Hvidevare Reservedele

Publiceret 11-10-2014

Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Se vores store udvalg af billige Reservedele   Hvidevare Reservedele


Hvidevare Reservedele


Før du begynder at reparere og købe hvidevarereservedele
Det er vigtigt at finde ud af om du rent teknisk selv kan skifte dine hvidevarer reservedele, og ikke mindst du får lavet den rigtige konklusion om hvad der er galt før du bestiller hvidevare reservedele online, for det kan hurtig blive billigere at få en professionel på problemet end at gætte sig frem til fejlen.

Hvidevarer reservedele online
På vores side finder du en lang række hvidevare reservedele du finder alt fra pumper, varmelegemer, remme til motor, elektronik, termostat, kuglelejer, print, kondensator, pumpe, hjælpemidler, og sådan kunne vi sortsætte, og vi har reservedele til mange kendte mærker som Electrolux, Bosch, Siemens, AEG osv.

Hvis du har svært ved at finde den del du skal bruge er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skal blot bruge din maskines modelnavn samt PNC nr / Serie nr / e-nr som typisk er på skrevet maskinens type skilt. Og selvfølgelig hvilken del du søger. 

Du kan bruge denne formular: Reservedels forespørgelse

Eller alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice@skiftselv.dk

Er produktet helt død? eller er delen for bekostelig så har vi selvfølgelig helt nye hvidevarer i vores shop: Gå til hvidevarer her
Gravatar Bente Andersen
Kan man selv skifte dørpakning på et elektrolux køleskab? Eller kræver det en servicemontør?
Skal der bruges noget specielt lim?
22-10-2014
Gravatar Martin René Mortensen
www.skiftselv.dk
Hvilken model har du?
22-10-2014

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Nyt køkken kalder på nye hvidevarer - Har du lige fået nyt køkken, så er det en god ide at overveje at udskifte hvidevarerne nu, du er i gang. For der kan faktisk være mange at spare, hvis du skifter til energirigtige hvidevarer.

De bedste hvidevarer til de laveste priser - Hvidevare koster penge. Og mange af dem. Selvom priserne i de seneste årtier er faldet meget på hvidevarer, så er det stadig mange penge, man ender med bruge på dem. Hvis du går og leder efter billige hvidevarer, er du kommet til det rigtige sted.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Skiftselv.dk - Hele Danmarks hvidevarebutik - I al beskenhed kalder vi os selv hele Danmarks hvidevarebutik. Men det er ikke bare et prædikat, vi hiver ud af den blå luft. Skiftselv.dk har nemlig specialiseret sig i at give dig billige, kvalitetshvidevarer. Og hvis vi selv skulle sige det, er det lykkedes rigtig godt.

Tænk på naturen og bankkontoen når du køber hvidevarer - Tænk på, at du sparer flere hundrede kroner om året på din elregning. Så kan det hurtigt betale sig at give lidt ekstra for Siemens- eller Bosch-hvidevarer, hvor der er arbejdet hårdt for at nedsætte energiforbruget.

Energirigtige hvidevarer gavner alle - Når man skal ud og investere i nye hvidevarer, så er det noget af det første, man kigger på, energimærket. Forbrugere over hele verden og i særdeleshed i Danmark har nemlig taget verdens miljøproblemer til sigKundetilfredshed

Den bestilte reservedel er kommet som lovet. Min støvsuger fungerer nu fint igen. Jeg valgte skiftselv.dk fordi firmaet er godkendt af e-handelsfonden. Jeg handler gerne med skiftselv.dk en anden gang.

Poul Kirkegaard, Tinglev.
Skiftselv.dk - CVR 33395140 - Kalkværksvej 3A - 8500 Grenaa - 88202010 - kundeservice@skiftselv.dk
Læs mere om vilkår for anvendelse af skiftselv.dk og personoplysninger
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked