Hvidevare Reservedele

Publiceret 11-10-2014

Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Se vores store udvalg af billige Reservedele   Hvidevare Reservedele


Hvidevare Reservedele


Før du begynder at reparere og købe hvidevarereservedele
Det er vigtigt at finde ud af om du rent teknisk selv kan skifte dine hvidevarer reservedele, og ikke mindst du får lavet den rigtige konklusion om hvad der er galt før du bestiller hvidevare reservedele online, for det kan hurtig blive billigere at få en professionel på problemet end at gætte sig frem til fejlen.

Hvidevarer reservedele online
På vores side finder du en lang række hvidevare reservedele du finder alt fra pumper, varmelegemer, remme til motor, elektronik, termostat, kuglelejer, print, kondensator, pumpe, hjælpemidler, og sådan kunne vi sortsætte, og vi har reservedele til mange kendte mærker som Electrolux, Bosch, Siemens, AEG osv.

Hvis du har svært ved at finde den del du skal bruge er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skal blot bruge din maskines modelnavn samt PNC nr / Serie nr / e-nr som typisk er på skrevet maskinens type skilt. Og selvfølgelig hvilken del du søger. 

Du kan bruge denne formular: Reservedels forespørgelse

Eller alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice@skiftselv.dk

Er produktet helt død? eller er delen for bekostelig så har vi selvfølgelig helt nye hvidevarer i vores shop: Gå til hvidevarer her
Gravatar Bente Andersen
Kan man selv skifte dørpakning på et elektrolux køleskab? Eller kræver det en servicemontør?
Skal der bruges noget specielt lim?
22-10-2014
Gravatar Martin René Mortensen
www.skiftselv.dk
Hvilken model har du?
22-10-2014

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Schweiziske hvidevarer fra Liebherr er sagen - Er du på markedet for at anskaffe dig et nyt køle- eller fryseskab? Så tænk Liebherr. Det er schweizisk kvalitet, som du kender det – det hele kører som et smurt urværk. Og så har Liebherr over halvtreds års erfaring med at producere kvalitets køle- og fryseskabe.

Blomberg er soliditet og miljøfokusering - Køb kvalitets hvidevarer her - Biler og hvidevarer. Hvis der er noget, som vores kære naboer mod syd kan finde ud af producere, så er det de to ting.

Electrolux er en sand husholdningsgigant - Electrolux er kort og godt en mastodont inden for hårde hvidevarer og almindelig hushjælp. Det er også perfekt illustreret ved firmaets målsætninger. De vil nemlig være førende i verden inden for deres felt ved at sætte nye standarder for højkvalitets produkter og løsninger til hjemmet.

LG forudser dine behov før de opstår - Du vil opleve, at hårde hvidevarer fra LG har en masse større og mindre funktioner, som kommer dig til gavn på et eller andet tidspunkt. Det er eksempelvis et køleskab med hurtigfrysnings-funktion eller vandhane på fronten til nem aftapning af koldt drikkevand. Små funktioner, som måske ikke er strengt nødvendige, men som stadigvæk får køleskabet til at føles eksklusivt.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Tænk på naturen og bankkontoen når du køber hvidevarer - Tænk på, at du sparer flere hundrede kroner om året på din elregning. Så kan det hurtigt betale sig at give lidt ekstra for Siemens- eller Bosch-hvidevarer, hvor der er arbejdet hårdt for at nedsætte energiforbruget.Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

En helt igennem problemløs ekspedition lækkert at kunne følge pakken igennem destributionssystemet. tak for en nem handel

Erik Olsen, Hvidovre
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked