Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Her er kaffemaskinen til dig der har travlt - Den må siges at leve op til sit navn, denne lille fikse kaffemaskine. Den hedder nemlig ”One To Go”, og det er lige præcis, hvad den er. En kaffemaskine, der brygger én kop kaffe ad gangen, og som er lige til tage med.

Kaffemaskiner fra Nescafe Dolce Gusto - Kan du godt lide hurtig og lækker kaffe? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, så er Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskinerne lige noget for dig.

Bliv klogere på den perfekte espressokop - Espresso er en oplevelse Men der er nogle, der ikke vil stille sig tilfredse med det. De vil ikke stille sig tilfredse med en middelmådig smag og en middelmådig kaffeoplevelse. For dem handler kaffe om mere end bare smag – det er et spørgsmål og stil og design.

Nespresso: et kaffebrand i verdensklasse - Nespresso er et kaffebrand af højeste kaliber. Det er kaffemaskiner, der udnytter den særlige kapsel-teknik, som du måske kender fra tv-reklamerne. Det gode ved kapsel-teknikken er, at Nespressos kaffemaskiner ikke behøver bruge energi på at kværne, dosere og lave kaffen.

Mellita Single 5: Billig og kompakt kaffemaskine - Mellita Single 5 kaffemaskinen er det rigtige valg for dig, hvis du er på udkig efter en meget billig kaffemaskine, der ikke kan mere end højst nødvendigt. Den har en enkelt funktion: det er at producere lækker kaffe. Men det er Mellita Single 5 til gengæld også ekspert i.

En mælkeskummer pifter kaffen op - Hvis du er vild med den kaffe, de professionelle baristaer laver, men synes 50 kroner for en kop er lige i overkanten, er der hjælp at hente; med en mælkeskummer kan man nemlig forvandle sort kaffe til professionelt tilberedt kaffe.


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked