Hvidevare Reservedele

Publiceret 11-10-2014

Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Se vores store udvalg af billige Reservedele   Hvidevare Reservedele


Hvidevare Reservedele


Før du begynder at reparere og købe hvidevarereservedele
Det er vigtigt at finde ud af om du rent teknisk selv kan skifte dine hvidevarer reservedele, og ikke mindst du får lavet den rigtige konklusion om hvad der er galt før du bestiller hvidevare reservedele online, for det kan hurtig blive billigere at få en professionel på problemet end at gætte sig frem til fejlen.

Hvidevarer reservedele online
På vores side finder du en lang række hvidevare reservedele du finder alt fra pumper, varmelegemer, remme til motor, elektronik, termostat, kuglelejer, print, kondensator, pumpe, hjælpemidler, og sådan kunne vi sortsætte, og vi har reservedele til mange kendte mærker som Electrolux, Bosch, Siemens, AEG osv.

Hvis du har svært ved at finde den del du skal bruge er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skal blot bruge din maskines modelnavn samt PNC nr / Serie nr / e-nr som typisk er på skrevet maskinens type skilt. Og selvfølgelig hvilken del du søger. 

Du kan bruge denne formular: Reservedels forespørgelse

Eller alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice@skiftselv.dk

Er produktet helt død? eller er delen for bekostelig så har vi selvfølgelig helt nye hvidevarer i vores shop: Gå til hvidevarer her
Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

De bedste hvidevarer til de laveste priser - Hvidevare koster penge. Og mange af dem. Selvom priserne i de seneste årtier er faldet meget på hvidevarer, så er det stadig mange penge, man ender med bruge på dem. Hvis du går og leder efter billige hvidevarer, er du kommet til det rigtige sted.

LG forudser dine behov før de opstår - Du vil opleve, at hårde hvidevarer fra LG har en masse større og mindre funktioner, som kommer dig til gavn på et eller andet tidspunkt. Det er eksempelvis et køleskab med hurtigfrysnings-funktion eller vandhane på fronten til nem aftapning af koldt drikkevand. Små funktioner, som måske ikke er strengt nødvendige, men som stadigvæk får køleskabet til at føles eksklusivt.

Schweiziske hvidevarer fra Liebherr er sagen - Er du på markedet for at anskaffe dig et nyt køle- eller fryseskab? Så tænk Liebherr. Det er schweizisk kvalitet, som du kender det – det hele kører som et smurt urværk. Og så har Liebherr over halvtreds års erfaring med at producere kvalitets køle- og fryseskabe.

Siemens hvidevarer - Inden for forbrugerelektronik er Siemens et af de stærkeste mærker i hele verden. Især inden for hvidevarer har Siemens igennem en lang årrække markeret sig, som måske det allermest solide mærke.

Miljørigtige hvidevarer med tryk på kvalitet - Næste gang du køber vaskemaskine eller andre hvidevarer, så tænk på ASKO. Udover at støtte miljøet og få et fantastisk stykke hvidevare, så sender du også pengene delvist til Danmark, hvor en stor del af virksomheden ligger.

Brandt er hårde hvidevarer med fokus på miljøet - Hos Brandt er det en mærkesag at lave den allerbedste kvalitet – og det er både når det kommer til service, til design og funktionalitet. Hele produktsortimentet er udviklet for at gøre din hverdag så let som muligt.Butik Åbningstider
Alle Hverdage 9.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa
Kundetilfredshed

Topkarakter herfra. Det kan ikke gøres bedre.

Elisabeth Kjærbo, Brøndbyøster
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Crazydeal
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked