Du har ingen varer i kurven

Hvidevare Reservedele

Publiceret 11-10-2014

Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Se vores store udvalg af billige Reservedele Klik her


Hvidevare Reservedele


Før du begynder at reparere og købe hvidevarereservedele
Det er vigtigt at finde ud af om du rent teknisk selv kan skifte dine hvidevarer reservedele, og ikke mindst du får lavet den rigtige konklusion om hvad der er galt før du bestiller hvidevare reservedele online, for det kan hurtig blive billigere at få en professionel på problemet end at gætte sig frem til fejlen.

Hvidevarer reservedele online
På vores side finder du en lang række hvidevare reservedele du finder alt fra pumper, varmelegemer, remme til motor, elektronik, termostat, kuglelejer, print, kondensator, pumpe, hjælpemidler, og sådan kunne vi sortsætte, og vi har reservedele til mange kendte mærker som Electrolux, Bosch, Siemens, AEG osv.

Hvis du har svært ved at finde den del du skal bruge er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skal blot bruge din maskines modelnavn samt PNC nr / Serie nr / e-nr som typisk er på skrevet maskinens type skilt. Og selvfølgelig hvilken del du søger. 

Du kan bruge denne formular: Reservedels forespørgelse

Eller alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice@skiftselv.dk

Er produktet helt død? eller er delen for bekostelig så har vi selvfølgelig helt nye hvidevarer i vores shop: Gå til hvidevarer her


Gravatar Bente Andersen
Kan man selv skifte dørpakning på et elektrolux køleskab? Eller kræver det en servicemontør?
Skal der bruges noget specielt lim?
22-10-2014
Gravatar Martin René Mortensen
Hvilken model har du?
22-10-2014

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bundsolide hvidevarer fra AEG - AEG hvidevarer er nogle af de bedste hvidevarer på markedet overhovedet. AEG laver nemlig udelukkende hårde hvidevarer i højeste kvalitet, så uanset om du køber en opvaskemaskine, en ovn, en tørretumbler eller noget helt fjerde

Siemens hvidevarer - Inden for forbrugerelektronik er Siemens et af de stærkeste mærker i hele verden. Især inden for hvidevarer har Siemens igennem en lang årrække markeret sig, som måske det allermest solide mærke.

Electrolux er en sand husholdningsgigant - Electrolux er kort og godt en mastodont inden for hårde hvidevarer og almindelig hushjælp. Det er også perfekt illustreret ved firmaets målsætninger. De vil nemlig være førende i verden inden for deres felt ved at sætte nye standarder for højkvalitets produkter og løsninger til hjemmet.

Candy - Italienske hvidevarer i tysk kvalitet - Tyskland er suverænt verdens førende land inden for hvideproduktion. Et hav af mærker er tyske, og det vidner om, at tyskerne kan finde ud af at lave solide hvidevarer, der glæder forbrugerne. Men et enkelt italiensk hvidevarefirma har også den samme stolte historie, som de tyske hvidevareproducenter. Mærket hedder Candy, og de har snart 70 års erfaring med at lave gode hårde hvidevarer.

Blomberg er soliditet og miljøfokusering - Køb kvalitets hvidevarer her - Biler og hvidevarer. Hvis der er noget, som vores kære naboer mod syd kan finde ud af producere, så er det de to ting.

Brandt er hårde hvidevarer med fokus på miljøet - Hos Brandt er det en mærkesag at lave den allerbedste kvalitet – og det er både når det kommer til service, til design og funktionalitet. Hele produktsortimentet er udviklet for at gøre din hverdag så let som muligt.


Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked