Du har ingen varer i kurven
NYHED! De vanvittig populære og hypede Fidget Spinner lander på vores lager i uge 22. Bestil allerede idag Klik Her

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Moccamaster: når livet er for kort til dårlig kaffe - Alle kaffemaskiner fra Moccamaster kan brygge en kande kaffe på seks minutter. De store kaffemaskiner fra Moccamaster kan endda brygge to kander kaffe på otte minutter. Og mens kaffemaskinen brygger kaffen holder temperaturen sig hele tiden mellem 92 og 96 grader.

Rotpunkt - en gammel termo-kending - Hvis står og mangler et sted, hvor du kan opbevare kaffe eller the, så er kaffekanderne fra Rotpunkt det rigtige for dig. Og så er det endda tyvagtigt billigt at få en kaffekande fra et velrenomret mærke.

En mælkeskummer pifter kaffen op - Hvis du er vild med den kaffe, de professionelle baristaer laver, men synes 50 kroner for en kop er lige i overkanten, er der hjælp at hente; med en mælkeskummer kan man nemlig forvandle sort kaffe til professionelt tilberedt kaffe.

Wilfa Svart: til dig der elsker god nordisk kaffe - Firmaet Wilfa har udviklet en ny serie af kaffemaskiner. Denne serie kalder de for Wilfa Svart, og der er virkelig lagt blod, sved og tårer i projektet, som også kan ses og smages på slutproduktet. Wilfa har omhyggeligt gjort sit for at videreføre den nordiske kaffetradition med kaffemaskiner, der brygger fortrinlig kaffe.

Vedligehold din kaffemaskine - Efter et par måneder med den nye kaffemaskine er det ikke længere sjovt at lave kaffe til sig selv. For kaffen smager ikke så godt, som den plejer. Og det er der en god grund til

Melitta giver en god start på dagen - Melitta er altså tysk kvalitet, alle har råd til. Prisen er nemlig en vigtig faktor for Melitta, så alle kan få råd til en god kaffemaskine. Således kan man få en kaffemaskine fra Melitta for bare 200 kroner, mens der også er dyrere modeller til omkring 5.000 kroner.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked