faktor for Melitta, så alle kan få råd til en god kaffemaskine. Således kan man få en kaffemaskine fra Melitta for bare 200 kroner, mens der også er dyrere modeller til omkring 5.000 kroner.

Genio Kapsel-kaffemaskine fra Nescafe - Nescafe har skabt en kaffemaskine med navnet Genio. Genio er en af de populære kapsel-kaffemaskiner, hvor du får din dejlige kaffe igennem små, smarte kaffe-kapsler frem for kaffepulver, kaffebønner eller lignende. Med kapsler bliver smagen ikke bare bedre – det bliver også mere enkelt at få sin yndlings type kaffe, hvad enten det er cappuccino, almindelige kaffe, varm chokolade, espresso, cafe latte eller noget helt andet.

Flot og billig kaffekrukke fra Stelkompagniet - Har du en god beholder til din kaffe? Det er der ikke mange, der har. Og det er en skam, for det er sjældent særlig pænt og dekorativt at have en kaffepose stående fremme. Især når man tænker på, hvor nemt og billigt det er at anskaffe sig en flot kaffekrukke som denne model fra Stelkompagniet.


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked